- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
- Konu Sahibi butterfly83
çok ağır konuşacam baştan söyliyeyim eşin hayvan bile olamaz hayvanlar karın doyurmak için birbirlerine zarar veriyo çünkü hele o sekiz aylık bebeğin önünde hiç mi çocuğunu düşünmemiş Allahın manyağı o çocuk garibim ne kadar korkmuştur kimbilir sana tavsiyem o evde durma annenin evine git hemen rapor al iş resmiyete dökülürse gözü korkar bir kere susarsan devamı gelir bu işin barışırsın barışmassın sana kalmış ama olay tekrar yaşanacak gibiyse ya da yaşanırsa boşan...bu kadar net söylüyorum aslında boşanmaya çok sıcak bakmam ama şiddet olan bir yuvada büyüyen çocuk ne olacak? onun psikolojisi ne olacak onu mutsuz etmeye hakkınız var mı ya sen o aşağılanma karşısında nasıl onurunu gururunu koruyacaksın eşin bunu yapabilmişse tekrar da yapabilir annesinin en önemlisi minicik bebeğin önünde bu hayvanlığı yapan (hayvanlardan çok özür diliyorum) tekrar etmekten de çekinmeyecektir, eğitimin var çalışıp hem kendine hem de bebeğine bakabilirsin hayvan bile dayakla terbiye edilmezken sana dayak atan adamın evinde durmak bilemiyorum daha ne diyeyim ki