• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Kimse dayağı hak etmez ama blablablablablablabla vikvikvikvikvikvik.

He canim he. Bilinçli gecinen, siddete karsi koyan sevgili kadinlarimiz. Hey gidi.

Sadece dayak olsa Allah korusun tamam bak belki bi kere olmuş yuva yıkılmasın ok dicem ama
İnsan özür diler o da yok
Bi de evi süpürmesine karışıomuş
Benim eşim karışsa fıttırırım dellenirim
İyi idare ediyo bravo yani ama Benim sıkıntım ilerde işler sapasarmasa
Canım kimin eşi evi supurmeye karışıyor anlamadım

O zaman arkadaşım senin annenede hakeret edilsinde sessiz kalabilecekmisin bakalım. Kadın olsun erkek olsun kimse annesine laf söyletmeyi hazmedemez. Anneme cennet vaad edilmiş ayaklarına serilmiş ben neden onun adını yerlere serdireyimki onun için dayakta atarım dayakta yerim. Bence empati kurun biraz.
Ama sizin esiniz annenizle dalga gecmis lakap takmis ustune bir de sizi dovmus ben anlamadim bir şey

Biz kadınlar cenemizi tutup dırdır etmeden duramıyoruz buna bende dahil. Ama şu varki konu annesi olunca damarına basmışsınız kusura bakmayın. Kimse annesine laf söyletmez. İlerde bizde kayınvalide olacagız evladımız bize layık görmez hakereti. Ki aynı şeyi sizin annenize söylese zorunuza gitmezmi.? Şayet aynı hayatı 2 yıl önce bende yaptım. Eşim bana aynı annen gibi ses tonun var dedi neyse dedim sonra anneme bide lakap takmış öyle hitap ederek annem gibi oldugumu söyledi. Bende sinirlenip üstüne yürüdüm vurdum tabi oda bana vurdu derken kanlar içindeydim yerde. Burnum kırık bi şekilde yerde bayılmıştım. Ben anneme laf söyletmemek için o dayagı yedim ve aileme dayaktan. Bahsedemedim sebebi sana hakeretti anne diyemedim. Yani demem o ki asla anneleri rencide edici konuşmayalım eşlerimize.
Ne olursa olsun diyorsunuz ki anneye laf edilince dayak olabilir ...diğer msjinizda ben anneme hakeret edilince dayak yedim yani hakaret eden kadınsa dayağı yer koca hakaret edince yine kadın dayak yer... pes doğrusu kimse dayağı hakketmez bunu neden yapiyorsunuz kendinize??

Yok mesele o değil ki o konuda zaten yorumsuzum anneme hakaret edecek kadar seviyesi düşmüş bi adamla zaten mümkün değil ki bir daha bir araya gelmem empati yapıyorum zaten emin ol peki şimdi birbirinizi dövdünüz adam hem hakaret etti hem burnunu kırdı şimdi peki hala evli misin o adamla bunu çok merak ettim
Tabiki elbette evliyim hemde eskisinden daha baglı
. Adam alkol alıp uyuşturucu alıp dövmediki. Büyük konuşmayım ama sadece aldatılmayı asla affetmem. İlk olmuştu son oldu. herşey güzel oldu. Üstüne adam milyarlar verip estetik yaptırdı burnuma. Hatta 1 yıldır annesi ile benim için küstü. Ailesi beni hiç bir zaman istemedi boşan demişler. Oda benim yanım eşimin ve çocuklarımın yanı diyerek bütün malını servetini evini arabasını bırakıp geldi. Bizi bırakmak istemedi... ailesinede böyle ahlaksız bi teklif sundukları için nefret etti kendi görüşmek istemiyor.ben bu adamla evli olmayımda napayım.Allah ondan razı olsun. Ailesini dinleyip bizi ortadada bırakabilirdi. Ha dayak olayındada görümcemin payı vardı zaten orası meşru... benim imtihanımda böyle. Eşim çok ii ama ailesini o bile sevmiyor. Önümüzdeki gün kandil git kandilleş diyorum hatta ama istemior.

. Adam alkol alıp uyuşturucu alıp dövmediki. Büyük konuşmayım ama sadece aldatılmayı asla affetmem. İlk olmuştu son oldu. herşey güzel oldu. Üstüne adam milyarlar verip estetik yaptırdı burnuma. Hatta 1 yıldır annesi ile benim için küstü. Ailesi beni hiç bir zaman istemedi boşan demişler. Oda benim yanım eşimin ve çocuklarımın yanı diyerek bütün malını servetini evini arabasını bırakıp geldi. Bizi bırakmak istemedi... ailesinede böyle ahlaksız bi teklif sundukları için nefret etti kendi görüşmek istemiyor.ben bu adamla evli olmayımda napayım.Allah ondan razı olsun. Ailesini dinleyip bizi ortadada bırakabilirdi. Ha dayak olayındada görümcemin payı vardı zaten orası meşru... benim imtihanımda böyle. Eşim çok ii ama ailesini o bile sevmiyor. Önümüzdeki gün kandil git kandilleş diyorum hatta ama istemior.
Aaaa tabi muhakkak eskisinden daha bağlı olmussunuz ne hoş kırdığı burnu da yaptırmış adam ahh ne aşk ama milyarlar vermiş onu da unutmayalım o halde size bol b mutluluk dileyim ama şunu unutma o el kalkmış burnun kırılmış ve sen o adamla devam ediyosun yaa illa ki birgün gösterir yeniden o yüzünü yanlış anlama ama ben anlayamam senim gibi kadınları birde övünerek yazmışın iki evlâdım var çok şükür çok merhametli iyi bir eşim var ama gün gelip bir tokat dahi atsa vallahi asla unutamam yapamam artık o adamla senin övünerek anlatman anlamam imkansiz

