• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp raporum var. Yardımcı olur musunuz?

Darp raporunda ne yazıyor, BTM ile giderilemez mi deniyor, ayrıca karşıdaki de darp raporu alabilir mi ? ( yani ondada tahribat var mı ?)

Darp raporu alcak kadar ona dokunma sürem olmadı. Her şey bir anda gelişti. Kendisini olaydan sonra detaylı görmüşlüğüm yok .

Sirket adamakıllı birşeyse ikinizi de şutlar .Uygunsuz davranıstan tazminat bile vermeyebilir .
Tazminatida takmaz zaten verir ugrasmaz bile .

Bilmiyorum gerçekten kendisini ismen tanıyorum.
Pazartesi gününü bekliyorum. Toplantı olacakmış o zaman gerçek veya yalan bilmiyorum açıklamasını duyacağım.

Bence sikayetinizi cekmeyin. hem karakolda sikayetci olun, hem de buyuk emrkezdeki IKyi bilgilendirin. Ben sizin yerinizde olsam susup oturmazdim, hakkimi arardim.

Bana oyle geliyor ki, bu kadin yoneticiyle sevgiliymis ya konu sahibesi hakkinda bu adamla konustu/gorustu seklinde biri bir sey demis ve bu kadin duymus olabilir.

Aklıma bu ihtimal de geldi ben 23 adam 35 yaşında imkansız ( bana göre). Böyle bir şey duymuş olsa bile veya herhangi bir şey direk dalması mı gerekir ? Burada herkesin konusuna şiddet nedir? Insanlık dışı derdim ama başıma gelince konuştuğum gibi değilmiş.

Sakin istifanızı vermeyin, tazminat alamazsınız. Israr dahi etseler, yapmayın. Kendi elinizle tüm haklarınızı vermiş olursunuz.
Büyük ihtimalle ısrar edip tehdit edecekler, ya istifanı ver ya yüz kızartıcı suçtan çıkarsın bir daha iş bulamazsın vs diyerek.
Hiçbirşey imzalamayın.
İnsan kaynaklarına şikayet ettiğinizi de söyleyin.
Duruma ve gelişmelere göre bir yol çizersiniz artık.

Siz ne konuşuyordunuz da bunu dedi?
Durduk yere gelip bir insan bunu söylemez ağır şizofreni yoksa..?

Konuştuğum kişi dışarıda görüştüğüm bir erkek arkadaşım , birlikte işler yoğun izinlerimizi denk getirip bir şeyler yapalım uygun bir vakitte diyorduk. Kısacası hem çalışıp hem de muhabbet ediyorduk. Konuştuğum erkek arkadaşımı kıskandı desem imkansız.

Sakin istifanızı vermeyin, tazminat alamazsınız. Israr dahi etseler, yapmayın. Kendi elinizle tüm haklarınızı vermiş olursunuz.
Büyük ihtimalle ısrar edip tehdit edecekler, ya istifanı ver ya yüz kızartıcı suçtan çıkarsın bir daha iş bulamazsın vs diyerek.
Hiçbirşey imzalamayın.
İnsan kaynaklarına şikayet ettiğinizi de söyleyin.
Duruma ve gelişmelere göre bir yol çizersiniz artık.

Aklımda istifa etme gibi bir durum yok bugün oturdum araştırdım yanlış bir hamle yapmak istemiyorum.
Kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim.

Memlekette millet toptan sıyırttı.Koca şirket, koca insanlar darp nedir yaaa.

Sevgili adayı diyorsun yönetici için daha net bir ilişki yok o zaman.Muhtemelen biri

seninle ilgili fişeklemiştir.Dizi seyrede seyrede herkesde bir entrika.O da geldi sana daldı.

Seviyesiz.

Ben hayatta şunu öğrendim.Senden büyük oğlum var.Sana büyük tavsiyesi.

Karşındaki edpsiz mi?Sen daha edepsiz olacaksın.Deli deliyi görünce sopasını saklar.

