dedikodum yapılırken duydum :(

Ben Olsam bildigimi saklardim yeri geldigindede lafi Sokardim :)))

Eneemmm. ayni benim kv eltimin bana dedikodusunu yapar yuzune nasilsin iyimisin cok ozledimler opmeler yemek hazir gel demeler.Arkasindan her lafi eder bi ara aramizida bozmuştu

dumur oldum diyim elim havada kaldı çalmadan zili döndüm.

Çalacaktın işe o kapıyı.
Kulaklarım boşuna çınlamamış. Hayırdır anne gelininden bahsettiğini duydum deseydin de izleseydin kem küm edişlerini.

ben olsam kapıyı çalardım.
ama renk vermezdim.
sonra onlar düşünürdü acaba "duydu mu duymadı mı" diye korku salardım yüreklerine

Ben olsam basar zile girerdim içeri. Hayırdır ne kaynatıyorsunuz? Cins olan kimmiş? Yoksa beni mi çekiştiriyorsunuz diye sorardım arkasından da eklerdim ee yerin kulağı var işte..

Eneemmm. ayni benim kv eltimin bana dedikodusunu yapar yuzune nasilsin iyimisin cok ozledimler opmeler yemek hazir gel demeler.Arkasindan her lafi eder bi ara aramizida bozmuştu
aynı benim ki işte. gerçi anlamalıydım damadının da dedikodusunu yapıyor arkasından bende ağzına lafı tıkıyordum. demek ki benim dedikodumu kimlere kimlere yapıyor

Eşin duyduğunu belirtsin gerisi kvnin insanlığına kalmış yaptığı ayıbı kendi kendiene örtecek we hiçbişey yokmuş gibi davranacaktır muhtemelen

. Keşke canım insan düşününce sonradan hep keşke şunu deseydim şunu yapsaydım diye düşünüyor kişiliğimiz gereği o an bişey yapamıyoruz sanırım bende senin gibiyim belki öyle yapman senin hakkında dedikodu yapmasını sonlandıracaktı ama inşallah olmaz olursa bidahakine yüzüne söylersin

Keşke senin hakkında konuşmalarını duyduğun an girseydin içeri yerinde olsaydım girerdim ki anlasınlar diye eşine söylemiş olman güzel ben de söylerdim ama insan oğlu belli olmuyor ki eşiniz annesine söyleyince de demesin bu kadın gidip oğluma yetiştirdi diye

keşke diyorum bende ama olan oldu artık. bundan sonrası için onun ağzının ayını vermek istiyorum. bi daha konuşamasın arkamdan gelsin yüzüme söylesin ama nasıl?

ailenizden biri değil.. sorumlu oldugunuz biri değil..bence sizi iyi ya da kötü bilmesinin hiçbir önemi, değeri yok..
siz oldugunuz gibi devam edin..kime neye inanacagına kendi belirlesin..zaten en nihayetinde insanlar herşeye ragmen inanmak istediğine inanıyor..sizin hakkındaki düşüncelerini kendileri oluştursun..

ben olsaydım , oldugum gibi devam ederdim...

keşke diyorum bende ama olan oldu artık. bundan sonrası için onun ağzının ayını vermek istiyorum. bi daha konuşamasın arkamdan gelsin yüzüme söylesin ama nasıl?

Bire bir söyle o zaman baş başa kalacağınız bir ortam yaratın ikinize anne komşularına benim hakkımda konuşurken istemeden kulak misafirim oldum çok rahatsız oldum söylemezsem ben rahat edemeyeceğim diye açık açık söyle hiçte çekinme emin olun çekinmesi utanması gereken biri varsa o da kayınvalideniz, ki kendisi utansın çekinsin kızarsın elin insanlarına gelinini çekiştirmeye rahat olun bana kalırsa herkesin kendi ayıbı

komşum beni iyi bilmiş kötü bilmiş benim umrumda değil zaten. benim derdim olmadığım bi insanmışım gibi gösterilmek, yüzüme gülünüp arkamdan demediğinin bırakılmaması. iki yüzlülüğe tahammülüm yok. kayınvalide laftan anlyan biri değil. elinde bi sopa sürekli kafasına vurmak gerekiyor. nerde duracağını bilmiyor. tabiri caizse haddini belli aralıklarla bildirmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…