Canım yaaa, neden beceriksizmişsin??? Sende yaparsın. Ben katılmıyorum beceriksiz insan yoktur. Gerçekten isteyerek bir heves yaparsan olur vede yazdığım tarifi harfi harfine uygula bak nasıl oluyor? Hadi yasemen doğru mutfağa ve yapr yapmazda bizlerle burada fotoğrafını paylaş. İnan çok kolay...
Sevgilerimle canım...
a.s.
saol canımmm evet istedikden sonra yapılamayacak bişey yok ama işdeee bendemi bi sorun var şaka şaka yapıyorumda sizinkiler kadar güsel olmuyodurrr herhaldeee neyse canım inş bigün yapar davet edersin bizlerde afiyetle yerizzz dimi amaöpüldün canımmm ellerin kolların dert görmesi,nŞeniz Şeniz :1hug:
Böreği yapan tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık.
Belki klasik bir söz olucak ama yine söylemek isterim.
Sevgiyle yapılan şey her ne olursa olsun güzel olur.
Haftasonu denemek istiyorum ama öncellikle iki sorum var
1. börek döşendikten sonramı kesilecek yoksa pişip fırından çıkınca mı?
2. Bildiğim kadarıyla ıslak yada soğuk borcamlar sıcağa verildiği zaman çatlama patlama yapıyor.
Terlikçiğim borcamı buzdolabında bekletin demişsin.
asıl olucak bu dolapta bekleyip çıkıp ditek fırına vermek.Korkarım ben valla
Normal oda sıcaklığında bekletsek olmaz mı?
birde ben çok yururtalı gıdalar yiyemem bunun içine sos için 1 yumurta eklesek az mı gelir?
şimdiden teşekkürler ve sevgiler
canım bu da benim böreğim. umarım resim ekleyebilirim. bu tarifi öğrendiğim günden beri bütün misairlerime yaptım. ve herkes çok beğendi.ama bana borcam yetmiyor. o yüzden fırın tepsisinde yapıyorum. yalnız tavsiyem tepsiyi önceden yağlayın. çünkü fırın tepsisinden borcam gibi kolay çıkmıyor yağlanmayınca.
canım bu da benim böreğim. umarım resim ekleyebilirim. bu tarifi öğrendiğim günden beri bütün misairlerime yaptım. ve herkes çok beğendi.ama bana borcam yetmiyor. o yüzden fırın tepsisinde yapıyorum. yalnız tavsiyem tepsiyi önceden yağlayın. çünkü fırın tepsisinden borcam gibi kolay çıkmıyor yağlanmayınca.
harika bir tarif, ellerinize sağlık..
arkadaşım fırın tepsisine kaç milföy ve yufka döşedin bende misafirlerime yapmak istiyorum borcam ölçüsü az geliyor ceveplarsan sevinirim
canım çok teşekkür ederim tam zamanında cevap verdin yarın günüm var onlara yapmak istiyorum 20 kişi varız çok begeneceklerine eminim
yarın misafirler gelcekte..bi gün öncesinden yapsam nsl olur sizce..yoksa aynı gün yapınca dahamı iyi..
yarın misafirler gelcekte..bi gün öncesinden yapsam nsl olur sizce..yoksa aynı gün yapınca dahamı iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?