Bal10cukkk
işte bu
5 senelik evliyiz eşimle severek evlendik evliligimizin başından beri tek bir sorunumuz var temizlik temizlik temizlik
ben normal denilecek derecede yapiyorum ama eşim çok takıntılı ev surekli pırıl pırıl olsun yerde bir saç teli bile olmasın istiyor ama ben yapamıyorum Okadar ini daha doğrusu içimden gelince yapıyorum eşim bile şaşırıyor ama devamlılığını getiriyorum ayda bi onun istediği gibi yapıyorum sonra saliyrum kendimi yapmıyorum eşimle de bu konu yüzünden kavga ediyoruz haliyle yıpratiyor artık bu konu bizi farkındayım ama düzene oturtamadim bi evi ne olcak sonumuz bilmiyorum bizim çocugumuz yok olmadı
tüp bebek yapmaya karar verdik ama bazen çok üstüme geliyor sen daha evine bakamiyorsun o bebeğe nasıl bakicaksin diyor üzülüyorum tabibende zaten evin düzeni oturmamisken birde bebek yapmaya karar verdik çok istiyoruz bi bebeğimizolsun sizce bi cocumuz olunca eşim duzelirmiçocuğuyla ilgilenince belkide eve fazla takilmaz artık bebeğe yönelir bana tavsiyelerde bulunursaniz çokseverim