- 14 Ağustos 2021
- 484
- 241
- 53
- 26
- Konu Sahibi Waweylaaaa
Amh degerimr hic bakilmamis digerleri hep normal deger yaziyorAmh, fsh ,lh değerleriniz nasıl ,onlar da önemli gebelik için çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amh degerimr hic bakilmamis digerleri hep normal deger yaziyorAmh, fsh ,lh değerleriniz nasıl ,onlar da önemli gebelik için çünkü.
Valla sorunları hiç takma kafana rabbim izin verirse olur. Benim hiçbir sorunum yok 18 aydır olmadı her şey nasipMerhabalar
1 yillik deneme sonucu olusmayan gebelik sikayetiyle hastaneye gittim liste halinde yapilcaklari test siralarini verdiler. O gune adetimin 3.gunune denk getirdim ve hormon testi yapildi. 22.gun tekrar giderek tekrar hormon testi ve smear testi ve transvajinal ultrasona girdim. Smesr testinden sonra kanamam oldu 3 4 kez peceteyle silerken. Progesteron 3.gun 0.36 22.gun 5.89 cikti rahimde sivi birikmesi ve sag overde 45×24 mm solda 18 mm kist var dendi.
Tedavilerim ve sonuclarin bayramdan sonra yapilacagini soyleyerek hic bisey soylemeden aciklama yapmadan sonra gel diyerek 2 hafta onceden girdikleri bayram tatilinden sonra bakilcak denerek beni gonderdiler 1 milyon soruyla kalakaldim. Anne olamicagim hissi iyice oturdu luften yorumlarmisiniz?
Cok tesekkur ederim ama gercekten baya mutsuz ve gerginim hastane sureci kotu basladi testler eksik sonuc yok aciklama yok umarim cok guzel yazmissinizHayır canım öyle düşünme rabbim annelik duygusunu sanada yasatsin kist olunca kese oluşmuyor ama tedavi görürsen hamile kalırsın benden sana bir arkadas tavsiyesi umudunu kaybetme sabret ve şunu aklından çıkarma sende birgün mükemmel bir anne olucaksin.
Merhaba canım benim kistlerle ilgili malesef bir bilgim yok ama progesteron bende bugün verdim 21. gün benim baya düşük 1.94 çıktı ama ona rağmen sende bir sorun yok da dedi sadece takviye amaçlı bişey yazdi. Senin değerin çok daha iyi o konuda sorun yok bence. Başka hangi değerlere bakıldı. Hemen karamsar olmamak gerek.Merhabalar
1 yillik deneme sonucu olusmayan gebelik sikayetiyle hastaneye gittim liste halinde yapilcaklari test siralarini verdiler. O gune adetimin 3.gunune denk getirdim ve hormon testi yapildi. 22.gun tekrar giderek tekrar hormon testi ve smear testi ve transvajinal ultrasona girdim. Smesr testinden sonra kanamam oldu 3 4 kez peceteyle silerken. Progesteron 3.gun 0.36 22.gun 5.89 cikti rahimde sivi birikmesi ve sag overde 45×24 mm solda 18 mm kist var dendi.
Tedavilerim ve sonuclarin bayramdan sonra yapilacagini soyleyerek hic bisey soylemeden aciklama yapmadan sonra gel diyerek 2 hafta onceden girdikleri bayram tatilinden sonra bakilcak denerek beni gonderdiler 1 milyon soruyla kalakaldim. Anne olamicagim hissi iyice oturdu luften yorumlarmisiniz?
Doktordan yanit alamayin ve postalaninca arastirmak zorunda kaldim malesef ama daha kotu seyler gordumİnternet i asla okumayın internet resmen insanı öldürüp mezara koyuyor
Ben kist boyutlarından falan anlamıyorum ama size şunu söyleyeyim doktorunuz size tedavi başlattıktan hemen sonra kısa süre içerisinde sizi kontrole çağırması gerekecektir ama bayram tatili araya girdiği için tedavi bölünebilir diye sizi direk bayramdan sonra görmek istemiştir tedaviyi aksatmadan devam edebilmek için büyük bir ihtimalle bundan dolayı tedaviyi ertelimistir stres yapmayın Allah isterse sizde anne olursunuz yani Allah tüm hastalıkların dermanını da vermiştir korkmayın stres yapmayın zaman en iyi ilaçtırMerhabalar
Umarim oyledir yumurtlama gormedim diye dusunuyodum hep 10 uzeri iyi yazmislarMerhaba canım benim kistlerle ilgili malesef bir bilgim yok ama progesteron bende bugün verdim 21. gün benim baya düşük 1.94 çıktı ama ona rağmen sende bir sorun yok da dedi sadece takviye amaçlı bişey yazdi. Senin değerin çok daha iyi o konuda sorun yok bence. Başka hangi değerlere bakıldı. Hemen karamsar olmamak gerek.
