- 13 Ağustos 2010
- 2.319
- 221
- 373
- 52
- Konu Sahibi sedosbilal
23 haziranda başlıyor 26 haziran gece son buluyor canım![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
ooohhh halaylar çekilmeye başlandı bileeeee![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
ooohhh halaylar çekilmeye başlandı bileeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve öyle gel demekle bitiyo mu nereye gelecez söylemedin bile![]()
çok güzel ve şık cnm allah mesut etsin ..
23 haziranda başlıyor 26 haziran gece son buluyor canım
ooohhh halaylar çekilmeye başlandı bileeeee![]()
balıkesir ve denizliye canımm![]()
balıkesir ve denizliye canımm![]()
ooooooooh 3 gün tadını çıkar vallaevin denizlide mi olacak oraya mı gidecen yani?
4 gün kız
çok yorucu olcak ama 5 günlük bi balayında dinlenicez artık. evet canım denizlide olcak evim. evimizi de tuttuk hayırlısıyla.
sizin hazırlıklar ne alemde canım?
şimdi baktım da çeyiz filan hiç bişey paylaşmamışsın gelinlik davetiye eşyaların yok mu sende merak ettim eklesene![]()
yok bizim daha yeni nişanımız oldu zaten. Ondan önce pek bi hazırlığım yoktu. 27 martta nişanlandık daha:)
Düğün salonlarımızı tuttuk organizasyonu ayarladık başka da bişey hazır değil. Mayıs ortasında gidip alcaz herşeyimizi. o zaman hepsinin resmini koyarımsen neler yaptın
valla 23 ocak isteme 24ü de nişanım oldu aile arasında 15 gün bile geçmeden salonu tuttuk benim çok beğendiğim bi yer vardı eşim ailesine söylemiş onlarda hemen orayı ayarladılar int sitesi var bakmak istersen. sonrada 17 martta eşim geldi ve nikahımız kıyıldı aynı zamanda benim doğum günümdünikahtan 1 2 gün sonra mobilyalarımızı aldık geriye bişey kalmadı zaten pek halı perde alacam evim tutulup belli olacak o kadaaaaaar
![]()
Resimlerine baktım canım çokkk güzel şeyler almışsın kınalığın gelinliğin ayakkabıların alyansın ufaktefek eşyaların falan.. beğendim allah ağız tadıyla kullanmak/giymek nasip etsin tatlım
biz snaırım her şeyi son ana bırakıyoruz. nikah da son gün olcak salonda..ne güzel ya sıkıştırmadan her şeyi rahat rahat yapmışsınız..
çok güzel benim davetiyemin bi değişiği o şimdi ışıl ışıl parlıyodur
çok şükür herşey geniş geniş yapıldı sıkıştırmadık içimize de sindi çok şükür rabbim sizinkileri de içnize sindirsin inşallah rabbim kolaylık verir sıkma canını herşey yerini buluyo
Amin canım inşallah.. Allah ağız tadıyla sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize.. en önemlisi bu![]()
çok sağol canım inşallah evli değilsen darısııııı başına diyelim![]()
benim bebişim de var sizde alırsınız inşallah kucağınıza bebişinizi hayırlısıyla