- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şimdi sana bu yorumun için teşekkür ederimSunu soylemek isterdim. Kizlar, cevremizde sizin annelik otoritenizi hice sayanlari uzak tutun ve gormezden gelin. Size saygi durmayi ogrensinler. Ne pahasina olursa olsun. Eger zaten otoritenizi koruyrsaniz bu tur dertler size hic gelecektir.
Size misyonunuzda basarilar diliyorum, guc sizde olsun, yilmayin, kararlilikla istedikleriniz yapin ve yerinizi kaybetmeyin.Evet şimdi sana bu yorumun için teşekkür ederim
Su "cocugu babanin evinden mi getirdin" lafi kadar sinir bozucu bi laf yok. Sanki cocuk babaannenin evinden geliyor. Afedersin de esin de senle konusurken sana iyi onla konusurken ona iyi gibime geldi. Bence bir erkek bu konuda annesini cok rahat idare edebilir, istese esiyle annesini yuz goz etmez..Doğduğundan beri öyle. Sanki kendisi doğurmuş. Bebeğim kolikti mememi almıyordu seni istemiyor diye diye bıraktım memeyi sağarak verdim 3.5 ay. Doğduğunda beni kokumdan tanıyor bu diyordu
-oha babaanneyi tanır mı çocuk doğar doğmaz bir de kokudan tövbe yarabbim
Sevme meselesine gelince ben eşime göndermicem çocuğumu dedim o da o senin değil sen onu babanın evinden getirmedin o bizim çocuğumuz benim söz Hakkı'm yok mu. Akşamları alır arada severler dedi
Ben de sen evdeysen gelsin alsınlar bunların sağı solu belli olmuyor yalan iftira atıyorlar yuvamı yıkarlar sen varken gelsin dedim