• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Bu başlığı, bu soruyu hangi kafayla yazdınız kafaya mı geldi darbeler
Konuyu okumadım ve dayağın haklı hiçbir sebebi yok

Ya ne demek hakettim mi bu nasıl bir soru nasıl bir saçmalık inanamıyorum gerçekten hiçbir canlı çiçek dahil o dayak denen şeyi haketmez kendinize gelin ve o evde 1 dakika kalmayın

İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
Hiç kimse asla dayak haletmez. Ne olursa olsun. Ama senim söylediğini de ben asla söylemezdim

Dayagi hakeden insan yoktur ama uslubun cokcokcok itici ve kotu.ananin bulasik suyu yemegi ne demek ya ? Adama sinir krizi gecirtmisssin o da ofkesini kontrol edemeyen gereksiz tiplerden oldugunu sergilemis.tencere kapak cift olmussunuz saygisizlikta.

Mesaj atan herkeze teşekkür ederim artık fikirlerinize ihtiyacım kalmadı
Mune Mune Kazen Kazen rica etsem konumu kaptirmisiniz?

Biz kadinlar cok gevezeyiz yeminlen :) acigi kapalisini bos ver zikkimlaniyo iste:) bu birinci hata.. ikinciside anasini karistirman.. durup dururken yemem bunu deseydi o zmn anasini karistir derdim.. neysede kimse dayak yemeyi hak etmez..

Kadın olsun erkek olsun Bir insana söylenecek laf var soylenmeyecek laf var yani annesinin yemekleri ne alaka ya gerçekten haksızsın dayağı haketmissin demiyorum o eşinin dirayetsizliği lakin bi insanada öyle laf edilmez ki biz kadınlar önce ne konuştuğumuzu bilmemiz lazım gerçekten.

Ettiğiniz laflar çok ağır, yumurta istediğinde "kalk kendin yap" deyip çıkıp gidebilirdiniz. Amiyane tabirle resmen kaşınmışsınız. Eşinizin öfke patlamasından gözü dönmüş ve kadına el kaldıracak kadar karaktersiz birisiymiş. Sizi darp ettiği için de eşiniz tamamen haksız ve suçlu.

Kizginliginizi baska bir cumleyle ifade edebilirdimiz. Annesini karistirmasaydiniz keske
Sorunuza gelince hickimse dayagi siddeti asagilanmayi haketmez. Bosanin demek haddime değil ama demekki adam her sinirlendiğinde saldiricak kopek gibi. Caninizi kurtarin bari

Dayak atmasi dogru degil hic bir canli hicbir sebepten dayagi haketmez ama sizinde soylediginiz cumle.agir olmus acikcasi her erkek dellenir hatta herkes dellenir.benim esim.annemin yemegiyle ilgili bu tabiri kullansa bende baya sinirlenirim zoruma gider....devami gelmez umarim bu siddetin

Canım tabi kide haketmedin annesine oke söylemen ağırıma gitmiş bu erkeklr annelerı konusunda çok hassas bende bu tarz bisey soykeseme benimkide çok sinirlenir sende birşey yapıyorsun beğenmiyor o anki sinirle söylemişsin takintili seni gicik etmiş o an ama bu kadarda dayak atacak kadar değil barışma sakın yüz verme annesine gelse bütün yemeklerini yer bize nazlaniyorlar:)

Tabi ki dayağı kimse hak etmez ama senin uslubunda çok kötü terbiyesizlikten başka bir şey değil. Tencere kapak olmuşsunuz bence ayrılma!

Dayak yemeyi hak ettim mi nedir ya bu başlık nedir kaç gündür sus diyorumda bunu hak etmiş olabilme ihtimalini düşünen insan dayaklıktır yahu ne olursa olsun kim.niye dayağı hak etsin yapma lütfen.
Ve o annesinin yemeğini eleştirebilir ama sen eleştirmemelisin benim annemde biri laf etse üzgünüm ama gözüm döner bunu hak ettin anlamında demiyorum ama tartışma olarak bile çok can yakıcı sonuç verir.
Keşke yaşanmamış olsaymış bu olanlar ama bikere yaşandıysa bidaha gerçekleşmiyceğine inanmak mümkün değil.

İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
akacak kan damarda durmaz derler...sizinki de bu misal

Back