Dayanamıyorum, Kararda veremiyorum boşanmalı mıyım?

hayırlısıyla şirketi de üstüne verirseniz o sizi boşar zaten merak etmeyin
hem de kallavi bi boynuzla

en iğrendiğin erkek tipi varsa o da para kazanamayan ,birde para kazandığı için kadının aşağılayan

Yediği kaba pislemek resmen eşinizin yaptığı.
Sizi sevmeyen, sizi ve ailenizi parasal olarak sömüren kişiyi elbette kapı önüne koyacaksınız başka alternatif var mı sizce ?

Fazla fedakarlık…
Bi iki kız baktıysa arabası var diye totosu havalanmış. Ezin ve kendizi ezdirmeyin.

Bosan. Boşanmadan önce araba kimin ustune? Seninse devret babana falan. Zırnık alamasin.

Şu kadar emeği verdikten sonra tek başına çok daha rahat mutlu yaşarsın bir de böyle asalaklara katlanmazsın.. Değerini bilecek karakterli bir adamlada tanışırsın ileride hak ettiğin sevgiyi ve saygıyı göreceğin şekilde yol yakınken kurtul bunlardan 2 gün sürecek bir bağımlı psikoloji üzüntüsünden korkup ömrünü çürütme. Aman diyim çocuk işinden de uzak dur.

degmeyen bir adama deger verirseniz karsiliginda size cok fena teper öylede yapmis kendini bi halt oldum sanmis babanin ona sundugu imkanlarla bence bababan saygisiz kendisini birsey sanan esinin ne oldugunu nerden geldigini haddini eski oldugu günlerdeki haline birakmali imkanlarini onun üzrinden cekekerek hadddini yerini kendine yapilan iyilikleri ya bilecek yada ona bildirilecek Allah yardimcin olsun amin nankör insana ne yapsanda yaranamazsin zaten

Ben olsan o arabayı kendi altıma çekerdim. Elin adamına bak, yedir, içir bi de üstüne araba aldırt. Kusura bakmayın da varsa sizden bi tane bana da gönderin.

Madem ailenizin maddi gücü de var, atın ölü toprağı üzerinizden. Çöpçü adamı da beslemeyi bırakın.

kesinlikle cocuk yapmayin. Zamani gelince bosanirsiniz. Hayat devam ediyor

Ekmek elden su gölden sizinkisi..birde derdi tasasi bir yugin..kolay kolay boşan demem ama sevgisiz bir adamı baba yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…