- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
- Konu Sahibi butterfly83
-
arkadaşlar ben burdayım gayet iyiyim..sadece başım çok ağrıyor uykusuzluktan...herkesin merak ettiği kaynana ne yaptı sorusuna açıklık getireyim tabiki eli kolu bağlı duramazdı eşimin hayvanlığı esnasında...ayırmaya çalıştı..sonra ben vurup kapıyı çıktım..bir müddet gelmedim..gece saat 10 gibi falandı..komşuya çıktım..komşumuzda eşimin arkadaşı..hanımıyla arkadaş olduk..bu evede yeni taşındık..kimsem yok kimseyi tanımam etmem bu civarda..neyse bebeğim olduğu için 1 saat sonra eve geri dönmek zorunda kaldım mecburen bebeğim için..zaten başka gidecek yerim yok çünkü ailem istanbulun diğer ucunda oturuyor...tabiki bu kavgaların önceside oldu..ben ilk defa yemyorum bu dayağı..ama kaynananım gözü önünde olması içime çok büyük yara açtı..altüst oldum..içi rahat etmiştir şimdi dayak yiyince ben...bide ben kaçarak evlendim..çok sevdim..aileme söylesem sen kendin istedin onu diyecekler..ne bileyim çok sevmiştim 4 senelik ilişkimiz olmuştu aşıktım ama şuan pek bişey hatta hiçbişey hissetmiyorum..ailem abim ,babam benim tırnağıma bile zarar vermemiştir şu ana kadar ..dün kü yaşadığım olay hepsinden de kötüydü..
size katılıyorum...alkisalkisalkisalkisalkisalkisburaya bir başlık açıyorsunuz
çok kötü olduğunuzu ağlayarak sabahladıgınızı söylüyorsunuz..
size destek olmak için bayanlar bir sürü şey yazıyor ve siz buraya evap yazmak tenezzülünde bulunmuyor başka bir topicde satış yapıyorsunuz..
çok garip nasıl içinizden geliyor
şaşırdım doğrusu
bünyeniz alışmış ondan mı böyle?
buraya bir başlık açıyorsunuz
çok kötü olduğunuzu ağlayarak sabahladıgınızı söylüyorsunuz..
size destek olmak için bayanlar bir sürü şey yazıyor ve siz buraya cevap yazmak tenezzülünde bulunmuyor başka bir topicde satış yapıyorsunuz..
çok garip nasıl içinizden geliyor
şaşırdım doğrusu
bünyeniz alışmış ondan mı böyle?
arkadaşlar ben burdayım gayet iyiyim..sadece başım çok ağrıyor uykusuzluktan...herkesin merak ettiği kaynana ne yaptı sorusuna açıklık getireyim tabiki eli kolu bağlı duramazdı eşimin hayvanlığı esnasında...ayırmaya çalıştı..sonra ben vurup kapıyı çıktım..bir müddet gelmedim..gece saat 10 gibi falandı..komşuya çıktım..komşumuzda eşimin arkadaşı..hanımıyla arkadaş olduk..bu evede yeni taşındık..kimsem yok kimseyi tanımam etmem bu civarda..neyse bebeğim olduğu için 1 saat sonra eve geri dönmek zorunda kaldım mecburen bebeğim için..zaten başka gidecek yerim yok çünkü ailem istanbulun diğer ucunda oturuyor...tabiki bu kavgaların önceside oldu..ben ilk defa yemyorum bu dayağı..ama kaynananım gözü önünde olması içime çok büyük yara açtı..altüst oldum..içi rahat etmiştir şimdi dayak yiyince ben...bide ben kaçarak evlendim..çok sevdim..aileme söylesem sen kendin istedin onu diyecekler..ne bileyim çok sevmiştim 4 senelik ilişkimiz olmuştu aşıktım ama şuan pek bişey hatta hiçbişey hissetmiyorum..ailem abim ,babam benim tırnağıma bile zarar vermemiştir şu ana kadar ..dün kü yaşadığım olay hepsinden de kötüydü..
Eh sen alışıksın dayak olayına canım demek..
Yoksa arkadaşların da dediği gibi, biraz rahatlık var üzerinde hissedebiliyoruz.
Ne diyim..
Allah kocana vicdan versin yoksa saçını başını yolmaya devam eder aklına geldikçe, nasıl olsa karısı alışık diye adam da stress atıyor işte..
Hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?