- Konu Sahibi Waweylaaaa
O zaman ben çok endişe edilecek bir durumunuz olduğunu sanmıyorum rahat olun benceAmh ye hic bakilmamis fsh degerim normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ben çok endişe edilecek bir durumunuz olduğunu sanmıyorum rahat olun benceAmh ye hic bakilmamis fsh degerim normal
Ona neden bakmamislar anlamadim burada ki hormon testlerinde genelde varO zaman ben çok endişe edilecek bir durumunuz olduğunu sanmıyorum rahat olun bence
Allah razi olsun cok tesekkur ederim.evet kendi annemle bile paylasmak istemedim tabiki allahtan ama bi soruya bile tahammulum yok annemler tarafindan rahatim ama esim ailesi suanda duysun istemiyorum esimle oyle karar aldik. Test asamasindan sonra tedavi gerekecek bisey olursa paylasicaz ailemizle.Seni çok iyi anlıyorum buradaki çoğu kişi aynı duyguyu yaşıyor ve zor olduğunu o hissi çaresizliğini kafa karışıklığıni biliyor ama inan yapacak birsey yok kendini telkin et çünkü yıpratmaktan başka bir işe de yaramıyor üzülmek, ben herkesle paylaştım bu konularda saklama gereği duymuyorum bu bi kusur değil Rabbimden gelen bir şey herkesin başına gelebilir ama karakterler farklı farklı kimisi öz annesiyle bile paylaşmak istemiyor, nasıl rahat edeceksen öyle davran , bol bol inşirah oku, Rabbim kalbine sükunet versin, emin ol bu ilk sokun da geçecek ve çok üzülmüşüm ya o kadar uzulmeseymisim diyeceksin ilerde
Amin tesekkurler sizede acik sifalar diliyorum rabbimden. Bende bosluktayim sorular konusunda beklemek caremiz napalim.Cok gecmıs olsun. Aynı sıkıntı bndede var rahmımde sıvı birikmesi cok sey denedım ilaç flan biturlu gıtmedı o sıvı en son artk dupbaston adında bı ılac verdı doktorum adet söktürücü onu kullanıp tekrar gıdıcem rahim flim cekılıcem sıkıntı neyden kaynaklı dıye sızın gbı bnmde aklımda bır cok cevaplanmamıs soru var rabbım yardımcınız olsun.
Benim kaynanama deyince oda bana ilk sorun kimde demisti daha sonra özür diledi ama direk bu soruyuda sormuştu yani, umursamadim bile ya amaaan bence bu şeylerde en önemlisi eşin tavrı eşim razı olduktan anlayışlı olduktan sonra kim ne derse desin.Allah razi olsun cok tesekkur ederim.evet kendi annemle bile paylasmak istemedim tabiki allahtan ama bi soruya bile tahammulum yok annemler tarafindan rahatim ama esim ailesi suanda duysun istemiyorum esimle oyle karar aldik. Test asamasindan sonra tedavi gerekecek bisey olursa paylasicaz ailemizle.
Çoğu zaman oluşup adetle düşüyor bilmiyoruz bile korkmana gerek yokEsimin test sonucu iyi geldi sukurler olsun. Bi doktorla gorusup ne oldugunu anlayabilseydim daha onceki gibi rahat olurdum ama bu belirsizlik ve ilk yasadigim seyler biraz zor geldi etkilendim acikcasi
Umarim insallah oyledir tesekkurlerÇoğu zaman oluşup adetle düşüyor bilmiyoruz bile korkmana gerek yok
Aynen oyle hastane kararini nasil birlikte aldiysak bunada oyle evimizin icini paylasmak soylemek zorunda degiliz sonucta tedavi sureci olursa anca herseyide bilmesinlerBenim kaynanama deyince oda bana ilk sorun kimde demisti daha sonra özür diledi ama direk bu soruyuda sormuştu yani, umursamadim bile ya amaaan bence bu şeylerde en önemlisi eşin tavrı eşim razı olduktan anlayışlı olduktan sonra kim ne derse desin.
Neden? Anne olmayacaq ciddi heç nə yoxdur axı.Merhabalar
1 yillik deneme sonucu olusmayan gebelik sikayetiyle hastaneye gittim liste halinde yapilcaklari test siralarini verdiler. O gune adetimin 3.gunune denk getirdim ve hormon testi yapildi. 22.gun tekrar giderek tekrar hormon testi ve smear testi ve transvajinal ultrasona girdim. Smesr testinden sonra kanamam oldu 3 4 kez peceteyle silerken. Progesteron 3.gun 0.36 22.gun 5.89 cikti rahimde sivi birikmesi ve sag overde 45×24 mm solda 18 mm kist var dendi.
