değer kaybetmeyen bilezik hangisi

upup25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
503
Puanlar
18
kızlar merhaba,

ben bi ay önce nişanlandım nişanlım bilezik almaya başlamak istiyor ama biz düğünden sonra satıp araba almak istiyoruz çünkü arabamız yok gezemeyiz allah muhafaza :KK9:
en az değer kaybeden bilezik hanigisi burcu alsam cok mu eski iş olur

Bence burma çok eskiden kaldı artık işçilikbilezikler düz geniş bilezikler hem zarar etmiyor hemde taktığında daha hoş duruyor. ..ALLAH tamamına erdirsin canım

Hani böyle derin çizilmemiş bileziklerden al ayrıca burma eski iş değil.
Değişmeyen tek bilezik

Bence burma çok eskiden kaldı artık işçilikbilezikler düz geniş bilezikler hem zarar etmiyor hemde taktığında daha hoş duruyor. ..ALLAH tamamına erdirsin canım

teşekkürler.. amin inşallah :) yani desenli olması satarken fiyat düşürmüyo mu ?

Hani böyle derin çizilmemiş bileziklerden al ayrıca burma eski iş değil.
Değişmeyen tek bilezik

bnm gönlüm burmada niyeyse :) zaten balayına gidip gelince satıp arabayı alcaz inşşlah öyle istiyoruz

Aslında bazı desenli bilezikler dede işçilik olmuyor onu alırken sormalısın canım güvendiğiniz bir kuyumcu size yardımcı olacaktır işçiliksiz bileziklerden istediğini söylersin

aynen tanıdık kuyumcuya gideriz zaten konusulur danışılır oyle alırız bi baslayalımda hayırlısıyla :KK36:

burma. ama gorunumunu sevmıyorum.. o yuzden aynı zamanda takıcaksan ıscılıksız bılezıkler almanı tavsıye ederım.

Back