• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yedim alayarak sabahladm..

çok ağır konuşacam baştan söyliyeyim eşin hayvan bile olamaz hayvanlar karın doyurmak için birbirlerine zarar veriyo çünkü hele o sekiz aylık bebeğin önünde hiç mi çocuğunu düşünmemiş Allahın manyağı o çocuk garibim ne kadar korkmuştur kimbilir sana tavsiyem o evde durma annenin evine git hemen rapor al iş resmiyete dökülürse gözü korkar bir kere susarsan devamı gelir bu işin barışırsın barışmassın sana kalmış ama olay tekrar yaşanacak gibiyse ya da yaşanırsa boşan...bu kadar net söylüyorum aslında boşanmaya çok sıcak bakmam ama şiddet olan bir yuvada büyüyen çocuk ne olacak? onun psikolojisi ne olacak onu mutsuz etmeye hakkınız var mı ya sen o aşağılanma karşısında nasıl onurunu gururunu koruyacaksın eşin bunu yapabilmişse tekrar da yapabilir annesinin en önemlisi minicik bebeğin önünde bu hayvanlığı yapan (hayvanlardan çok özür diliyorum) tekrar etmekten de çekinmeyecektir, eğitimin var çalışıp hem kendine hem de bebeğine bakabilirsin hayvan bile dayakla terbiye edilmezken sana dayak atan adamın evinde durmak bilemiyorum daha ne diyeyim ki

okuyunca dehşete düştüm bu ne biçim iş ya..

inanamıyorum.Kaynanan eğer hiç bi tepki vermediyse bir daha hiç konuşma ayrıca eşine de güzel bir göz dağı ver hatta büyük sölemiyim ama ben bir daha şans verir miydim ondan emin değilim yazıklar olsun hele de başkasının yanında dayak atan kocana

adamın rezilliğ ama anneside bişe dememişmi yaa araya girmesi lazım benim kayınvalidem olsa ağlar bağırır bişe yapardı.
nebilem yaa Allah yardımcın olsun tatlım ailene söyle dicem ama sen bilrisin..

arkadaşlar ben burdayım gayet iyiyim..sadece başım çok ağrıyor uykusuzluktan...herkesin merak ettiği kaynana ne yaptı sorusuna açıklık getireyim tabiki eli kolu bağlı duramazdı eşimin hayvanlığı esnasında...ayırmaya çalıştı..sonra ben vurup kapıyı çıktım..bir müddet gelmedim..gece saat 10 gibi falandı..komşuya çıktım..komşumuzda eşimin arkadaşı..hanımıyla arkadaş olduk..bu evede yeni taşındık..kimsem yok kimseyi tanımam etmem bu civarda..neyse bebeğim olduğu için 1 saat sonra eve geri dönmek zorunda kaldım mecburen bebeğim için..zaten başka gidecek yerim yok çünkü ailem istanbulun diğer ucunda oturuyor...tabiki bu kavgaların önceside oldu..ben ilk defa yemyorum bu dayağı..ama kaynananım gözü önünde olması içime çok büyük yara açtı..altüst oldum..içi rahat etmiştir şimdi dayak yiyince ben...bide ben kaçarak evlendim..çok sevdim..aileme söylesem sen kendin istedin onu diyecekler..ne bileyim çok sevmiştim 4 senelik ilişkimiz olmuştu aşıktım ama şuan pek bişey hatta hiçbişey hissetmiyorum..ailem abim ,babam benim tırnağıma bile zarar vermemiştir şu ana kadar ..dün kü yaşadığım olay hepsinden de kötüydü..

canım hiçbir anne baba ağabey abla sen kaçtın sen istedin bu kadar dayağı hakettin
naparsan yap istersen öl diyemez bence ailene bir an önce açıl derdini anlat çekmek mecburiyetinde değilsin bebeğinin böyle saçma sapan bir ortamda büyümesi sence daha mı iyi olur
mutlu olmak yada olmamak insanın kendi elindedir önemli olan risk almayı bilmektir.

arkadaşlar ben burdayım gayet iyiyim..sadece başım çok ağrıyor uykusuzluktan...herkesin merak ettiği kaynana ne yaptı sorusuna açıklık getireyim tabiki eli kolu bağlı duramazdı eşimin hayvanlığı esnasında...ayırmaya çalıştı..sonra ben vurup kapıyı çıktım..bir müddet gelmedim..gece saat 10 gibi falandı..komşuya çıktım..komşumuzda eşimin arkadaşı..hanımıyla arkadaş olduk..bu evede yeni taşındık..kimsem yok kimseyi tanımam etmem bu civarda..neyse bebeğim olduğu için 1 saat sonra eve geri dönmek zorunda kaldım mecburen bebeğim için..zaten başka gidecek yerim yok çünkü ailem istanbulun diğer ucunda oturuyor...tabiki bu kavgaların önceside oldu..ben ilk defa yemyorum bu dayağı..ama kaynananım gözü önünde olması içime çok büyük yara açtı..altüst oldum..içi rahat etmiştir şimdi dayak yiyince ben...bide ben kaçarak evlendim..çok sevdim..aileme söylesem sen kendin istedin onu diyecekler..ne bileyim çok sevmiştim 4 senelik ilişkimiz olmuştu aşıktım ama şuan pek bişey hatta hiçbişey hissetmiyorum..ailem abim ,babam benim tırnağıma bile zarar vermemiştir şu ana kadar ..dün kü yaşadığım olay hepsinden de kötüydü..

