• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yedim alayarak sabahladm..

kayınvalıde ne yapıyordu o sıra ben de dıger arkadaslar gıbı cok merak edıyorum..

elleri kırılsın ya..bence ailene anlatmalısın,yalnız oldugunu sanmamalı..

ayy sinir oldum..cok üzüldüm..

nası bı ıgrenclıktır bu yaa. bı ınsanın kendını ıfade etmek ıcın sectıgı en kotu en asagılık yol. sakın boyun egmeyın bu yaptıgına. karsılık vererekde ıyı yapmıssınız. sızın yerınızde olsam sıkayetcı olurdum. en azından darp raporu alırdım boyle bı seyı tekrarlamaya kalkarsa cezasını ceksın ısterdım. hemde evladınızın gozu onunde yazık cok yazık..

yaşadıkların üzücü canım ama eşinle kimsenin yanında tartışmaya girmemelisin bence. sakın sana uygulanan şiddeti haklı bulduğumu sanma ama erkekler ailelerinden birinin önünde kendilerine ses yükseltilmesinden çok utanıyorlar ve tepkileri yanlızkenden daha ağır oluyor..kendine dikkat et canım.

canım çok büyük geçmiş olsun.çok aşağılayıcı bir durum gerçekten.eşine söyleyecek söz bulamıyorum...şöyle yap böyle yap bile diyemiyorum sana..toparla kendini biran evvel.ailenle paylaşmayı deneyebilirsin..kendini dinle ne yapmak istediğine karar ver..

kızlar çok kötü bişey oldu..2.5 senelik evliyim..8 aylık kızım var..dün kayınvalidem geldi..biraz aramız bozuktu kayınvalidemle..kızım hastalanmıştı geçmiş olsuna gelmiş allah razı olsun..akşam eşim geldi yemek yedik..sonra eşimle önemsiz bir şey yüzünden tartışmaya başladık..birbirimize sesimiz yükseldikçe daha da yükseliyordu..en sonunda bana vurmaya başladı..bende karşılık verdim..saçlarımı koparırcasına beni şiddetle bebeğimin ve KAYINVALİDEMİN gözü önünde fena şekilde dövdü..hani asıl derdi anasına erkekliğini ispat ettirmekti bence..hani gelin seni üzdü bende onu üzdüm meselesi..sabaha kadar uyumadım...napıcamı bilmiyorum..gözlerim yanıyor ağlamaktan...bilmiyorum..çok kötüyüm.

hemen polise gidip darp raporu alın.
bu nasıl vicdansızlık.
hala ne duruyorsunuz.

Şimdi küfür edicem yani. Hayvanlar bile yapmaz bunu yahu. Moktan bir sebeple tartış sonrada döv, be hey geri zekalı hayvanat, gücün bir kadına mı yetiyor. Allahın belası adam.
Allah cezasını versin.
Arkadaşım sen hemen polise başvur, rapor al, yanına koyma bu yaptıklarını o hayvanın.

önceden melekti kocanız bi anda şeytan mı oldu?
daha önce böyle davranışları var mıydı?
ilk olsa da farketmez..
ne yapmayı düşünüyorsunuz bundan sonra?

elleri kirilsin böyle tip adamlarin...
egosunumu rahatlatti simdi...

ailenize haber verin ve gereken önlemleri alin... Sizin yalniz olmadiginiz anlasin...

inanamıorum yaa manyakmı bu adam..
annesinin yanında özellikle böle bişi yapması hatasını afedilemez bi duruma getirmiş..

Senin için ruhun için onurun için Üzgünüm Hayatım.
Kendi Ailene Anlat,Eminin onlarla beraber en sağlıklı doğru kararı vereceksin.

:oklava: allah belesını versin böyle erkeklerin sinirlerim tavan yaptı resmen ya kaynanan olcak kadın ne yapıyordu o ara ben onu çok merak ettim ya bunlar niye böyle ne istiyolar gelinlerden alllahım çıldırıcam yaaa eşine gelince söylenecek hiç bir söz yok kusura bakma ben bana tokat bile atsa o evliliği asla sürdürmem kaldıki evire çevire dayak atıcak haa adınıza üzüldüm ama boyun eğmeyin derim benfisfisfis

Kayınvalide bence :delphin:
O yüzden aman diyim,kaynanaya ne yapacaksanız ne diyecekseniz, arkasında çetesiyle dolaştığını unutmayın derim :1no2:
Şimdi dayak attı ya eşin,büyümüş,güzelleşmiş,pırıl pırıl bi insan olmuştur
Gece uyurken falakaya yatırcan böylelerini,ayaklarının altına da tuz sürüp keçilere yalatıcan sonra da :oklava:
Ben olsam annemi çağırır ve kendi annemin gözleri önünde o dayakçı budalayı benzetir,öyle keserdim faturasını kötükedihüso

çok üzüldüm yani eşiniz ne kadar kötü de olsa bunu yapabilecegi bir erkegin yok yok aklım almadı şaşırdım yerinize koydum kendimi üzüldüm...kayınvalidenizniz o an ne yaptıgını merak ettim..

Benim kocada bağırmayacağı şeylere annesinin yanında bağırıp kızası tutar...Erkeklik pisikolojisi galiba yada biz yokken birileri onlara aferim veriyor altın takıyor bir yerlerine..

kusura bakma ama hata sende olmuş kaynananın yanında susup ekmeklerine yağ sürmemeliydin. anneleri dolduryor onları sırf aranızın bozulduğunu görmek için neler dedi kimbilir. sizde malzemeyi verdiniz eline. anlatır şimdi heryerde gelin hatalı oğlun sürekli dövüyor onu der. yapacağın şey başkalarının yanında tartışmaya mahal vermemek helede ailesinin yanında.

çok zavalıymış eşin kadını döven erkek zaafı olan erkektir :olmaz:

böyle erkeklikmi taslanır.:umursamaz:
hay onun erkekligine:olmaz:

kaynanan aralamadımı sizi.baktımı öylece..:gitme:

Back