• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
iyide canim senin soyledigin kavgada soylenmez hangi erkek dayanabilirki ananin bulasik suyu gibi yemekleri lafina hicbir erkek...
bunu dememeliydin erkeklerin en hassas oldugu seydir anneleri kariyi kapiya koyarlar anadan babadan yine gecmezler.esin normal konusurken elestirebilir annesini yemeklerini begenmeyebilir ama tartisma aninda soylememen gerekirdi

Keşke gelişmeleri yazsaydınız konuyu kapattırmadan.

Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Bende çok zor bigün yaşadım eşim yapmamasi gereken bişeyi yaptı vurdu banada ama inanılmaz pişman oldu çok özür diledi asla aynısı olmucak dedi şimdi çok iyiyiz eşimle
herkes bi şansı hak eder canım
İnşallah senin eşinde pişman olurda bi daha aynısını yapmaz
Sana eşinle çok güzel mutlu günler diliyorum canım

Başka bir konuya yazmış
Barışmışlar ;)

Haketmissem bosanmiyim geri adim atsammi gibiye getirmissin dayaktan cok kayinvalide nin yemekleri konu olmus siz bosanmazsiniz bence

Hıc kimse kimseye söz veya fiziki şiddet uygulama hakkı yoktur. Bu nedenle hakedilmiş mi diye bir soru söz konusu olmamalı ..

Şiddeti tabiki haketmediniz ama adamın anasının yemeğine ne diye laf ettiniz
Adam başkasının yemeğini yemiyor belli ki buna siz takıntı deyin bence bir tercihdir..
İstemiyor diye onu büyüten insanı niye gözünde düşürmeye çalıştınız amacınız neydi ?
Şiddet olayı yanlıştı ama sizin ettiğiniz lafta dönüp yüzünüze bakılacak cinsten değil hani ..

Hiçbir neden dayağı haklı çıkarmaz ama üslubunuz soyledikleriniz o kadar çirkin ki eşiniz olsam sizinle uzun bi süre iletişim kurmazdim.

Bende yemek konusunda takintiliyim. Herkesin yaptigi yemegi yemem esiniz de açık manti olduğu icin tiksinmistir. Ama annesi hakkindaki soyledikleriniz igrenc. Kotu yemek yapsa bile kavgada bu laf soylenmez. Resmen bel alti vurmussunuz. Esiniz yerinde olsam sizinle konusmazdim

Kimse dayak yemeyi haketmez... Çocuk değilsiniz sonuçta..

Biz kadınlar cenemizi tutup dırdır etmeden duramıyoruz buna bende dahil. Ama şu varki konu annesi olunca damarına basmışsınız kusura bakmayın. Kimse annesine laf söyletmez. İlerde bizde kayınvalide olacagız evladımız bize layık görmez hakereti. Ki aynı şeyi sizin annenize söylese zorunuza gitmezmi.? Şayet aynı hayatı 2 yıl önce bende yaptım. Eşim bana aynı annen gibi ses tonun var dedi neyse dedim sonra anneme bide lakap takmış öyle hitap ederek annem gibi oldugumu söyledi. Bende sinirlenip üstüne yürüdüm vurdum tabi oda bana vurdu derken kanlar içindeydim yerde. Burnum kırık bi şekilde yerde bayılmıştım. Ben anneme laf söyletmemek için o dayagı yedim ve aileme dayaktan. Bahsedemedim sebebi sana hakeretti anne diyemedim. Yani demem o ki asla anneleri rencide edici konuşmayalım eşlerimize.

Biz kadınlar cenemizi tutup dırdır etmeden duramıyoruz buna bende dahil. Ama şu varki konu annesi olunca damarına basmışsınız kusura bakmayın. Kimse annesine laf söyletmez. İlerde bizde kayınvalide olacagız evladımız bize layık görmez hakereti. Ki aynı şeyi sizin annenize söylese zorunuza gitmezmi.? Şayet aynı hayatı 2 yıl önce bende yaptım. Eşim bana aynı annen gibi ses tonun var dedi neyse dedim sonra anneme bide lakap takmış öyle hitap ederek annem gibi oldugumu söyledi. Bende sinirlenip üstüne yürüdüm vurdum tabi oda bana vurdu derken kanlar içindeydim yerde. Burnum kırık bi şekilde yerde bayılmıştım. Ben anneme laf söyletmemek için o dayagı yedim ve aileme dayaktan. Bahsedemedim sebebi sana hakeretti anne diyemedim. Yani demem o ki asla anneleri rencide edici konuşmayalım eşlerimize.
Aynen erkekler kabullenmiyo
Halbuki Benim annem haksız olduğunda haksızdır mesela ben devamlı korumam
Konu sahibi ayıp ettin bence
Konuyu kapamış gitmişsin başka yerde ...

