- 12 Temmuz 2015
- 42
- 2
- 36
-
- Konu Sahibi ceylin rabia
Cocuk bu evliligindenmi 1.evliligindenmi
Daha ayrıntılı yazin lütfen nasil yardımcı olalım
ağzından kerpetenle laf mı alacağız?Evet bu evliligimden
Ayrildinizmi şimdi bu esinizdenden deEvet bu evliligimden
Actim bosandim hakim malulen bosadi nafakada baglandi ama sigortasi olmadi icin ve nerde oldugunu bilmedigimiz icin alamiyorumNafaka davası açabilirsiniz. Çocuğuna nafaka vermek zorunda.
ailemin yanindayim ayrildim evet nafaka baglandi ama alamiyorum cunku bulamiyoruzAyrildinizmi şimdi bu esinizdenden de
Ayrildiysaniz nafaka aliyorsunuzdur
Ailenizin yanindamisiniz
Valka keşke sormasak tek yorum yapsak ama yazmamişiniz
Annesi babası bilmiyorlarmı nerde olduğunuActim bosandim hakim malulen bosadi nafakada baglandi ama sigortasi olmadi icin ve nerde oldugunu bilmedigimiz icin alamiyorum
Actim bosandim hakim malulen bosadi nafakada baglandi ama sigortasi olmadi icin ve nerde oldugunu bilmedigimiz icin alamiyorum
Bilmiyorum ki bulamiyoruz ben artik kendimden gectim ogluma baksa yeter babasini hic bilmiyo sadece dogdugunda geldiŞimdi nerede eşiniz Oğlunuzun babası ?
Oyle yapcam devlette bulmasin diyo calisip sigorta yaptirmiyo adresi annesini yaninda gozukuyoİcraya verin. Devlet onu bulur, ya nafakayı ödetir ya da hapse atar.
Sozde onlarda bilmiyo onlarda ayni torununu gormeye gelmedi diyomuski o beni bulurAnnesi babası bilmiyorlarmı nerde olduğunu
Oyle yapcam ama annem hasta oldugu icin bakamiyo oglumaaramıyorsa sormuyorsa bırakın Allah aşkına bu adamın verceği paradanda hayır gelmez ki verceğini hiç zannetmiyorum..çalışın işe girin bence..
Abisinden habersiz kredi kartini almis 5milyarini almis yani onlarda pek umursamiyoSozde onlarda bilmiyo onlarda ayni torununu gormeye gelmedi diyomuski o beni bulur