Tedavilerim ve sonuclarin bayramdan sonra yapilacagini soyleyerek hic bisey soylemeden aciklama yapmadan sonra gel diyerek 2 hafta onceden girdikleri bayram tatilinden sonra bakilcak denerek beni gonderdiler 1 milyon soruyla kalakaldim. Anne olamicagim hissi iyice oturdu luften yorumlarmisiniz?
Sorma bende istiyorum cocuk ama hem esim buna yanaşmıyor bende korkuyorum hic olmicak diye denemek istiyorum napcam bilmiyorum kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyor maalesef o kadar zor bi durum ki surekli kendimi hamile olarak goruyordum Rabb'im herkese nasip etsin smear a hic girmedim nasil bişey bilmiyorum altan ultrason yaptilar ikinci yaptirisim bu sefer kasiklarima cok agri girmisti acaba bu polikistik kendinden gider mi napmam lazimBende 54 gündür adet olmuyorum gebe kalmak istiyorum 5 Haziran'da lekelenmem oldu... Geçen hafta beta verdim negatif sabah kaset test yaptım negatif... Sayfayı talan ettim sanırım bu ay çoğu kadın için zor geçmiş nasıl bir tesadüftür bilmiyorum ama aşağı yukarı yorum yazan kadınlarla hep benzer tarihlerde lekelenmeler yaşamışız sizinle de olduğu gibi, sat tarihlerimizde çok benzer anlayamadım acaba mevsimsel olarak mı etkiliyor kadınları diye düşünmeye başladım... Benim sol tarafımda 23 mm yumurtam vardı geçen hafta ne oldu bilmiyorum son durumu Allah korusun kiste mi dönüştu yoksa çatladı mi, bayram da giriyor şimdi araya valla şuan saldım gibi bayram dönüşüne kadar adet olmazsam bende prolaktin,TSH ve insülin direncine baktiracagim birde smear vermek istiyorum... pkos canımıza okuyor
Ozeli daha sonrasi icin dusunuyoruz. Test asamasi bi sekilde devlette gitsinde mecbur kalirsak artik gidicez
Kistler için doktor mfk yı öneririm efendim Mehmet Fatih Karslı istegramdan takip edebilirsiniz ben ürünleriyle hamile kaldım kistlerm miyom larm bitti yok oldu akvictor ve eş paketi kullandm
O cok iyi doktor ya imkanim olsa urunlerini alirimKistler için doktor mfk yı öneririm efendim Mehmet Fatih Karslı istegramdan takip edebilirsiniz ben ürünleriyle hamile kaldım kistlerm miyom larm bitti yok oldu akvictor ve eş paketi kullandm
Sanırım amh testi ekstra yapılıyor öyle hatırlıyorum..Ona neden bakmamislar anlamadim burada ki hormon testlerinde genelde var
Amin inşallah doktor kontrolünde denersiniz korunmayı biraktiginizda daha sağlam olur yumurtlama takibi falan yapar gerekirse çatlama iğnesi yapar gibi... Smear covid testini vajinaya yaptıklarını düşün öyle bişey kendini sıkma serbest bırak muayene de ağrı olmaz. Polikistik geçen bişey değil malesef cunku hastalık değil senin yumurtalıklarının yapısı o şekilde. Kilona çok dikkat et her zaman, bütün yan etkileri kilo almayla basliyor kıllanma sivilcelenme adet düzensizlikleri gibi. Ben eskiden hiç gecikme yaşamadım 34 günde bır düzenli adet olurdum biara 10 kilo aldım direk adetlerim duzensizlesti. 10 kiloyu verdim ama düzelmiyor hala eskilerde vücut bebek istiyor anlamına geldiğini söylüyor. Düşünüyorum hakikatten ben oğluma hamile kaldigimda da adetlerim duzensizlesmisti. Doğumdan sonra düzene girdi şimdi yine bozuldu sanırım çocuk alarmı veriyor bedenim şaka bir yana rabbim kimseye aratmasın insanın psikolojisini bozuyor...Sorma bende istiyorum cocuk ama hem esim buna yanaşmıyor bende korkuyorum hic olmicak diye denemek istiyorum napcam bilmiyorum kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyor maalesef o kadar zor bi durum ki surekli kendimi hamile olarak goruyordum Rabb'im herkese nasip etsin smear a hic girmedim nasil bişey bilmiyorum altan ultrason yaptilar ikinci yaptirisim bu sefer kasiklarima cok agri girmisti acaba bu polikistik kendinden gider mi napmam lazim
Benim mi soylemem lazim onuSanırım amh testi ekstra yapılıyor öyle hatırlıyorum..
