Degerler dusuk, kistler var, sivi birikmesiyle gebelik olurmu

Yaşın da çok önemli. Benim gençken kızım hemen oldu sonra 35i geçince olmadı. Endonetrioma bende de var şimdi 2.tüp bebek denemesi pozitif şükür. Ama stres yaparsan cidden olmayabilir lütfen Rahat ol

Aslinda doktorla gorusebilsem veya yeterli cevabi alabilsem sorun olmicak doktor daha hic biseyi gormedi sadece ertelendi bide daha onceki kontrollerde kistim yoktu o yuzden bu korku

Bende devlet hastanesinde infertilite bolumune gittim ankaradayim sehir hastanesine gittim ilk defa. Bayramdan sonraki adetimde gelip hem sonuclara bakacaklarini hemde hsg icin randevu vereceklerini soylediler ama tam bayramdan once adet olacagimi o zaman gelmem gerektigini soyledim gelme dediler

Yaşın da çok önemli. Benim gençken kızım hemen oldu sonra 35i geçince olmadı. Endonetrioma bende de var şimdi 2.tüp bebek denemesi pozitif şükür. Ama stres yaparsan cidden olmayabilir lütfen Rahat ol
Bugun biraz daha rahat uyandim sanki burda ki yorumlar ferahlatti cok sukur bi nebze. 24 yasindayim gecen sene nisan ayinda evlendim.

Amiin tum kalbimle herkes icin istiyorum tez zamanda insallah

Esimin test sonucu iyi geldi sukurler olsun. Bi doktorla gorusup ne oldugunu anlayabilseydim daha onceki gibi rahat olurdum ama bu belirsizlik ve ilk yasadigim seyler biraz zor geldi etkilendim acikcasi

Bekarken bende de dönem dönem kist olurdu. Doktor yazz diye bir doğum kontrol hapı veriyordu kendiliğinden gidiyordu. Her kadında dönem dönem olan bir şey ama bu bahsettiğim masum over kisti. Bir ilaçla gidiyor hemen
Daha once bu boylarda hic kistim yoktu aralik ayinda yine muayene olmustum baska bi durum icin o zaman hic kistim yoktu 2 tarafta olmasina cok sasirdim

Merhaba, panik olmayın çözümsüz sorunlar değildir inşallah. Bence sonuçlarınız çıkınca e nabızdan bakıp başka bir doktora gidin çünkü bu gibi durumlarda doktora güvenmek, açıklayıcı olması ve sizin kendinizi iyi hissetmeniz çok önemli.

Tam olarak istedigim o. Ilk gittiginde anlatimindan kaynakli doktoru begenmistim ama bayram tatilini one cekmeleri ve usluplari hic guzel degil

açıklama yapmayan doktor boşuna zaman kaybı kesinlikle o doktorla devam etmeyin benimde doktorum öyleydi değiştirdim hemen şuan doktorum çok iyi ama bende pcos var ilgilenmeyen doktor iyi olmaz hem zamandan çalar hem sizi strese sokar uzak durun ben çektim çok iyi biliyorum siz çekmeyin

Rabbim isterse olur istemezse olmaz ne kadar uğraşırsak uğraşalım o yüzden bilimsel yöntemler çok gelişti tedavinizi aksatmayın inşallah peşinden gidin ama doktordan memnun değilseniz hemen değiştirin en büyük tavsiyem bu çünkü stresten uzak durulmalı bu gebelik hazırlık sürecinde

Gorusme sagladigimda memnuniyete dikkat edecegim. Eger yine ayni tepkilerle karsilasir eksik kalirsam degistiricem hemen

Ilgilenip ilgilenmedini gorecem kadar gorusemedim doktorla sonuclarimi almaya gittigimde dikkat edicem hsg cekimi sonunda degisir buyuk ihtimal tum sonuclarla baska doktora basja hastaneye gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…