Altı üstü hazır mantı yapmışsınız, kalkıp bir de kadına laf etmişsiniz .... gören de kendiniz açtınız sanır...

Şakamısınız siz ya? :oha:
Diğer kemiklerini de kırıp en lüks hastanede kaynattırsın madem.

Ben çok şaşırdım
Düşünsene anasına laf ettin die burnunu kırıyo
Sonra da sen git demene rağmen Kandil'de bile anasıyla konuşmuyo
Bu bi mucize mi:skandal:

O zaman arkadaşım senin annenede hakeret edilsinde sessiz kalabilecekmisin bakalım. Kadın olsun erkek olsun kimse annesine laf söyletmeyi hazmedemez. Anneme cennet vaad edilmiş ayaklarına serilmiş ben neden onun adını yerlere serdireyimki onun için dayakta atarım dayakta yerim. Bence empati kurun biraz.
Dayağı atamamış yemişsiniz yalnız. Üstüne üstlük karşısınızdaki adam annenize lakap takmış onu da yemişsiniz. Hakaret etti diyememiş onu da yemişsiniz. Afiyetler olsun size ne diyelim...

Aaaa tabi muhakkak eskisinden daha bağlı olmussunuz ne hoş kırdığı burnu da yaptırmış adam ahh ne aşk ama milyarlar vermiş onu da unutmayalım o halde size bol b mutluluk dileyim ama şunu unutma
Aaaa tabi muhakkak eskisinden daha bağlı olmussunuz ne hoş kırdığı burnu da yaptırmış adam ahh ne aşk ama milyarlar vermiş onu da unutmayalım o halde size bol b mutluluk dileyim ama şunu unutma o el kalkmış burnun kırılmış ve sen o adamla devam ediyosun yaa illa ki birgün gösterir yeniden o yüzünü yanlış anlama ama ben anlayamam senim gibi kadınları birde övünerek yazmışın iki evlâdım var çok şükür çok merhametli iyi bir eşim var ama gün gelip bir tokat dahi atsa vallahi asla unutamam yapamam artık o adamla senin övünerek anlatman anlamam imkansiz
Haddini aşıyorsunuz bence kapatın. Daha fazla canımı sıkmayın.

Haddini aşıyorsunuz bence kapatın. Daha fazla canımı sıkmayın.
Ne haddi be dayağı yiyen sensin bak ne güzel estetikli burnun da olmuş şaşırmıştım ilk önce ama şimdi normal karşıladım sen dualar etmeye devam et bence ama bir gün burnun değil kafan kırılmasın mazallah dönüşü yok

Bal10cukkk Bal10cukkk işte bu
5 senelik evliyiz eşimle severek evlendik evliligimizin başından beri tek bir sorunumuz var temizlik temizlik temizlik
ben normal denilecek derecede yapiyorum ama eşim çok takıntılı ev surekli pırıl pırıl olsun yerde bir saç teli bile olmasın istiyor ama ben yapamıyorum Okadar ini daha doğrusu içimden gelince yapıyorum eşim bile şaşırıyor ama devamlılığını getiriyorum ayda bi onun istediği gibi yapıyorum sonra saliyrum kendimi yapmıyorum eşimle de bu konu yüzünden kavga ediyoruz haliyle yıpratiyor artık bu konu bizi farkındayım ama düzene oturtamadim bi evi ne olcak sonumuz bilmiyorum bizim çocugumuz yok olmadı tüp bebek yapmaya karar verdik ama bazen çok üstüme geliyor sen daha evine bakamiyorsun o bebeğe nasıl bakicaksin diyor üzülüyorum tabibende zaten evin düzeni oturmamisken birde bebek yapmaya karar verdik çok istiyoruz bi bebeğimizolsun sizce bi cocumuz olunca eşim duzelirmiçocuğuyla ilgilenince belkide eve fazla takilmaz artık bebeğe yönelir bana tavsiyelerde bulunursaniz çokseverim

Üzgünüm, sizinle dayanışamayız. Siz gördüğü şiddeti savunan bir kadınsınız çünkü. Bundan rahatsız olsanız belki dayanışabilirdik...

Yani kadın?sınızdır herhalde inşallah galiba...

Back