davetiyemi beğenecek misiniz bakalım:)

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
66
İstanbul
$DSCF2691.jpg bu da benim davetiyem yorumlar lütfen:40::40:
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun-mekani/446954-dugun-mekanimiz-dugune-davetlisiniz.html

Son düzenleme:
ben cok begendım cok şık tam benim tarzım artık sizden sonrakilere de örnek olursunuz
mutluluğunuz daim olsun:69:

bende davetiye bakıyordum canım. düğünüm haziran 24. henüz davetiyeler hazır değil. Seninki çok güzel ve şık bir davetiye olmuş. tarihi tam farkedemedim ama:1:
Allah mutluluğunu bozmasın Bir yastıkta kocayın inşallaahhhhh:71:

bende davetiye bakıyordum canım. düğünüm haziran 24. henüz davetiyeler hazır değil. Seninki çok güzel ve şık bir davetiye olmuş. tarihi tam farkedemedim ama:1:
Allah mutluluğunu bozmasın Bir yastıkta kocayın inşallaahhhhh:71:

maşallah rabbim mutluluk huzur verir inşallah ben kelebek olan herşeyi çok severimde nişanlımla çok beğendik ve istediğimiz gibi oldu çok şükür. bi çok ayrıntı çıkmış resimde ama:1::1: düğünüm rabbim nasip ederse 11 temmuz canım beklerim 9u da kınam buyur gel beklerim :64::64::64:

maşallah rabbim mutluluk huzur verir inşallah ben kelebek olan herşeyi çok severimde nişanlımla çok beğendik ve istediğimiz gibi oldu çok şükür. bi çok ayrıntı çıkmış resimde ama:1::1: düğünüm rabbim nasip ederse 11 temmuz canım beklerim 9u da kınam buyur gel beklerim :64::64::64:

:) ben farkedememiştim canım:1:
Elazığdaymışsın kız nasıl gelim ben oraya:61: çoookkk uzağıızzzz:59:

önce sen gel bakalım benim düğünüme:D benimki seninkinden önce olcak. sonra biz atlar geliriz eşimle:51::51::64::64:

çok güzel ve şık cnm allah mesut etsin ..

Back