Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır değil hiç de olmadı. Ama böyle hikayeleri duydukça ( zincirle dövüyormuş arabanın önünde koşturuyormuş insanlar kurtarıyormuş elinden ) çok tedirgin oluyorum
İşte eşim alırlar diyor akşamları bakalım konuşucam onla bu konuyuAyy Allah esirgesin ya. Tabi sert bir şey görmeden bir şey yapmayın ama gözünüz üzerinde olsun yine de.
İşte eşim alırlar diyor akşamları bakalım konuşucam onla bu konuyu
Belki seviyordur diye düşünüyorEşiniz babasına nasıl güveniyor acaba
Haklı olabilirsiniz. bunu derken bir kastım yoktu öyle anlaşılmaması gerektiğini söyledim baktım hala surat asıyor kusura bakma anne dedim ama uzattıkça uzattı ve bu noktaya geldiHastane ve diğer konularda sonuna kadar haklısınız.
Sadece defo konusunda sizi hatalı buldum.Defoluysa defoludur,kimin aldığını belirtmeniz gerekmezdi.Evet yırtıkmış görmemişim diyebilirdiniz.Annenizin hediyesi olsaydı "annem almış ama defolu çıktı" diyeceğinizi sanmıyorum.
Konu başlığınız bu detay olduğu için fikrimi yazmak istedim.
Aslında istememiştim. İsteyecek bir durum yoktu ama Oraya gitti herhalde anında düzeltmeye çalıştımben de defolu olayı haricinde, sizi haklı buldum.defolu olduğunu belirtmeseydiniz keşke,aa yırtıkmış,görmemişim diyip değiştirseydiniz.siz de laf sokmak istemişsiniz sanırım.
Hayır değil hiç de olmadı. Ama böyle hikayeleri duydukça ( zincirle dövüyormuş arabanın önünde koşturuyormuş insanlar kurtarıyormuş elinden ) çok tedirgin oluyorum
Yorumunuz için teşekkür ederimEsinizin boyle bir adamla barismak istemesi ne kadar pasif biri oldugunu gosteriyor.
Boyle bir adama sizsiz cocugunu yollamasi ise su an dile getiremeyecegim bir yapida oldugunu gosteriyor.
Yalniz siz bunlar olurken ne yapiyorsunuz? Esim evdeyken alin gidin mi diyorsunuz?
6 aylik sunnet olmus bebek kucaktan kucaga hirpalaniyor, kosturuluyor. Bir de tokat yesin diye onlara mi gondereceksiniz?
Sorun sizde ve esinizde.