Bekleyin işte adli mercilere intikal etmiş.
İstifa etme onlar çıkış versinEvet ama şirket olaya tek yönlü bakıyor şu anda . Büyük ihtimalle istifam alınacak ama o kişi sağlamda olduğu için ona dokunulmayacak.
Suçsuzsan neden istifa edeceksin?
Şahitler de varmış madem işten çıkaracaklar tazminatını versinler
Valla panpa isini seviyorsan, burda kalmak istiyorsan geri donmek icin dava acabilirsin. Haksiz yere cikarildigin icin daha cok tazminat isteyebilirsin.
Lakin burasi da cok profesyonel bir yer gibime gelmedi yani kadinin biri yoneticinin sevgilisi olmasina dayanip sana saldiriyor?! Yeni bir is bakmaya basla derim.
Uluslararası merkezi Dubaide olan bir şirket. Hakkımı daha fazla savunmak istiyorum. Sadece darp raporuyla kalmasın veya adli işlemle. Kendimi kötü hissediyorum ciddi anlamda şok geçirdim .
Yani su yazdiginiz buyuk bir kepazelik. Duabi'deki genel merkezde bir insan kaynaklari birimi vardir eminim. Pazartesi sabh ilk is olarak telefon edin, mail falan atmayin. Durumu kadinin , yoneticiyle kisisel iliskisi oldugu icin kayirildigi ayrintisini da dahil ederek oldugu gibi anlatin. Kadinin ceza almasini talep edin.
Isten cikarmak isterlerse de hicbir sey imzalamayin. kesinlikle. O kadini IKya sikayet ettiginzii, mesele sonuclanana kadar bir yere gitmeyeceginizi gerekirse en ust yonetime sikayette bulunacaginizi acikca belirtin.
Olayda eksik birşeyler var bize anlatmadığınız galiba
çünkü böyle büyük bir kavga durduk yere niye çıksın ve bu noktaya gelsin
Öncedende birşeyler olmuştur belki aranızda ne bileyim ,durduk yere saldırması için size karşı aşırı dolmuş yada kinlenmiş olması lazım yada kıskanıyordur bilemiyorumkiİnanın olay benim açımdan böyle. Sadece ben kendi arkadaşımla muhabbet ediyordum hani bizi dinleyip yorum yapsa anlarım ama biz kendi işimizle ilgili konuşurken onun adını bile ağzıma almamışken bu olayları yaşamam çok etkiledi beni. Ne olursa olsun sizce darp raporu alcak kadar ne olmuş olabilir ki eksik diyorsunuz ?
Aklıma gelmişken ilave edeyim. Uluslararası kurumsal firmalar adlarının mahkemelerde geçmesini istemez. Bu sebeple de bazen çalışan ile iş yerinden ayrılırken anlaşma yoluna (ikale sözleşmesi) gidebilir.Sizin darp raporunuz var ise istifa etmesi gereken karşıdaki kadın.
Kurumsal firmalarda bilmemnenin bilmemnesi pek işlemez. Hele ki uluslararası firmada hiç işlemez. Bırakın IK ne yaparsa yapsın. Siz istifa etmeyin yeter.
En fazla sizi işten çıkartırlar, siz dava açarsınız (çıkış imzalarken dikkatli okuyun, yanlış bir şeye imza atmayın). Cezası ile birlikte yüklü miktar tazminat alırsınız. Türkiye ofisi de Dubai ofisinden güzel bir uyarı yer
Herkes üzerime geldi dün uzatmamam gerekiyormuş. Genel merkezle görüşcem tabi . Böyle bir şoku nasıl atlabilirim bilmiyorum suçum veya lafımız olsa anlarım ama ortada hiçbir şey yokken bu duruma düşmem zoruma gitti. Ağlama krizleri ve dün akşamdan beri 0 uyku.
Aklıma gelmişken ilave edeyim. Uluslararası kurumsal firmalar adlarının mahkemelerde geçmesini istemez. Bu sebeple de bazen çalışan ile iş yerinden ayrılırken anlaşma yoluna (ikale sözleşmesi) gidebilir.
Örnek; "kıdem+ihbar tazminatınıza ek olarak 6 maaş ilave veriyoruz, yeter ki mahkeme açmayın" gibi. Sizi istifaya zorlarlar ise siz bunu söyleyebilirsiniz. "İstifa etmiyorum. Ya siz beni işten çıkarın ya da ikale sözleşmesi yapalım" diyebilirsiniz. Ancak unutmayın ki ikale durumunda işsizlik maaşı alamazsınız.
Öncedende birşeyler olmuştur belki aranızda ne bileyim ,durduk yere saldırması için size karşı aşırı dolmuş yada kinlenmiş olması lazım yada kıskanıyordur bilemiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?