Canım öncelikle iyi olmana sevindim. Demekki bu dayak olayı ilk değil. Peki nereye kadar tahammül edeceksin. Kaçtın evlendin diye ailen seni atacak değiller. Bu adam (ki adamlığı haketmiyor) seni bir daha döver, bunun sonu yok. Bence iyi düşün ve ailene açıl. Ben boşanmanı tavsiye ederim. Hadi şimdi bebişin küçük ya biraz daha büyüdüğünde onun önünde döverse ne yapacaksın. Kendini düşünmüyorsan evladını düşün.

Çok üzücü.Geçmiş olsun canım.Dayak zaten korkunç bişey birde kayınvalidenin önünde olunca kimbilir nasıl içine işlemiştir.Seni koruyup gözeteceğine ellerine çok güzel bir koz vermiş.Bravo eşine yaptığıyla gurur duysun. :teselli:

buraya bir başlık açıyorsunuz
çok kötü olduğunuzu ağlayarak sabahladıgınızı söylüyorsunuz..
size destek olmak için bayanlar bir sürü şey yazıyor ve siz buraya cevap yazmak tenezzülünde bulunmuyor başka bir topicde satış yapıyorsunuz..
çok garip nasıl içinizden geliyor :delphin:
şaşırdım doğrusu
bünyeniz alışmış ondan mı böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
daha önceden de şiddet, giderek doz artıyor, valla akrdeşim yapılacak şey belli, istersen kaçarak eveln, istersen telli duvaklı babanın evinden çık farketmez, alacaksın aileni arkana, zannetmiyorum istisnalar dışında hiç bir anne baba kardeş bu durumda seni sokakta bıraksın
hemen gidip raporunu al, çocuğunuda al, şiakyetini et, alalh koruusun, bu böle devam eder

eğitimcisin.....

çalışıyosun....

ve bu adamı neden çekiyosun anlamıyorum....

o hürmetli kayınvalidende baktımı...

hemen ailen ağır ve bu vahşete bi son ver.....

size destek olmak için bayanlar bir sürü şey yazıyor ve siz buraya evap yazmak tenezzülünde bulunmuyor başka bir topicde satış yapıyorsunuz..
şaşırdım doğrusu
size katılıyorum...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

yemin ederim o kadar o kadar çok üzüldüm ki anlatamam ya

hemde kayınvalidenin yanında bir an kendimi senin yanına koydum da bende senin istediklerini hissederdim ve eşime bende tepki verirdim herhalde

hiç üzme kendini canım benim

çok üzücü çok kötü bi olay helede kayınvalidenin yanında olması dahada
onur guru kırıcı off ne denir ki ama bu ilk değil madem neden polise gitmediniz bu olay böyle üstü kapatılcak bişey değil ki
devamı gelebilir siz sustukca kapattıkça Allal korusun

Duruma çok üzüldüm.Umarım susup kalmazsınız öyle.Ayrıca size onca şey yazılmış sorular sorulmuş derdiniz paylaşılmış.Topictesiniz ama okumakla yetiniyorsunuz..Niye??

size destek olmak için bayanlar bir sürü şey yazıyor ve siz buraya cevap yazmak tenezzülünde bulunmuyor başka bir topicde satış yapıyorsunuz..
şaşırdım doğrusu

Hadi yaaaaaaaaaaCADIARZU

Allah allahh..CADIARZU

Eh sen alışıksın dayak olayına canım demek..
Yoksa arkadaşların da dediği gibi, biraz rahatlık var üzerinde hissedebiliyoruz.
Ne diyim..

Allah kocana vicdan versin yoksa saçını başını yolmaya devam eder aklına geldikçe, nasıl olsa karısı alışık diye adam da stress atıyor işte..

Hayırlısı..

Eh sen alışıksın dayak olayına canım demek..
Yoksa arkadaşların da dediği gibi, biraz rahatlık var üzerinde hissedebiliyoruz.
Ne diyim..

Allah kocana vicdan versin yoksa saçını başını yolmaya devam eder aklına geldikçe, nasıl olsa karısı alışık diye adam da stress atıyor işte..

Hayırlısı..

terbiyesizliğin luzumu yok arkadaşlar...benim ikinci elde de topiğim var olabilir ..maddi durumlardan ötürü satış yapıyorum ne yapabilirim...kendi başımın çaresine bakmayı bilmeliyim..

Back