Normalde de stresli bi yapim var elimde olmadan bu surec zaten zor gelirken bide bunlarla karsilastim daha gergin stresli oldum her ay regli belirtisi gosterirken bile umut ederdim bebis vardir diye suan o bile yokBen kist boyutlarından falan anlamıyorum ama size şunu söyleyeyim doktorunuz size tedavi başlattıktan hemen sonra kısa süre içerisinde sizi kontrole çağırması gerekecektir ama bayram tatili araya girdiği için tedavi bölünebilir diye sizi direk bayramdan sonra görmek istemiştir tedaviyi aksatmadan devam edebilmek için büyük bir ihtimalle bundan dolayı tedaviyi ertelimistir stres yapmayın Allah isterse sizde anne olursunuz yani Allah tüm hastalıkların dermanını da vermiştir korkmayın stres yapmayın zaman en iyi ilaçtır
Merhaba senin adına çok üzüldüm ama bunu biz yorumlayamayiz ki tatlım internetten araştırma ile cevap verilecek bir konu değil bu yada sana ancak aynı rahatsızlığı yaşayan birileri cevap verebilir bence her bünye birbirinden farklıdır ayrıca yani o yüzden umutsuzluğa kapılma lütfen Allah'a dua et kısır teşhisi konulup yıllar sonra çocuğu olan insanlar bile var yani Allah nasip ederse oluyor hastalık işin cefasi inan buna tedavi ol tabiki geç olsun güç olmasın diye düşün tedavilerini ol sen sonrası Allaha kalsinMerhabalar
Gebelik oldumu sonrasinda engel diyorlar cunkuDeğerleri bilmiyorum ama bende de kist vardı. Düzenli ilaç kullandım (3 ay falandı sanırım) sonra geçmişti. Geçmeseydi ameliyat denilmişti.
Tesekkur ederim insan yinede bi bakayim diyor bilmedigimiz anlamadigimiz icin tip dilinden o da insani farkli sonuclarla karsilastiriyor. Doktor yorumu alamadigim icin. Amentubillah hersey allahtan ona inancim sonsuzMerhaba senin adına çok üzüldüm ama bunu biz yorumlayamayiz ki tatlım internetten araştırma ile cevap verilecek bir konu değil bu yada sana ancak aynı rahatsızlığı yaşayan birileri cevap verebilir bence her bünye birbirinden farklıdır ayrıca yani o yüzden umutsuzluğa kapılma lütfen Allah'a dua et kısır teşhisi konulup yıllar sonra çocuğu olan insanlar bile var yani Allah nasip ederse oluyor hastalık işin cefasi inan buna tedavi ol tabiki geç olsun güç olmasın diye düşün tedavilerini ol sen sonrası Allaha kalsin
Gebelik durumum yok benim. bildiğim kadarıyla kist olursa çocuk olmaz. tedavi edildikten sonra bi sorun olacak olsaydı söylerlerdiGebelik oldumu sonrasinda engel diyorlar cunku
Ben tupte sivi oldigundan laparoskopi operasyonu olmustum.5 ay sonra gebelik olusmustu.Digerlerni bilmem ama sivi birikmesj gebeligin olusmasini engelliyor demisti dr bize.Merhabalar
Bende ki sorun amh düşüklüğü senin probleminle ilgili o yüzden çok bilgim yok ama fsh in normalse muhtemelen amh inda iyidir, ayrica korkma suan hiç bisey belli değil doktorun en doğru bilgiyi verir ve yumurtanın olduğu sürece gebelik olur Allahin izniyle , bayramını kendine zehir etme sabret bekle bakalım ne diyecekAmh degerimr hic bakilmamis digerleri hep normal deger yaziyor
Yani bende bugün biraz öğrendim o değeri anladığım kadarıyla değişen bir değer. Dediğin gibi 10 un üstü iyi dedilerUmarim oyledir yumurtlama gormedim diye dusunuyodum hep 10 uzeri iyi yazmislar
5.89 kotumu bilmiyorum bu ay olmusmudur onu hic bilmiyorum nasip artikYani bende bugün biraz öğrendim o değeri anladığım kadarıyla değişen bir değer. Dediğin gibi 10 un üstü iyi dediler