Gebelige hazırlık,gebelik ve doğum. Bu süreçler çok stresli bir süreç, annenin kafasında milyon tane soru var,korku var heyecan var, bir tebessüm,bir teselli ye veya küçük bir umuda ihtiyacı oluyor insanın. Bunları karşılayan bir doktorla bu süreçleri yasaman çok daha iyi olur senin için. Çünkü psikoloji herşey den daha önemli. Gebe kalmanı bıle engelleyen bir şeydir kafaya takma, stres altında olman,endiselenmen vs . Araştır bulunduğun yerde en iyi kadın dogumculari bul, git tek tek dene taki hamile kalana kdr elbet kafana yatacak, istediklerini sana veren iyi bir doktora denk geleceksin. Sonrasında onunla devam edersin, doğuma kdr. Emin ol doktorunu sevdiğin zaman her şey çok daha güzel olur .Bak ben mesela ilk gebeligimde bicok doktor araştırdım. Ama birinde karar kıldım, tüm tedavilerimi o doktorumla yaptık. Hamile kalana kdr hep ona gittim. Sayesinde hamile kaldım. Doğum yaptım. Şimdi ikinci çocuğu istiyoruz ve ben yine o doktora gittim. Çok rahatlıkla evdeyken kendine msj atıp ulasabiliyorm. İstediğimi soruyorm. Beni her şekilde tatmin ediyor. Sonuç itibariyle yine soyluyorm bu süreçte kendine kriterlerine uygun bir doktor bulmani tavsiye ederim. Dilerim en kısa zamanda hamile kalırsın