dedikodum yapılırken duydum :(

şuan bende düşünüyorum. ama başbaşa değil eşim, kayınpederim, kızının ve damadının da olduğu bir ortamdayken. herkes bilsin ne mal olduğunu diye düşünüyorum.herkes şahit olsun.

şuan bende düşünüyorum. ama başbaşa değil eşim, kayınpederim, kızının ve damadının da olduğu bir ortamdayken. herkes bilsin ne mal olduğunu diye düşünüyorum.herkes şahit olsun.

o da olabilir mantıklı kendi yaptığından utanıp kızarsın boşversenize siz gayet dik durun ve mesafeli olun

Benim aklıma şu geldi. Acaba komşunuz sizi kötülemiş olabilir mi? Kayınvalideniz de "cins işte" demiş olabilir. Bence komşuyla olan ilişkinizi bir gözden geçirin. Size bir tepkisi olabilir.

Hem apartmanda konuşmalar vardı gürültülü diyorsunuz daha apartmandan girerken duydum diyorsunuz hem içeride konuşuyorlardı diyorsunuz anladım komşuda olduğunu uğrayayım dedim diyorsunuz hangisi doğru anlamadım. Kapı önünde konuşsalar apartmandan girince anlarsınız komşuda olduğunu ve kapıda oluırlar karşılaşırsınız zaten daha içeridelerkse senin katına nasıl o kadar ses geliyor ve komşuda olduğunu anlıyorsun ki çok mu bağırarak konuşuyorlar. Boşverin gelmezlerse gelmesinler.

Benim aklıma şu geldi. Acaba komşunuz sizi kötülemiş olabilir mi? Kayınvalideniz de "cins işte" demiş olabilir. Bence komşuyla olan ilişkinizi bir gözden geçirin. Size bir tepkisi olabilir.
komşumla bi ilişkim yok tanımaz beni. yeni evli sayılırım 1 kere hoşgeldine gelmiş değil komşularım. takmazdım zaten gelmişler mi gelmemişler mi. eve girip çıkarken selamlaşırım. bir keresin de birşey vermeye gittim kapısına. bize de bekleriz buyrun gelin dedim nezaket icabı. kadın bana "sizi rahatsız etmeyi düşünmüyoruz" dedi. bu ne şimdi? ben sana bizi rahatsız mı ediyosun dedim. o zamanda üzerinde durmadım. ama şimdi oturuyor birşeyler demek ki kayınvalide beni kötülüyor. belki de bana gelmek istediler ona söylediler, engelledi.misafir kabul etmiyo dedi. belki kadından benim attığım adımın, eşimle yaptığım tartışmanın raporunu alıyor. kafamda deli sorular ??

Sizin yerinizde olsam o an kapıyı çalar içeriye girer ve "iyi insan lafının üstüne gelirmiş" derdim.

"apatmandan içeri girdiğimde konuşma sesleri geliyordu" yazmışım. yani apartman kapısından girdim komşunun ev kapısı kapalı ama yüksek sesle konuşulduğundan konuşulanlar duyuluyordu. kapı önünde konuşma sözkonusu değil. komsunun kapısı kapalı ama sesler dışarıdan duyulacak seviyede. kayınvalide yüksek sesle konuşur zaten.komşu giriş katında evime çıkarken onun kapısının önünden geçiyorum yani.

Yerinizde olsam zili calar hayirdir ne cinsligimi gordunuz diye sorardim sogukkanlilikla. Ben birebir duymadim ama evet kayinvalidemin beni baskalarina farkli anlattigini dusunuyorum. Aynen senin daha once yasadigin gibi bir iki durum yasadim. Cok onemli degil keske dengelebilseydim de sebep sorabilseydim

Bir de siz aynı apartmanda oturmuyormuşsunuz ki dediğiniz gibi. Daha önceki konunuza da baktım. Ailelere haftada bir gideriz diye konuşmuştuk eşimle filan diye konuşmuşsunuz aynı apartmanda olsanız haftada bir gitmezsiniz. O zamanda balkonda sigara içmek istemiş kayınpederin orada bile içirtmemişsin eşin aşağıya inip dışarıda içmesini söylemiş. Bayramda gittik surat astılar filan demişsiniz demek ki aynı apartmanda değilsiniz. O zaman neden izin almışken kaynananın oturduğu apartmana gittin ki. O apartmanda oturmadığın diğer konunda bariz belli.

unut gitsin..sen yine normal davranmaya devam et..çünkü ispatın olmadığı için inkar edecekler ve sen kötü olacaksın...

