• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Haketmissin diyemem ammaaaa sartlari cok zorlamissin be panpa

- Adam guzel guzel yerken comak sokmussun, acik manti aldim demissin. Agzini tutsaydin ne olurdu

- Adamin anasini isin icine karistirmissin, mahalle karisi gibi elini beline dayayip ananin bulasik suyu yemekleri cart kabakagit demissin. Yani direkt belalti vurmussun. Kenarda bir yerde adamin anasina laf etmek icin pusuda bekliyormussun sen de

- Sen belalti vurunca adam da gercekten vurmus?!!??

- Dayagi yiyip oturmussun, ustune adama gidip yanasmissin buraya hala ama annesi de yemek yapmayi bilmiyor yazmissin??!?

- Adam zaten bir psikopat buraya hic deginmiyorum bile. Bogazina sarilmak nedir yahu:KK57: Gerci burda adama durduk yere dovdu susu veremem. Konu sahibesi camurlasmaya bu kadar musaitse kimbilir adama neler dedi, yani bunun bir oncesi de vardir. Adam da contayi atip girtlaklama aktivitelerine boylece giristi belli ki.

Arkadas, coluk cocuk evlenmesin. 25 yasin altina belediye nikah kiymasin rica ediyorum!
:KK9:

bazıları "kışkırtmışşin ama sen de " demis ben şok...!
yahu kocalarimizin onune yemek koyalim bize " al bunu onumden yumurta yap" desin öküz kalas gibi
dese ki "askim ben yiyemiyorum bunu sen öyle deyince bana bi yumurta yapiver" dese bi taraflari mi eksilir ! oyle dese kadin zaten hemen gider yapar guzel sozlerin hatirina...
sonra biz bi laf edince " ayy cok kiskirttik"olalim.napsin kadin da kendinde suc goruyo
"dayagi hak ettim mi "diye bile sorabiliyo.
kadinlari bu hale getiren bu dusunceye iten yine biz kadinlariz...
vallahi bayanlar böyle dusundugu surece kadina siddet asla bitmez bitmez bitmez....
konu sahibi arkadasim belli ki sen "yasama sevincimi aldin benim " dedigine gore bu ilk degil e son da olmayacak belli ki...
karari sen ver.biz ne desek bos.baksana sen kiskirtmissin otur asagi...
bana kalsa git darp raporu al goster b.k gibi kalsin
"git ananda ye mantilari löpür löpür hadi cnm naş " de ver eline dilekceyi ...

Bazen eşim cif köfte alır eğer laf arasında adamin eldiven takmadigini derse yada cigkofye markasizsa kendimden geçerim. Yani esinizı anlıyorum yemek istemez neden zorladiniz?
Ve annesini katmaniz çok ayıp. Onun size vurması çok ayrı ayıp tabi. Ama en saçma olan dayak yiyip yanına gitmeniz. Bence de sabah gidin dava açın,onun düzelmeye sizin devam etmeye niyetiniz varsa en azından blöf yapmadığınız gorulur o da emek verirse barisirsiniz yoksa çok dayak yersiniz

Bazı yorumlar beni çok şaşırtıyor. Bilinçli sandığım kadınlar şu adamı haklı çıkarıyor.

Vallahi içler acısı buranın hali.

Dayak kismi haric hepsinde haksizssiniz neden mantiyi acik aldiginizi soyluyorsunuz neden durduk yere annesini ortaya atiyorsunuz neden dayaktan sonra odaya gelip konusuyorsunuz dayagi kimse haketmez ama konusmalariniz yanlis olmus

ne olmuş olursa olsun bu adamın yaptığını haklı çıkarmaz boğazına sarılmak ne demek

yalnız konu sahibi sende ilginçsin hala anası güzel yemek yapamıyordu yazmışsın

Hakettim mi diye sormak bunu normal gördüğünüz anlamına gelir ki ilerisi için korkutucu bir durum.. Üzüldüm, yani haketmek nedir??

Hiç bir insan dayağı haketmez cnm benim için boşanma sebebi açıkçası

Valla kusura bakmayın da öyle ciddi şekilde dövüldüğünüze falan ikna olmadım ben o şekilde tutulup dövülen birinin ağlamakta helak olması lazım buraya gelip de konu da açamaz yani hiçbişey olmamış gibi. Varsayalım öyle bunun mazareti yok tabii ki ama siz ağır konuşmuşsunuz. Yemek istemiyorsa yemesin bırakın hazır mantı sevmedi demek ki. Niçin annesinin yemeklerine laf söylüyorsunuz bulaşık suyu gibi diye. Yok tarhanayla büyütmüş de yemek bilmiyormuş da aç kalıyormuş da. Ay acaba bu yaşa kadar nasıl geldi aslanlar falan mı büyüttü eşinizi gerçekten hayret ediyorum bu gelinlere göre kaynanalar zaten hiç yemek yapmayı bilmiyor kocaları hep aç büyüdü sanki kendiniz harikalar yaratıyorsunuz kimse ne olursa olsun annesine laf ettirmez kendi eleştirebilir ama başkası deyince ağrına gider.

Sen adama neden anasını yemeğini karıştırdın.
Yemeği beğenmemiş olabilir bı dahaki daha güzel yapardın 3-4 kaşık bile doyabilir en azından yemis

Adam yeni yemek yap dememis bi yumurta kir demis. Mantiyi elinle acmamissin hazir almissin kizdin desek. Anasini karistirmaya ne luzum vardi?
Evet dayak haketmissin denemez. Ama dayak sayesinde sucluyken hakli olmussun.

Bir insan dayagi hak etmez. Bununhak etmesi olmaz yani.
Durduk yere anasinin yemegine laf etmeniz yakisiksiz olmus. Mahalle karisi agzi. Ayip yahu
Esinizin mantiyi yememesinde sorun yok ama emir verip yumurta yap demesi de terbiyesizlik. Yapar misin diye rica etse sorun kalmazdi
Siz de dayagi yiyip “tostumu yedim bekliyorum” kafasindasiniz bu da hic olmaz. Hala adamin yanina gidiyorsunuz bosayacaginiza. Bir de blofunuz hic olmamis. Bosanacak adam onceden haber etmez,dayagi yediyseniz hemen esyanizi toplar o evden ayrilirsiniz ertesi gun de gider dava acarsiniz.

suan ne yapıysoun en cok merak ettigim o dayak evlilikte cok baska bisey ne olursun olsun el ogluna bakıcagıma ananlana anlasamasan dayak yemisin yanii don ailene yada hic görüsmüyosan en azından sikayet et darp raporu al elinde bi belge olsun cocuk icin bosanmıcaksan da bi daha yaptıgında hapıs cezası var yapamaz ama sen hala duruyosun

İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
Dayak yemek düşünemiyorum bile Allah yardımcınız olsun canım
Eğer durumun varsa kendi ayaklarının üzerinde durabilecek bir kadinsaniz bosanin ve kendinize iyi bakın mutlu olursunuz umarım geçmiş olsun.

Back