- Konu Sahibi sedosbilal
çok tatlı ve aynı zamanda çok şık güzel tercih.. Tebrik ederim :))
teşekkür ederiiiim bekarsanız eğer darısı başınıza
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlı ve aynı zamanda çok şık güzel tercih.. Tebrik ederim :))
Allah mesut etsiinn cok sık davetiyen.Elazığ yazıyor davetiyede hemşeriyiz yani :))
muhteşem canım yaaa
ama içinde ne yazıo merak ettim
aaa hemşerimmm nasılsın memnun oldumiyi dilekler içinde çoooook teşekkür ederim darısı da başına bekarsan
bende memnun oldum :) sözlüyüm haziranda nişanım var allah kısmet ederse o yüzden davetiyelere bakıyorum :)) seninkine bayıldım :)![]()
ayy sağol canım ya çok sevindim beğendiğnehayırlı olur inşallah sözün nişanın daha güzelleri senn olsun inşallah ama istersen sana kodunu adını filan verebilirim
amin canım inşallah hepimiz icin hayırlısı olur.. nişan davetiyelerimi sectim keşke bi kaç gün önce görseydimde alırdım kodunu benimkinide paylaşıcam insallah basılınca ama cok içime sindi :))insallah seninkiler kadar güzel olur :))![]()
olur tabi neden olmasın da nişan davetiyesi için mi bakyodun sen ben düğün sandım.allah içine sindirsin inşallah
evet nişan benimki dügünüme daha var :)) hayırlısıyla nişanı atlatalımda :)) amin inşallah![]()
allah kolaylık verir inşallah sen tadını çıkarmaya bak çabuk geçiyo çünkü ben 5 yıl bekledim bak 2 ayı geçti bile anlayamadım nasıl geçtigerçi hazırlıklar çooook güzel oyalıyo eğer düğünün yakınsa
![]()
ayy allah bozmasın mutlulugunuzu benimde dügünüme 2 yıl var nisanlım daha askere gidicek ağustosta gidiyor biraz geç oldu ama yapıcak birşey yok( allahtan 6 ay.. geldikten sonra da kısmetse dügün hazırlıkları başlayacak.
aminnnn inşallah...allah sabır versin inşallah bizimde mayısta gidecekti ama isteme günü bize gelmelerine son yarım saat kala polise askerlik kalktı heberiyle askerlik sorunu ortadan kalkmış oldu şanslıyız yani hemde hayatımızın en önemli günündeallah kolaylık verr inşallah sıkma canını bak 6 aymış benimki gitse 15 ay yapacaktı şanslısın yani
![]()
ay ne güzeel valla sansınız insallah hep böyle olur..napalım kader buysa beklicez 6 ay yollarını.. zor olucak ama olsun bununda ayrı bir anısı olur :))
ewt şansımız çok işledi rabbime şükür sizinde kolay geçer inşalah birbirinizi yıpratmadan gel teskere gel dersiniz sonuna doğru![]()
ay amin canım insallah o günleri görürüm :)
aa evet bu modeli biliyorum 150 civarı bir şey demişlerdi sanırım
guzell dugun icin gelin gıbı
....