Defolu almış ve defolu çıktı arasındaki fark

Hayır değil hiç de olmadı. Ama böyle hikayeleri duydukça ( zincirle dövüyormuş arabanın önünde koşturuyormuş insanlar kurtarıyormuş elinden ) çok tedirgin oluyorum

Ayy Allah esirgesin ya. Tabi sert bir şey görmeden bir şey yapmayın ama gözünüz üzerinde olsun yine de.

Hastane ve diğer konularda sonuna kadar haklısınız.

Sadece defo konusunda sizi hatalı buldum.Defoluysa defoludur,kimin aldığını belirtmeniz gerekmezdi.Evet yırtıkmış görmemişim diyebilirdiniz.Annenizin hediyesi olsaydı "annem almış ama defolu çıktı" diyeceğinizi sanmıyorum.
Konu başlığınız bu detay olduğu için fikrimi yazmak istedim.

Hastane ve diğer konularda sonuna kadar haklısınız.

Sadece defo konusunda sizi hatalı buldum.Defoluysa defoludur,kimin aldığını belirtmeniz gerekmezdi.Evet yırtıkmış görmemişim diyebilirdiniz.Annenizin hediyesi olsaydı "annem almış ama defolu çıktı" diyeceğinizi sanmıyorum.
Konu başlığınız bu detay olduğu için fikrimi yazmak istedim.
Haklı olabilirsiniz. bunu derken bir kastım yoktu öyle anlaşılmaması gerektiğini söyledim baktım hala surat asıyor kusura bakma anne dedim ama uzattıkça uzattı ve bu noktaya geldi

ben de defolu olayı haricinde, sizi haklı buldum.defolu olduğunu belirtmeseydiniz keşke,aa yırtıkmış,görmemişim diyip değiştirseydiniz.siz de laf sokmak istemişsiniz sanırım.

ben de defolu olayı haricinde, sizi haklı buldum.defolu olduğunu belirtmeseydiniz keşke,aa yırtıkmış,görmemişim diyip değiştirseydiniz.siz de laf sokmak istemişsiniz sanırım.
Aslında istememiştim. İsteyecek bir durum yoktu ama Oraya gitti herhalde anında düzeltmeye çalıştım

Kafayı yemiş kadın.
6 aylık bebeği sünnet olduğu gün sevmek için almak ne demek..nasıl bir akıl tutulması.
Sünnet olmasa bile, çok küçük bir bebek, anne olmadan evden alıp alıp sevmeye götürmek bana çok ters.. Vermem ben..

Hele hastanede elinizden alıp kaçırmasına çok sinir oldum, bebeğiniz size ihtiyacı olduğu anda o şizofrenin kaprislerine kurban gitmiş kıyamam.

Defo konusunda yanlış anlamaya müsait bir cümle kurmuşsunuz ama insan olsa uzatmaz,ikna olur geçer.. Bu kadar uzatmak kalbinin kötü olduğunu gösteriyor zaten.

Görüşmeyin... En azından mesafe koyun. Denize, doktora oraya buraya her yere gelmiş mubarek.. Gelmesin

Benim bebeğim yok henuz ama zorunlu kalmadıkça!acil durum iş vs bırakamam gibime geliyor. Çünkü insanlar anne varken hassas davranıyor ama emanet olunca çok mincikliyor :KK43:( bi ne ki bu oyuncak mi ver biraz da biz hevesimizi alalım

Hayır değil hiç de olmadı. Ama böyle hikayeleri duydukça ( zincirle dövüyormuş arabanın önünde koşturuyormuş insanlar kurtarıyormuş elinden ) çok tedirgin oluyorum

Esinizin boyle bir adamla barismak istemesi ne kadar pasif biri oldugunu gosteriyor.

Boyle bir adama sizsiz cocugunu yollamasi ise su an dile getiremeyecegim bir yapida oldugunu gosteriyor.

Yalniz siz bunlar olurken ne yapiyorsunuz? Esim evdeyken alin gidin mi diyorsunuz?

6 aylik sunnet olmus bebek kucaktan kucaga hirpalaniyor, kosturuluyor. Bir de tokat yesin diye onlara mi gondereceksiniz?

