Davranışlarım yüzünden mi ileriye gidemiyoruz?

Aslında empati kurunca haklı olduklarının farkındayız. Yani benim karşımda benim gibi biri olsa ben de dayanamazdım ama kendini değiştirmek de biraz zaman istiyor pek kolay değil değişmek
Ben de böyle düşünüyorum ama kafamdaki vesveselerin haddi hesabı yok. Kafanda çok kuruyorsun diyor benimki de. Haklı da. Psikolog çözer mi problemi ondan da emin değilim.

Ben de böyle düşünüyorum ama kafamdaki vesveselerin haddi hesabı yok. Kafanda çok kuruyorsun diyor benimki de. Haklı da. Psikolog çözer mi problemi ondan da emin değilim.
Psikolog da gerekiyor tabii bir süre sonra ama psikolog da yine kendimize bırakıyor düzeltmek yine bizim elimizde. Biraz zaman lazım sadece.

Psikolog da gerekiyor tabii bir süre sonra ama psikolog da yine kendimize bırakıyor düzeltmek yine bizim elimizde. Biraz zaman lazım sadece.
Benim öyle çok param yok maksimum devlet psikologuna gidebilirim. O da bildiğim kadarıyla direkt randevuya değil psikiyatrinin gerekli görüp yönlendirmesiyle oluyor. Gerektiği gibi ilgilendiklerini düşünmüyorum. Bilmiyorum ne olacak

Bence derdi ya 7yillik ilişkide ailem istemiyor diye vazgeçmez bence

Tamamen sizin davranışlarınız yüzünden ertelenmiş.Gereksiz yere tartisma cikardiginizi yazmışsınız .Bu durumda neden böyle yaptığınızı sorgulayin.Mutlaka bir sebebi vardır.Bunu bulun ve napmak istediginize karar verin.

Gerçekten çok saçma bir sebep yüzünden tartıştık. Bir anlık öfkeyle hareket ettim sonradan çok pişman oldum. Buna rağmen bana davranışlarının farkında mısın hep senin yüzünden tartışıyoruz ben senin değişmeni bekliyorum aileme de benden haber bekleyin kimseye bir şey söylemeyin dedim dedi.

Sizin duygularinizdan emin değil sevgiliniz en doğru olani yapmış zamana birakmis gereksiz yere tartışmaktan herkes sıkılır

Sizin duygularinizdan emin değil sevgiliniz en doğru olani yapmış zamana birakmis gereksiz yere tartışmaktan herkes sıkılır
Mesela bir örnek vereyim kendimden gün içinde mesaj almazsam veya aramazsa niye yazmadın niye aramadın diye öfkeleniyorum. En başta bunu yapmamak için ozen göstermeye çalışıyorum. Çünkü gerçekten böyle şeyler yüzünden benden soğusun istemiyorum. Bana değişmeni istiyorum dediği günden beri daha istikrarlı olmaya söz verdim hatalarımın farkındayım

7 yıl mı gerçekten? 7 ay mı?
7 yıl sürmezdi böyle ilişki ki...7 yılda neyin emini değil,yaşlar mi çok genc?

7 yıl mı gerçekten? 7 ay mı?
7 yıl sürmezdi böyle ilişki ki...7 yılda neyin emini değil,yaşlar mi çok genc?
7 yıl ama nasıl bi 7 yıl sürekli ayrılıklarla gecen bir 7 yıl. Her barismamizda max bir ay sonra ayrılırdık 5 ay oldu devam ediyoruz. Yaşlarımız benim 22 onun 25 Son zamanlarda daha fazla sorun çıkardığım için haliyle emin olamıyor

Mesaj gelmezse biraz bekleyin hemen sormayın ama uzun süre ses yoksa insan sorar tabi o zaman tartışma olarak değil daha sakin sorabilirsiniz

Iste benim ani öfke patlamalarım yüzünden ufacık olaylar büyüyor. Sakin kalsam her şeyin bir çözümü olacak
Yılların birikimi dolmuslugu mu acaba ?evliliklerde de böyle oluyor tahammülsüzlük maalesef uzun süreli iliskilerin kaçınılmaz sonu karşılıklı olarak yenebilirsiniz ancak

Yılların birikimi dolmuslugu mu acaba ?evliliklerde de böyle oluyor tahammülsüzlük maalesef uzun süreli iliskilerin kaçınılmaz sonu karşılıklı olarak yenebilirsiniz ancak
Sorunu başlatan ortaya koyan benim. Fazla takıntılıyım ve çok çabuk sinirleniyorum hemen bağırıp çağırmaya başlıyorum. Geçenki kavgamızda aradı beni kavganın taze olduğu sırada. Telefonda bağırdım ters konuştum o ana gitsem öyle yapmazdım.

Anladım baya ergenlikte başlayan bir ilişki
Cok gencsiniz,özellikle de sen o yüzden öyle böyle davranmasaydin diyemem,yaşın gereği öyle davranacaktın zaten fakat kimseyi sıkma bu sadece sevgilin için değil genel hayatta ne bir olayi ne bir kişiyi avucunda boğma...senin olan zaten senin ☺

Evet farkındayım kendimden uzaklaştırmak istemiyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim

Bugun annemle konuştuk bana çok kızdı neden şimdiden bu kadar sıkıyorsun emin olamıyor senden kendini kendi ellerinle soğutmuşsun dedi ama ben düzeltmek için elimden geleni yapacağıma söz verdim başarabilir miyim sizce

Bence sakin olursanız başarabilirsiniz.Ama yapı meselesi mesela ben çok kavga sevmem sakin kalabiliyorum.Ama bazıları sinirli yapıya sahip yani istesede sakin kalamiyor bu nedenle bunu törpülemeniz lazım.Bir sorun olursa konuşmayı deneyin sesinizi yukseltmekten çok.Ama bunu kimsenin mutlu olması için değil gerçekten kendiniz istediğiniz için yapın.Cunku evlenince yanınızda kimse olmayacak.Bol şans

Siz ailenizden onay aliyirsunuz 7 yillik iliskiniz icin,karsi taraf neden almasin ki tabii ki alacak
Nasil sizin anneniz erken diye,iliskinize mudahale etmis ise,onlarda etmis olabir..
Sizi neden rahatsiz etti bu durum anlayamadim ,sizin de aileniz iliskinizin icinde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…