• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yedim alayarak sabahladm..

canım çok üzüldüm emin ol aynı şeyleri bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum ben 6 senelik evliyim ilk başlarda bizdede oluyordu kayın validemle aynı evi 3 sene paylaştım ve o süre içinde çok dayaklar yedim şimdi evim ayrı yine dayaklar oldu ama ben aileme mecbur anatmak zorunda kaldım babam kayınpederime ve kayın valideme çok sert tepki verdi eğer kzımın suçu varsa verin götürim filan dedi. o günden sonra ise herşey yoluna girdi artık ailemin arkamda olduğunu bildikelri için bişey söleyemiyorlar üstüme düşmeya başladılar bence sende en kısa sürede ailene konuyu açmalısın.bende duymasınlar daha çok olay büyümesin diye çok sakladım ama olmuyor.bir yerden sonra ipler kopuyor canım lütfen söyle ailenin yanında olduğunu bilsinler..

eşler aralarındakı anlaşmazlıkları kesınlıkle en yakını dahı olursa olsun başkalarının yanında tartışmamaları gerekıyor bence
4 duvar diye birsey war
sende alttan almalıydın ve susmalıydın kayınvalıden gidincede istediğni kadar bağır çağır
aslında buda olmamalı aranızda anlaşmalısınız düzeltmelısınız
çok kötü olmus üzüldüm cidden

ben onu yapardım bunu yapardım demıycem cunkı soylemesı kolay basına gelmeden kımse bılemez ama susmak yanlıs olur boyun egmek kadınlar dayak yememelı bence konusmak varken dayakta ne kı su var anlasamıyorsan bosanırsın dovmek olurmu o bır ınsan bebegıde varmıs cocuk etkılenır boyle olursa aıleseıne danısmalı bence yuregınn sesını de dınlemelı bıraz sakınlesınce ama bıde meslegı var mı acaba ? bugun yazmıs bı daha yazmmaıs ıyı mı merak ettım sımdı ((

kızlar çok kötü bişey oldu..2.5 senelik evliyim..8 aylık kızım var..dün kayınvalidem geldi..biraz aramız bozuktu kayınvalidemle..kızım hastalanmıştı geçmiş olsuna gelmiş allah razı olsun..akşam eşim geldi yemek yedik..sonra eşimle önemsiz bir şey yüzünden tartışmaya başladık..birbirimize sesimiz yükseldikçe daha da yükseliyordu..en sonunda bana vurmaya başladı..bende karşılık verdim..saçlarımı koparırcasına beni şiddetle bebeğimin ve KAYINVALİDEMİN gözü önünde fena şekilde dövdü..hani asıl derdi anasına erkekliğini ispat ettirmekti bence..hani gelin seni üzdü bende onu üzdüm meselesi..sabaha kadar uyumadım...napıcamı bilmiyorum..gözlerim yanıyor ağlamaktan...bilmiyorum..çok kötüyüm.

sanırım egıtımcısın ama boyle seyler okumus falan tanımıyo takma kayınvalıden sen dovulurken seyır ettıyse onu allaha havale et yazık ya bızı haberdar et bak uzuldum ve annemde ((

Büyük konuşmak farklı. Böyle bir olay karşısında yapılacak şeyler bellidir.Eğer kadın tavrını en sert bir şekilde belli etmezs ideyim yerindeyse ortalığı birbirine katıp,eşini rezil etmezse şiddeti sineye çekmiş olacak.En azından eşi olacak adam bunu böyle alıgılayacak.Ardı arkası kesilmeyecek gösterilen şiddetin.
Akıllı bir kadın öyle bir erkeğe dünyayı dar etmeli.:kızgın:

Kocam beni kayınvalidemin gözü önünde saçımı başımı yolup dövecek, elinden kurtulduğum ilk saniye kendimi kapının dışına atarım...Kaçarım ordan..Yani evden giderim..

Var mı öle 3 kuruşa 5 köfte..Anan baban senin saçını başını yoldur diye mi büyütüp evlendirdi..?

ya ben bu erkekleri anlamıyorum ya kendilerini ne sanıyorlar annesinin önünde güç gösterisimi yapmış beyefendi
aslında suç o kaynanada kusura bakma
bu kaynanalar varya (istisnalar hariç)oğullarını doldurup duruyorlar sonradanda birşey olamış gibi gelinin yanına geliyorlar melek rolü oynuyorlar tabii doldurulmuş olan erkekte ufak birşeyde parlıyı veriyor vede sonuç gücünü gösteriyor kaynananında yağları eriyor belki arada ayırmaya çalışıyorlar gösteriş olsun kaynanam birşey yapmadı olmasın diye ama sonuç kırıp bir kalp vallahi dayağın acısı geçer ama kalp yarası geçmiyor belki eşinin sana vurduğu tokatın acısı çoktan geçmiştir ama o kaynanaın vede yavrunun yanında yediğin tokat olduğu için o kalbinde gönlünde açılan yara hiç geçmez hep sızısı devam eder böylelerini (kaynana vede dayatçı eşler)Allah havale ediyorum vallahi kaynananın kızı varmı bilmem ama rabbim herşeyin karşılığı veriyo gösteriyor
canım hiç üzülme bizler senin yanındayız herzaman şimdi sinirli vede üzgün olduğundan net düşünemezsin
bide canım nerdesin sen yokmusun son durumun nasıl burda hepimiz merak ediyoruz

ban hala kayınvalidenin bu durumda ne yaptığına takıldım
eminim içinden hoşuna gitmiştir..ama sizi ayırmaya falan çalışmadı mı?
oğluna tepki göstermedi mi?

kendini erkek sanan yaratık:oklava:eş diyemeyeceğim çünkü eş böyle yapmaz:mymeka: hemen darp raporu alın size acımayana siz hiç acımayın o yaratık seni dövmek için bahane aramış zavallı pislikkötükedihüso neler yaptın canım arada bizi bilgilendir

Canım,çok geçmiş olsun..Kocan olucak o adamında elleri kırılsın..Şimdi nasılsın peki?kayınvalidenin tavrınıda merak ediyorum açıkçası..

Allah cezasini versin..Adam mi oldu simdi
Gözümde bi anda canlandirinca cok öfkelendim
Kendini toparlamaya calis bebegin icin ama sakin affetme
Bi müddet sürünsün..

Yuh diyorum ya,
bu kadar aciz olmamalı bir erkek,
dayak atmak erkekli midir ya...
yani size elini kldırınca kayınvalideniz
aferin oğlum mu diyor,
nasıl bir zihniyet böyle...
ne yapacağınızı bilemiyorum ama
affetmek kolay olmasa gerek...
sevgiler...

erkekligine tüküriyim onun erkek müsfettesi gitsin g..ü yiyosa kendı dengı bırını dövsün
:kızgın:

ben bi sanıye bile durmam o evde bir sanıye dahı durmaaaaaaaaaaaammm:kızgın:

okurken bile ürperdim ya nasıl insanlıktır bu
üstelik kayınvalidenin yanında
çok geçmiş olsun canım.
inan başka diyecek laf bulamıyorumm

Bu erkeklerin bazen gerçekten beyinleri yerinde başka şey olduğuna kesin inanıyorum
Ama saman ama başka bişey
Hiç iki dakka sonrasını düşünemiyo bunlar.
Hiççç
Hasbinallah.Nası sinir oldum yaaaa:oklava:

Back