Kaynanana mesafeli davran. Nedenini sorarsa da söylersin. Ayrıca yukarda herkesin önünde konuşcam demişsin. Bence bunu yaparsan ters teper. Hem eşin sana yüklenir sen anneme nasıl rencide edersin diye, hem kayınvalide seni de orda başka birşeyle yerin dibine sokablir . Oyüzden hiç ortalıgı karıştırmadan hallet bu konuyu

ya siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da eksik yanlış filan okuyorsunuz. birincisi ben kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum demedim zaten. benim komşum (yani aynı apartmanda oturduğum kişi ) kayınvalidemin eski komşusu.ve kayınvalidemde komşusuna oturmaya gelmiş (yanii benim otuduğum apartmana. anlamışsınızdır umarım. diğer konuma gelince balkonda sigara muhabbetinde gene okusaydınız ya da anlasaydınız benim değil eşimin izin vermediğini görürdünüz (haklı sebeplerle benim astım olmam gibi). o konunun bu durumla alakası yok çünkü gelip özür dilediler ve konu çözüldü. ve artık konuştuğumuz gibi hafta da 1 ziyaretlerine gidiyoruz.

ters teper mi dersin? bende herkesin önünde konuşayım inkar edemesin diye düşünmüştüm. yalnız olursak ben demedim hatırlamıyorum der çıkar işin içinden.

Ne kötü insanlar var ya sen herseyden önce oğlunun esisin,seni gidip elle cekistirmek ne demek ne terbiyesiz kadınmıs valla kusura bakma iğrenc bir insanmıs kayınvaliden Allah sana sabır versin canım böyle bir mikserle basetmek zor.bence kavga tartısma seklinde değil de hanfendiliğini bozmadan duyduğunu söyle ona ama kavga cıkarma sadece kırıldım cok falan de kapat konuyu karsında utansın sıkılsın,hatta sen konuyu uzatmadığın bağırıp cağırmayıp insanlığını bozmadığın icin seni her gördüğünde utansın yerin dibine gecsin terbiyesiz

Duyduklarınızı belli etmeyin, bu saatten sonrada komşunuza ve kayınvalidenize daha temkinli davranın.

ters teper mi dersin? bende herkesin önünde konuşayım inkar edemesin diye düşünmüştüm. yalnız olursak ben demedim hatırlamıyorum der çıkar işin içinden.
Ama bunu herkesin için de de yapabilir ? Sonuçta ortada bir ispat yok ve rezil olma durumu var özellikle de damadın yanında

Ama bunu herkesin için de de yapabilir ? Sonuçta ortada bir ispat yok ve rezil olma durumu var özellikle de damadın yanında
Damat kendi hakkında söylenenleri bi duysa torununu zor görür. işte olay o kadar çirkinleşsin istemem. biliyorum çok şey istiyorum ama rezil olsun herkes yüzünü görsün istiyorum. hoş oğlu biliyor zate. ama böyle bişey yokmuş gibi davrandığımda da kendimi salakmış gibi hissediyorum

Valla ben olsam mutluluk kahkahalarımı duyururum o kadına nasılsa gidip kayınvalidene anlatır.ay boşver ya it ürür kervan yürür sen işine bak tatlım

ben biraz daha haince düşünüyorum ben olsam alttaki komşuya benim dedikodumu yapıyormuşsun anlattı hepsini derdim. o zaman dökülür sonrada sen söylersin sadece tavırlarından hissettim ya da duydum doğrulanmış oldu diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…