Umudunu kaybetme umutsuzluğa kapılma bak ben ilk evliliğim 1 sene boyunca gebe kalamadım bana hep sende sorun var git hastaneye senın cocugun olmuyo git gözük doktora sürekli boyle şeylere maruz kaldım ve eşimden boşandım. Şimdi 2.evliliğimi yaptım ve 2.ayımda hamıle kaldım sorun bende degılmıs sorun eski eşimin kendisindeymiş bana pskolojık şiddet uygulamışlardı sen ümidini kaybetme allah ol deyınce oldurur neden anne olamıcaksın tek taraflı düşünme belki eşindede bi sorun vardırMerhabalar
1 yillik deneme sonucu olusmayan gebelik sikayetiyle hastaneye gittim liste halinde yapilcaklari test siralarini verdiler. O gune adetimin 3.gunune denk getirdim ve hormon testi yapildi. 22.gun tekrar giderek tekrar hormon testi ve smear testi ve transvajinal ultrasona girdim. Smesr testinden sonra kanamam oldu 3 4 kez peceteyle silerken. Progesteron 3.gun 0.36 22.gun 5.89 cikti rahimde sivi birikmesi ve sag overde 45×24 mm solda 18 mm kist var dendi.
Tedavilerim ve sonuclarin bayramdan sonra yapilacagini soyleyerek hic bisey soylemeden aciklama yapmadan sonra gel diyerek 2 hafta onceden girdikleri bayram tatilinden sonra bakilcak denerek beni gonderdiler 1 milyon soruyla kalakaldim. Anne olamicagim hissi iyice oturdu luften yorumlarmisiniz?
Amin napcam bende bilmiyorum suan esim cocuk istemiyo ama bende istiyorum bu hastalik oldugu icin biz hic denemedik ben hep kacak olmustur oyle hamile kalmıştımdir diye test yaptım denemeden de hamile kalabilirmiyim kalamam mi bunu anlayamicam esime soyluyorum hic orali olmuyoAmin inşallah doktor kontrolünde denersiniz korunmayı biraktiginizda daha sağlam olur yumurtlama takibi falan yapar gerekirse çatlama iğnesi yapar gibi... Smear covid testini vajinaya yaptıklarını düşün öyle bişey kendini sıkma serbest bırak muayene de ağrı olmaz. Polikistik geçen bişey değil malesef cunku hastalık değil senin yumurtalıklarının yapısı o şekilde. Kilona çok dikkat et her zaman, bütün yan etkileri kilo almayla basliyor kıllanma sivilcelenme adet düzensizlikleri gibi. Ben eskiden hiç gecikme yaşamadım 34 günde bır düzenli adet olurdum biara 10 kilo aldım direk adetlerim duzensizlesti. 10 kiloyu verdim ama düzelmiyor hala eskilerde vücut bebek istiyor anlamına geldiğini söylüyor. Düşünüyorum hakikatten ben oğluma hamile kaldigimda da adetlerim duzensizlesmisti. Doğumdan sonra düzene girdi şimdi yine bozuldu sanırım çocuk alarmı veriyor bedenim şaka bir yana rabbim kimseye aratmasın insanın psikolojisini bozuyor...
Benim daha belli olmadan esim test verdi ozelde yaptirdik icimize sinmedi bazi sebeplerden kaynakli tanidik bularak devlet hastanesinde verdi testini cok sukur temiz.Umudunu kaybetme umutsuzluğa kapılma bak ben ilk evliliğim 1 sene boyunca gebe kalamadım bana hep sende sorun var git hastaneye senın cocugun olmuyo git gözük doktora sürekli boyle şeylere maruz kaldım ve eşimden boşandım. Şimdi 2.evliliğimi yaptım ve 2.ayımda hamıle kaldım sorun bende degılmıs sorun eski eşimin kendisindeymiş bana pskolojık şiddet uygulamışlardı sen ümidini kaybetme allah ol deyınce oldurur neden anne olamıcaksın tek taraflı düşünme belki eşindede bi sorun vardır
Yo hayır tabi ki belki doktor gerek görmemiştir fsh normal olduğu için. Esinizin değerlerine de bakılabilir. Bazı kürler viramin takviyeleri ve yumurta takibi ile gebe kalınabilir hemen tüp bebek aşılama olayına girmeyin bence..Benim mi soylemem lazim onu