Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşım dün tarifini denedim bi harikaydıcokacimcoookiftar da
olduğumuz için herkes 1 dilim yedi giderken istediler:roflol:ben peynirli maydonuzlı
yapdım güzel tarifin için sağol canımŞeniz
Yav ben de artik yapmaya karar veridm
vallahi merak ettiğim için sirf.
Ben milföy hamuirunu pek sevmem de
yerken kitir kitir dökülür felan bir de çok yağli oluyor diye.
Ama öyle biranlatiyorusnuz ki vallahi ağzim sulandi
arkadaşlar
yapayimmmmmmmmmmmmmm miiiiiiiiiiiiiii
yapayim miiiii
Arkadaslar nihayet bende yaptım böreği cokacimcoook
Önerilen ölçülerde malzemeyle,önerilen tepside,
Öncesinde 15 dk dinlendirdimde,
Altı,üstü son derece iyi pişti fakat arası biraz ıslak gibiydi,biraz daha pişirsem üzeri ya da altı yanardı :sm_confused: Pişmesi tamamlanınca da ılık fırında beklettim biraz ama keserken o aradaki ıslaklığı farkettim :sm_confused: Lezzeti cok hoş,cok hafif a.s Neden öyle oldu anlamadım :sm_confused:
ellerine saglik canim cok kolay ve guzel tarife benziyor
bende kesinlikle denicem
mesela icindeki yufkayi koymsak olumuki ,nasil olur ,sadece milfoylu olarak
tabi yufkayla daha guzel olurda ,o olmadan nasil olurki diye merak ettim
bende denedim arkadaşlar harika oldu eşim çok beğendi aslında pek yapamam hamur işi felan ama bu hem kolay hem lezzetli tavsiye ederim
Merhaba vicdancığım, sende neden öyle anlamadım, fırınınlamı alakalı bilemiyorum ama şu ana kadar yapan hiçbir arkadaşta da olmadı böyle birşey. Bende yapıyorum ama ıslaklık olmadı. O zaman ortası pişmedimi sende????
:uhm:
Canım evet sanki pişmemiş gibi duruyor :uhm: Bir daha ki sefere sosunu biraz azaltmayı düşünüyorum.Sizinkiler gibi kabarmadı pek,ince bir börek oldu.Tesekkür ederim canıma.s.
ben dün yine yaptim ama nedense üstü cok cabuk kizariyor ama ici daha pismemis oluyor neden acaba ya(((((((((((((((((((
Merhaba canım bence fırından kaynaklanıyor... Birden pişiriyorsa, sosu dolapta bekletiyormusun?????
çok güzel oldu eşimde çok beğendi ...yanlız yapacak olanlara tavsiyem sıcakken kesin sonra çok zor kesiliyor:)
terlik tekrar teşekkürler...bizlerle paylaştığın için..
evet 10-15 dak bekletiyorum, ama simdi yine ilk sayfadaki resimlere baktimda, benim böregimde böyle kizariyor sirf her yeri ayni sekilde, acaba sosumu kizariyor
[/IMG]![]()
merhaba canım bende inşallah denıyecem bısey sormak ıstedım kıymalı harç hazırlarken nasıl yapıyorsun ben hiç kıymalı börek yapmadım peynirli ve patatesli yapmısımdır sen kıymalı daha guzel oluyor demıssın merak ettım bende kıymalı yapayım dedım