Sorun sizde ve esinizde.

yaşlandıkça çocuk gibi oluyolar anne babamızdan pay biç. Senin kocanın annesi o. kocanın çocuğunun hatrına alttan al. He de geç. Haklısın annecim peki annecim olur annecim de geç. Alttan almak bir cok seyi cozer. Kocanda bence oyle yapiyodur. Ikili oynamak gibi bakma buna adam sanamı kızsın annesinemi. Böyle basit konular unutulur ama o konunun içinde söylediğin şeyler unutulmaz tatlım. Kötü gelin yılan dilli gelin olursun :) sakin ol bebeğinin huzurunu kocanin huzurunu düşün. Neticede kapınò kapatınca hepsi el sana onlarla huzur lazım. O huzurda kayınvalidene dayanıyosa onada gül yani nolucak. Hayat boyu kimlere kimlere karşı alttan alıyoruz kv yi de alttan al çokmu be :)

Aslında şimdi konuyu tekrar okudum da hakikaten bebeği sizden almak nedir ya? Ve sünnet olmuş bebeği nasıl sevecekler ki. Ay valla çol karıştırma işine. Babaanne olduğunu farketsin anne gibi davranmasın ama direkt tabi yüzune söyleme. Alt metinlerde hissettir :) Valla üstteki yorumumla cok çeliştim farkındayım ama bebek en önemli nokta ona karıştırma. Doğurası geldi heralde. Kp ye söyleyecek söz bulamıyorum...

Esinizin boyle bir adamla barismak istemesi ne kadar pasif biri oldugunu gosteriyor.

Boyle bir adama sizsiz cocugunu yollamasi ise su an dile getiremeyecegim bir yapida oldugunu gosteriyor.

Yalniz siz bunlar olurken ne yapiyorsunuz? Esim evdeyken alin gidin mi diyorsunuz?

6 aylik sunnet olmus bebek kucaktan kucaga hirpalaniyor, kosturuluyor. Bir de tokat yesin diye onlara mi gondereceksiniz?

Sorun sizde ve esinizde.
Yorumunuz için teşekkür ederim

Mazli kardesin dedigi yap. Sinyaet etme kv de alidninmi vs. Deme. O sikayet etsin. Esin gelip sana demeyecek birsey. Sen şikayet etmedigin icin zaten birsey demeyecek.
Birsey dersede o oyle degil boyle oldu dersin. Umursama. Oyle oyle trip atacak kimse bulamaz.

Benim ailem 500 km uzakta zaten annem babam ayrı babam başkasıyla evli burada hiiiiiiç kimsem yok bunlar da bunu biliyorlar hemen beni yalnızlaştırma politikasına girişiyorlar biliyorlar bu kız bize tıpış tıpış gelecek

Az önce görümcem geldi Kp hüngür hüngür ağlıyormuş torunum diye sizce inanılır mı ???

Herseyi gectim, aslinda gecmedim cogu kadinin yasadigi kayinvalide sorunlarindan bir tanesi bu da. Sakin olun ne olur kötüyle kötü olmayin.
Iste diyorum ki herseyi gectim verin cocugu sevelim yerine sonra birakiriz kafasini anlamam anlamak istemem. cocugu sevecekseniz annesinin yaninda sevin. Süslük köpekmis gibi kucaktan kucaga gezmesine ayri sinir olurum. Ben olmadan bebek zaten bir yere gidemez. Adi üzerinde bebek. Ben onun koruyucu melegiyim.
Ben bir gün bahcede kizimla oynarken kayinpeder birden geldi aldi cocugu babannesi sevecek dedi gitti. Yerde donakaldim. Günes acmis ana kiz cimene serildik d vitamini banyosu yapalim dedim. Aldi gitti cocugu. Eve girdim kafam allak bullak.
Kendimi nasil hissettigimi tahmin edemezsiniz. O babanne eve gelip sevecek ya da ben gidecegim ona.
Ya diyorum cocuk icin evdeyim zaten onu elimden alinca mal gibi kaliyorum ortada. Bakin ben ise gireyim desem zaten bakmazsiniz. Ama kafaniza göre de almayin yahu.
Konu sahibi icimi döktüm konunda kusuruma bakma.
Ama ben de seni cok iyi anliyorum inan ben de daha taze konu actim.
inanin bol sabir gerekiyor. Dua edin sürekli ki kötü duygulardan etkilenmeyin bu kadar.
Cocuga yansimasin, masum yavrunun annesi meleksiniz siz. akli dengesi yerinde degil cogu kayinvalidenin bu anlasiliyor artik.

X