- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
Merhaba bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Uzun bir ilişkim var bu yıl 7. Yılını dolduracak. Bundan önce ayrılıklar yaşadık ama tekrar bir araya geldik. Önce erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım. Aslında annem önceden biliyordu ama hâlâ ayrıyız sanıyordu. Bir süre sonra anneme söyledim. Erkek arkadaşımın babası ailenle tanışmak istiyoruz sonrasında da nasip olursa söz takarız dedi ama ben henüz üniversiteyi yeni bitirdiğim ve sınava hazırlandığım için şu an bunun pek mümkün olmadığını söyledim ve zaten annem de erken olduğunu söyledi. Ailesiyle tanışmamızın üzerinden 5 ay geçti. Erkek arkadaşım daha fazla uzatmak istemedi en azından bir tanışma olsun beklerim ben 1 yıl dedi. Geçen hafta çarşamba günü annesini alıp bize geldi sadece anneler tanıştı. Annem erkek arkadaşımın annesine 1 yıl beklememiz gerekiyor eğer beklerseniz babasına söylerim babalar da tanışır 1 yıl nişanlı kalırlar dedi. Onlardan haber almak için sözleştik. Ertesi gün erkek arkadaşımla benim yüzümden saçma bir sebeple kavga ettik. Gereksiz kıskançlıklarımdan saçma şeyleri abartmamdan sıkılmıştı zaten. Birkaç günde anca aramızı düzelttik. Beni aradı birkaç gün sonra annemle babam konuştular ama ben önce senin değişmeni, kendine çekidüzen vermeni bu davranışlarından vazgeçmeni istiyorum dedi. Annesiyle babasına bir süre daha bekleyelim demiş. Olumsuz bir sey olmadığını sadece benim gereksiz yere tartışma yaratmamdan sıkıldığı için bir süre bende bir değişiklik görmek istediğini sonradan olayların gelisecegini söyledi. Benden bir değişiklik görmek istemesinde haklı çünkü tartışmalar hep benim yüzümden çıkıyor ve bir anlık öfke patlaması ama saçma sapan şeyler yüzünden. Peki sizce gerçekten dediği gibi ailesinden olumlu bir yanıt aldı ama benim yüzümden mi ilerleyemiyoruz? Ailesi ilerisini düşünmeseydi bana söylerdi değil mi?