- 4 Haziran 2013
- 12.319
- 8.574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden oyle hissediyosnuz elin ağzı torba degilki herkes konuşur. Ben yinede öyle bişey yapmayın derim ucu her ihtimal de size dokunur. Siz bilirsiniz tabiDamat kendi hakkında söylenenleri bi duysa torununu zor görür. işte olay o kadar çirkinleşsin istemem. biliyorum çok şey istiyorum ama rezil olsun herkes yüzünü görsün istiyorum. hoş oğlu biliyor zate. ama böyle bişey yokmuş gibi davrandığımda da kendimi salakmış gibi hissediyorum
işte kayınvalideme anlattığı için bizimki saracak yer arıyorValla ben olsam mutluluk kahkahalarımı duyururum o kadına nasılsa gidip kayınvalidene anlatır.ay boşver ya it ürür kervan yürür sen işine bak tatlım
çok mantıklııııben biraz daha haince düşünüyorum ben olsam alttaki komşuya benim dedikodumu yapıyormuşsun anlattı hepsini derdim. o zaman dökülür sonrada sen söylersin sadece tavırlarından hissettim ya da duydum doğrulanmış oldu diye..
unut gitsin..sen yine normal davranmaya devam et..çünkü ispatın olmadığı için inkar edecekler ve sen kötü olacaksın...
bir daha böyle bişeye denk gelirsem zaten direk dalarım içeri kayınvalideyi de komşuyu da gömerim oraya akıllandım artık onun başka karın ağrıları var da aklınca beni millete kötü gösterecek işte. aynen başkası üzerinden bi iki laf söyleyeyim ben onaNeden unutuyormuş ki? Zaten bu tarz insanlara gereken cevap verilmediği için gelinlerin çoğu kaynana baskısı görmüyor mu?
Kocan sana inanıyorsa gerisini kafana takma bence.. Gerçeği sen de kaynanan da biliyor. Bir daha denk gelirsen yada lafı açılırsa ufaktan gönderme yap yada bi hikaye yaz;
benim arkadaşın kv'si, komşularla dedikodusunu yapıyormuş kızın, çok üzüldüm de bi iki de hakaret et olmayan kv için, çok şanslıyım senin gibi kv var de..
İnsansa anlar o kadar laftan sonra.. Bi kere daha konuştuğunu duyarsan da gitme, aksine anında dikil karşısına..
ben biraz daha haince düşünüyorum ben olsam alttaki komşuya benim dedikodumu yapıyormuşsun anlattı hepsini derdim. o zaman dökülür sonrada sen söylersin sadece tavırlarından hissettim ya da duydum doğrulanmış oldu diye..
abooo ortalık fena karışır bizim kaynana azıcık çirkef gider kadınla kavga eder bi de haklıymış gibiK.validene gidip de ki "anne komşu geldi kızım k.validen senin hakkında böyle böyle diyor, aman dikkat et çok tehlikeli bir kadın o dedi" de sonra da al bir paket çekirdek izle olacakları
Neden unutuyormuş ki? Zaten bu tarz insanlara gereken cevap verilmediği için gelinlerin çoğu kaynana baskısı görmüyor mu?
Kocan sana inanıyorsa gerisini kafana takma bence.. Gerçeği sen de kaynanan da biliyor. Bir daha denk gelirsen yada lafı açılırsa ufaktan gönderme yap yada bi hikaye yaz;
benim arkadaşın kv'si, komşularla dedikodusunu yapıyormuş kızın, çok üzüldüm de bi iki de hakaret et olmayan kv için, çok şanslıyım senin gibi kv var de..