Neyse ben de uzatmayım ama unutmayalım ki derdini yazan olumlu olumsuz eleştirileri göze almalı
Zamanında bana da ayrıl dddi bisürü kişi bu forumda ama ben hiçbirine sitem etmedim

Dayağı hakketmek kabullenemez
Saygı çok önemli evlilikte annesini eleştirmemeliydin bence.empati yap sence gereklimiydi annesini tartışmaya katman.eşin zor biri belliki ama sen bunu zaten anlamışsındır.eşinin tepkisine ise sadece yuhhh diyorum.bence ruhsal sorunları var bir uzmana gitmeli.ama unutulmamalı ki saygı çok önemli iki taraf için de.umarım doğru yolunuzu bulursunuz hakkınızda hayırlısı olsun.

O zaman dayak yiyip oturmaya devam etsin
Sadece dayak olsa Allah korusun tamam bak belki bi kere olmuş yuva yıkılmasın ok dicem ama
İnsan özür diler o da yok
Bi de evi süpürmesine karışıomuş
Benim eşim karışsa fıttırırım dellenirim
İyi idare ediyo bravo yani ama Benim sıkıntım ilerde işler sapasarmasa

Muhteşem bir örnek gerçekten adam ağzını burnunu kırıyo burdan şu dersi aldın öylemi analarına laf etmeyelim ama konu sahibide aynı sen gibi fark yok aranızda aklım almiyo ya benim esim dediğim adam burnumu kiricak eee sonra bende anasina laf ettim önce ben vurdum gibi komik savunmalara giricem öyle mi vallahi arkadaş bu ülkede dayak bitmez siz gibi ben hata yaptim dırdır yaptim diyen kadınlar olduğu sürece

Esinin annesini olaya dahil etmesen iyi olurmuş dediğin doğru olsa bile uslubun hoş olmamış onun senin annene böyle dedigini düşün kiriverseydin iki yumurta agzinizin tadi bozulmazdi tabiki dayağı haketmemissin ama esinin huyunu biliyosan onun suyuna gitsen olurmuş bosanmayida düşünme evlilik hep güllük gülistanlik bişey değil sonuçta kolay aile olunmuyor

Muhteşem bir örnek gerçekten adam ağzını burnunu kırıyo burdan şu dersi aldın öylemi analarına laf etmeyelim ama konu sahibide aynı sen gibi fark yok aranızda aklım almiyo ya benim esim dediğim adam burnumu kiricak eee sonra bende anasina laf ettim önce ben vurdum gibi komik savunmalara giricem öyle mi vallahi arkadaş bu ülkede dayak bitmez siz gibi ben hata yaptim dırdır yaptim diyen kadınlar olduğu sürece
O zaman arkadaşım senin annenede hakeret edilsinde sessiz kalabilecekmisin bakalım. Kadın olsun erkek olsun kimse annesine laf söyletmeyi hazmedemez. Anneme cennet vaad edilmiş ayaklarına serilmiş ben neden onun adını yerlere serdireyimki onun için dayakta atarım dayakta yerim. Bence empati kurun biraz.

O zaman arkadaşım senin annenede hakeret edilsinde sessiz kalabilecekmisin bakalım. Kadın olsun erkek olsun kimse annesine laf söyletmeyi hazmedemez. Anneme cennet vaad edilmiş ayaklarına serilmiş ben neden onun adını yerlere serdireyimki onun için dayakta atarım dayakta yerim. Bence empati kurun biraz.
Yok mesele o değil ki o konuda zaten yorumsuzum anneme hakaret edecek kadar seviyesi düşmüş bi adamla zaten mümkün değil ki bir daha bir araya gelmem empati yapıyorum zaten emin ol peki şimdi birbirinizi dövdünüz adam hem hakaret etti hem burnunu kırdı şimdi peki hala evli misin o adamla bunu çok merak ettim

Back