İyiyim cancağızım, sen nasılsın?Nasılsın Cancağzım, endoskopi günün belli mi?
Çok şükür Cancağzım iyiyim, günler sonra güzelce uykumu aldımİyiyim cancağızım, sen nasılsın?Aralık sonuna doğru,19u
O kadar kosturdun,dinlenme vakti artık cancağızımÇok şükür Cancağzım iyiyim, günler sonra güzelce uykumu aldım
Çok ileri tarihe vermişler yahu
gecmis olsunİyiyim cancağızım, sen nasılsın?Aralık sonuna doğru,19u
hakkini veremedim affet yasminimSalçalı makarna gelmiş, bakamadım tarifime. İnşallah layıkı ile yapmışsındırTenceresiz kaldim anne
Kazadan önceki akşam sunumluk fesleğinime kadar almıştım, bahçedeki rengarenk yapraklardan toplamıştım. 3 hafta evvel bugün yapacaktım tarifimi, nasip.
Çok sağol Minikgecmis olsun
Bakamadım hâlâ, inceleyeceğimhakkini veremedim affet yasminim
Geç olsun, güç olmasın CancağzımO kadar kosturdun,dinlenme vakti artık cancağızımBen yeni yıla verirler demiştim ama ,sonucu göstermek bulacak gibi
Amin cancağızımGeç olsun, güç olmasın Cancağzım
asıl ostedigim sunumu beceremedjmBakamadım hâlâ, inceleyeceğim
Hem nereden biliyorsun veremediğini
Nasip canım, orası belli olmazasıl ostedigim sunumu beceremedjm
Daha iyi olmuş canımDün hastane işlerimi tamamladım elticim. Artık beni aramalarını bekliyorum.
Şükür konsültasyonlarda bir sıkıntı çıkmadı. Sonuçları bugün götürecektim, ama dün hallettim hamdolsun.
Dinlenip bekleme vakti artik. Gel dedikleri anda işlemler başlıyor, fakat bu hastanenin prosedürü çokmuş, öğrenmiş olduk.
Amin elticimDaha iyi olmuş canımKontroller baştan olmuş
Hakkınızda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun yasocum,herşey çok güzel olacak kısmetseDün hastane işlerimi tamamladım elticim. Artık beni aramalarını bekliyorum.
Şükür konsültasyonlarda bir sıkıntı çıkmadı. Sonuçları bugün götürecektim, ama dün hallettim hamdolsun.
Dinlenip bekleme vakti artik. Gel dedikleri anda işlemler başlıyor, fakat bu hastanenin prosedürü çokmuş, öğrenmiş olduk.
Günaydın
@Margaret Halepearlshine @WunderLost ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
Günaydin
Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
@Margaret Halepearlshine @WunderLost @Jou
Nevreste
Başka kim var bilemedim arkadaşlar
Çok teşekkürler hanımlar
Rica ederim canısı,iyiki varsınız hakkınız ödenmez.Çok teşekkürler hanımlardün girmemiştim siteye, şimdi gördüm mesajlarınızı,çok mutlu oldum sevgiler hepinize ben de gruptaki öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım