o kadar yüzsüz ki aaa valla öyle ne insanlar var der. dedikodu mu hiç tarzım değil diye ekler bi de
Eneemmm. ayni benim kv eltimin bana dedikodusunu yapar yuzune nasilsin iyimisin cok ozledimler opmeler yemek hazir gel demeler.Arkasindan her lafi eder bi ara aramizida bozmuştumerhaba kızlar.
dün işten biraz erken çıktım ve eve geldim. apartmandan içeri girdiğimdee yüksek sesle konuşmalar duydum. gelen ses bizim kayınvalidenin ve alt komşunun. bizim komşuları kayınvalide çok eskiden tanıyor eski komşuları yani. oturmaya gelmiş demek ki bende bir uğrayayım dedim tam zili çalacaktım baktım benden bahsediyor bizim gelin cins işte diye. başımdan aşağı kaynar sular döküldü , direk kendi evime çıktım. daha öncesinde de alttaki komşuyla karşılaştığımızda bizede bekleriz dediğimde kadın bana sizi rahatsız etmeyi düşünmüyoruz tarzında bişey söylemişti bende anlam verememiştim. hatta kayınvalidenin bulunduğu bir ortamda muhabbeti geçmişti; bana böyle dedi niye ki anlam veremedim dediğimde kayınvalide, amaan boşver onu dengesiz filan demişti. şimdi düşünüyorumda kadın bildiğin laf çakmış bana ne anlatıldıysa hakkımda.
çok üzüldüm ve şimdi nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. çok şaşkınım bi insan niye kötüler gelinini ele karşı? ne önerirsiniz?
dumur oldum diyim elim havada kaldı çalmadan zili döndüm.
ben olsam kapıyı çalardım.
ama renk vermezdim.
sonra onlar düşünürdü acaba "duydu mu duymadı mı" diye korku salardım yüreklerine
ben olsam kapıyı çalardım.
ama renk vermezdim.
sonra onlar düşünürdü acaba "duydu mu duymadı mı" diye korku salardım yüreklerine
ah işte o an yapabilseydim süper olurdu. ama donup kaldım işte.ben olsam kapıyı çalardım.
ama renk vermezdim.
aynı benim ki işte. gerçi anlamalıydım damadının da dedikodusunu yapıyor arkasından bende ağzına lafı tıkıyordum. demek ki benim dedikodumu kimlere kimlere yapıyorEneemmm. ayni benim kv eltimin bana dedikodusunu yapar yuzune nasilsin iyimisin cok ozledimler opmeler yemek hazir gel demeler.Arkasindan her lafi eder bi ara aramizida bozmuştu
kaçmadım aslında ne yapacağımı bilemedim far görmüş tavşan gibi kaldım ve çok sinirlendim öfkemi kontrol edemez direk dalardımDirek girseydin niye eve kaçtın..
.
Eşin duyduğunu belirtsin gerisi kvnin insanlığına kalmış yaptığı ayıbı kendi kendiene örtecek we hiçbişey yokmuş gibi davranacaktır muhtemelen[/QUOTE
keşke azıcık insanlığı olsa yalan oğlum der söylemedim etmedim. keşke arkadaşların dediği o an yüzleşseydim ama apartman ayağa kalkardı işte
keşke diyorum bende ama olan oldu artık. bundan sonrası için onun ağzının ayını vermek istiyorum. bi daha konuşamasın arkamdan gelsin yüzüme söylesin ama nasıl?Keşke senin hakkında konuşmalarını duyduğun an girseydin içeri yerinde olsaydım girerdim ki anlasınlar diye eşine söylemiş olman güzel ben de söylerdim ama insan oğlu belli olmuyor ki eşiniz annesine söyleyince de demesin bu kadın gidip oğluma yetiştirdi diye
merhaba kızlar.
dün işten biraz erken çıktım ve eve geldim. apartmandan içeri girdiğimde yüksek sesle konuşmalar duydum. gelen ses bizim kayınvalidenin ve alt komşunun. bizim komşuları kayınvalide çok eskiden tanıyor eski komşuları yani. oturmaya gelmiş demek ki bende bir uğrayayım dedim tam zili çalacaktım baktım benden bahsediyor bizim gelin cins işte diye. başımdan aşağı kaynar sular döküldü , direk kendi evime çıktım. daha öncesinde de alttaki komşuyla karşılaştığımızda bizede bekleriz dediğimde kadın bana sizi rahatsız etmeyi düşünmüyoruz tarzında bişey söylemişti bende anlam verememiştim. hatta kayınvalidenin bulunduğu bir ortamda muhabbeti geçmişti; bana böyle dedi niye ki anlam veremedim dediğimde kayınvalide, amaan boşver onu dengesiz filan demişti. şimdi düşünüyorumda kadın bildiğin laf çakmış bana ne anlatıldıysa hakkımda.
çok üzüldüm ve şimdi nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. çok şaşkınım bi insan niye kötüler gelinini ele karşı? ne önerirsiniz?
keşke diyorum bende ama olan oldu artık. bundan sonrası için onun ağzının ayını vermek istiyorum. bi daha konuşamasın arkamdan gelsin yüzüme söylesin ama nasıl?