Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Yorulana kadar dövdüKum torbasımısın sen?

Anneyle ilgili şunu diyeyim,kendi yerin dibine sokar çıkarır başkası ufacık bir şey dese zoruna gider.Herkes için böyle bu.

Asla haketmiyorsun dayağı.Ama kendin sanki haketmiş gibi görüyorsun kendini inanamadım sana.

Dünya kadar yorum yapılmış,kimse yardımcı olmadı diyorsun.Boşan demişler hiç tepki yok misal.Senin niyetin yok çünkü öyle hissediyorum.

Sorunum halloldu dediğine göre de sineye çekeceksin bu olayı.O zaman evet yardımcı olmadı kimse sana.Malesef ki gözünü açamadı kimse.Malesef ki böyle biriyle yaşamaya devam edeceksin.

Benim sinirim zıpladı yorumları okudukça adam birde sizle evli Allah sabır versin.
Birde kv ye gerçekten yemek yapamaz diye açıklama yapmışsınız.
Benim eşim bir kere kv nin yaptığı çaya laf söylemeye kalktı 30 sene o çayı içtin çıktığın yeri unutma diye lafı ağzına tıkadım. Unutmayın O ANNENİN DOĞURDUĞU ADAM İLE EVLİSİNİZ.
O anne yemek yapamıyor ama eşiniz o annenin en büyük eseri.

Haketmek diye birşey olmaz. Dayak hakedilmez.

Ancak benim kocam bana "annenin bulaşık suyu gibi yemekleri" derse inan okkalı bir geçiririm.
O aşamaya kadar haklı iken o cümle ile haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi.

Yapmanız gereken, ben daha iyisini yapamıyorum sen kalk kendin yap yemeğini deyip çekilmekti.

Zaten mutsuzmuşsunuz. İki taraf daha da çirkinleşmeden boşanın bence.

dayağı hiç bir canlı hak etmez
ama konunuzda hatalısınız
annesinin hiç bir alakası yok ki
sizene nasıl yemek yaptığından
size zorlamı yediriyorlar

konu başlığınıza sadece cevap veriyorum kimse dayak ve siddet hakketmez ama annesinin adını ağzına almyın ailesiyle insanlara eşlerinize saldırmayın sonuç olanlar ortada iştede

Benim annemin yemekleri çok lezzetsiz.
Eşim söylese de dert etmem. Çünkü ben de söylüyorum, bu bir gerçek.. Ama eşim çok insanlıklı hiç söylemiyor saolsun...

Bazilarinin bilerek isteyerek bu basliklarla sinir ziplatmak icin konu actigini dysunuyorum ne bosanir ne kocisine laf soyler tek suclu kv nin tatsiz tuzsuz yemek yapmasi hadi dagilin

Heeeeç.
Sen bulaşık suyu gibi çorba yap, gelinin dayak yesin :)
Olacak iş mi ?
Yorulana kadar dövülen kadının kemikleri sağlam kalmış neyse ki.

Ne duruyorsun hala boşanma git bence çocuk yoksa asla durma ne çekilecek cillemi bir kadın ne olursa olsun dayak yemeyi haketmez zamanında bende çok dayak yedim hemde inanılmaz şekilde ama şimdi şükür düzeldi 3 yıldır dayak yemiyorum bence bırak ayırın yollarını zi

Sen niye ayırmadın peki ?

Yorumları okuyarak geldim.
İnsanlar daha ne kadar yardımcı olabilirler ki
Sırtında mı taşısınlar sizi.
Toplanıp eşinizi mi dövsünler
Verilen hiç bir tavsiyeye uymayıp, beddua etmişsiniz ya
İki gün sonra yine gelip konu açar
Beddua ettiklerinizden yardım isterseniz
Bu tavsiyeler yerine, daha ağır sözler duyarsınız
Kendi değerini bilmeyene, kimse değer vermez
Bir daha ki sefere dayak yerken, başınızı saklayın
En çok darbe oraya gelmiş sanırım
Aklı başında olan kimse, dayak hak ettim mi diye sormaz
Dayak atanı def eder
Hadi selametle.

Heeeeç.
Sen bulaşık suyu gibi çorba yap, gelinin dayak yesin :)
Olacak iş mi ?
Yorulana kadar dövülen kadının kemikleri sağlam kalmış neyse ki.
E nediyim bacim cocuk icin tedavi oluyo tup bebek yapacak kadin kocasini normal bulmasa bosanacak olsa cocuk yaparmi o hirslanmis gelmis buraya kkda sinir olsun hep beraber elentriklerimizi atalim hobaaa demis Bizim kizlarda bir kadin eziliyor diye kendilerini paraliyorlar
Dayagi degil ama bence nasihati yola isik tutmayo haketmek diye birsey var

Son düzenleme:
dayak yemeyi hak etmemişsin ama adamı zorla kıskırtmışsın yani ,

bırak zıkkımlansın acık kapalı ne fark edecek , ağzının tadı olsa zaten kapalı kutu mantı sevmez öküz,

dayağı hak etmediniz ama sizin kışkırtmanız da çok çirkin olmuş. ananın kokmuş bulaşık suyu yemeği ne demek ya.

herkes yemek yapamayabilir ne demek yani mecbur mu iyi yemek yapmaya
madem eşinin takıntısı var niye açık aldım diyorsun.

madem adam taktı yemicem yumurta kır diyo kırsaydın uzatmasaydın niye uzatıyosun

sırf kışkırtmak ve sinir etmek için yapmışsın sonucu çok kötü olmuş hak etmemişsin ama adamın da bir sinir raddesi var demek ki. bence de boşan ikiniz de birbirinize iyi değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…