İnsansa anlar o kadar laftan sonra.. Bi kere daha konuştuğunu duyarsan da gitme, aksine anında dikil karşısına..
aşağı- yukarı aynı şeyi yazmışız
kesinlikle ayıp etti. eşimde aynı fikirde zaten benim tek sıkıntım ispat konusu. eşime ispatlamama gerek yok ben seni biliyorum diyor zaten. ama k.valide ile konuştuğumda üste çıkmaya çalışacak. hatta olayı çevirip kapı mı dinliyorsuna getirebilir var o kapasiteniye bence usülce söyleyin kv ye ..benim ne hatamı gördün diye..belki birdakine öyle ortalıkta dedikodu yapmalarını önlersin..birde tek gelinsin..ayıp etmiş..
eşime anlattım olayı. suçlar şekilde değil. zaten yapım gereği senin anan böyle senin baban böyle olayına girmem. o üzülünce bende üzülüyorum. ama ortada yaptığım bişey yokkan ayıp yani elaleme beni kötülemek. sanki eziyet ediyorum kadına yaptığım hiçbirşey yok. sadece mesafeliyim o kadarbazen yapıcı olmak daha iyi oluyor..aslında benim unuttan kastım gidip yüzüne söylememesiydi..her olayı eşimize anlatırsak yine biz kötü oluruz..bende aynı fikirdeyim direk söylemek yerine dolaylı anlatabilir..ama dediğim gibi helede ispatı olmayan şeyler için eşimize sürekli ters olayları anlatırsak yine biz mutsuz oluruz...
kesinlikle ayıp etti. eşimde aynı fikirde zaten benim tek sıkıntım ispat konusu. eşime ispatlamama gerek yok ben seni biliyorum diyor zaten. ama k.valide ile konuştuğumda üste çıkmaya çalışacak. hatta olayı çevirip kapı mı dinliyorsuna getirebilir var o kapasite
zararı yok diyemem şöyle eşim eğer farkında olmasaydı inanın şuan yeni evliyim kaynanam yüzünden evliliğim bitiyor konusu açmış olabilirdim. şükür ki eşim herşeyin farkında. çok sinsi bi kadın alttan alta yapmaya çalışıyor farkedilip önü kesildiğinde yüzüne vurulduğunda 180 derece dönüyor. sonra bi süre duruluyor. sonra sil baştan tekrar başlıyor. yani hep tetikte olmanız gerekiyor.Kayinvalidenizin size bi zarari yoksa bosverin bence.
Yani tek kusuru bu olsun :)
Ha yuvanizin huzurunu bozacak baska olaylari varsa,ortaligi karistirabilirsiniz
evet haklısınız bir daha cesaret edemesin istiyorum. komşuya böyle konuşan akrabaya ne diyordur allah bilirvarsın üste çıksın..sesiniz o kadar yüksekti ki kapı dinlemeye gerek yok..sesiniz merdivenlere kadar duyuluyor dersin..birdakine belki bu kadar cesaret edemez..eşinin arkanda olmasıda çok iyi..
bazen yapıcı olmak daha iyi oluyor..aslında benim unuttan kastım gidip yüzüne söylememesiydi..her olayı eşimize anlatırsak yine biz kötü oluruz..bende aynı fikirdeyim direk söylemek yerine dolaylı anlatabilir..ama dediğim gibi helede ispatı olmayan şeyler için eşimize sürekli ters olayları anlatırsak yine biz mutsuz oluruz...
Keşke çalıp kapıyı girip cins gelin geldi deseydinmerhaba kızlar.
dün işten biraz erken çıktım ve eve geldim. apartmandan içeri girdiğimde yüksek sesle konuşmalar duydum. gelen ses bizim kayınvalidenin ve alt komşunun. bizim komşuları kayınvalide çok eskiden tanıyor eski komşuları yani. oturmaya gelmiş demek ki bende bir uğrayayım dedim tam zili çalacaktım baktım benden bahsediyor bizim gelin cins işte diye. başımdan aşağı kaynar sular döküldü , direk kendi evime çıktım. daha öncesinde de alttaki komşuyla karşılaştığımızda bizede bekleriz dediğimde kadın bana sizi rahatsız etmeyi düşünmüyoruz tarzında bişey söylemişti bende anlam verememiştim. hatta kayınvalidenin bulunduğu bir ortamda muhabbeti geçmişti; bana böyle dedi niye ki anlam veremedim dediğimde kayınvalide, amaan boşver onu dengesiz filan demişti. şimdi düşünüyorumda kadın bildiğin laf çakmış bana ne anlatıldıysa hakkımda.
çok üzüldüm ve şimdi nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. çok şaşkınım bi insan niye kötüler gelinini ele karşı? ne önerirsiniz?