Susma .Baskı kurmaya çalışırlar boyun eğme.Hatta imkanın olursa konuşmaların ses

kaydını al.En azından merkeze gönderirsin.Tehdit, haksızlık olursa ispatın olur.

Memlekette millet toptan sıyırttı.Koca şirket, koca insanlar darp nedir yaaa.

Sevgili adayı diyorsun yönetici için daha net bir ilişki yok o zaman.Muhtemelen biri

seninle ilgili fişeklemiştir.Dizi seyrede seyrede herkesde bir entrika.O da geldi sana daldı.

Seviyesiz.

Ben hayatta şunu öğrendim.Senden büyük oğlum var.Sana büyük tavsiyesi.

Karşındaki edpsiz mi?Sen daha edepsiz olacaksın.Deli deliyi görünce sopasını saklar.

Susma .Baskı kurmaya çalışırlar boyun eğme.Hatta imkanın olursa konuşmaların ses

kaydını al.En azından merkeze gönderirsin.Tehdit, haksızlık olursa ispatın olur.

İnanın yazılı şikayet etse zoruma gitmezdi. Şiddet ve 2 kadın çok igrenc bir görüntü. Dün akşamdan beri uyumadım şoktayım üzüldüm böyle bir duruma düştüğüme inanmıyorum . Hani elimde darp raporu var ve resimlerini de çektim yaralarımın boynumda tırnak izi vs.
Umarım ses kaydına gerek kalmaz bu duruma düşmem tekrardan.

İnanın yazılı şikayet etse zoruma gitmezdi. Şiddet ve 2 kadın çok igrenc bir görüntü. Dün akşamdan beri uyumadım şoktayım üzüldüm böyle bir duruma düştüğüme inanmıyorum . Hani elimde darp raporu var ve resimlerini de çektim yaralarımın boynumda tırnak izi vs.
Umarım ses kaydına gerek kalmaz bu duruma düşmem tekrardan.

Ses kaydını yöneticilerinle konuşurken al.Telefonuna da görüşmeleri kaydeden programlar

var.Onlardan yükle.Kadın yanına falan yaklaşırsa onda da ses kaydı al.

Sen tedbirini al.Lazım olmasın ama ya olursa???Elinde olsun.

Kurumsal şirketlerde söz uçar yazı kalır.
Sakın telefonla yada sözle bir ifade vermeyin.Kurallara göre yazılı savunmanızin alınması gerekir; sonrada İK muhtemelen ya ikinize birden ihtar verir Yada işten çıkarır.
Adimlarinizi dikkatli atın

Sizin darp raporunuz var ise istifa etmesi gereken karşıdaki kadın.

Kurumsal firmalarda bilmemnenin bilmemnesi pek işlemez. Hele ki uluslararası firmada hiç işlemez. Bırakın IK ne yaparsa yapsın. Siz istifa etmeyin yeter.

En fazla sizi işten çıkartırlar, siz dava açarsınız (çıkış imzalarken dikkatli okuyun, yanlış bir şeye imza atmayın). Cezası ile birlikte yüklü miktar tazminat alırsınız. Türkiye ofisi de Dubai ofisinden güzel bir uyarı yer :KK66:
Kurumsal firmalarda nasıl islemesin, kurumlarda bile işliyorsa ohoo.

Yani su yazdiginiz buyuk bir kepazelik. Duabi'deki genel merkezde bir insan kaynaklari birimi vardir eminim. Pazartesi sabah ilk is olarak telefon edin, mail falan atmayin. Durumu kadinin , yoneticiyle kisisel iliskisi oldugu icin kayirildigi ayrintisini da dahil ederek oldugu gibi anlatin. Kadinin ceza almasini talep edin.

Isten cikarmak isterlerse de hicbir sey imzalamayin. kesinlikle. O kadini IKya sikayet ettiginzii, mesele sonuclanana kadar bir yere gitmeyeceginizi gerekirse en ust yonetime sikayette bulunacaginizi acikca belirtin.
+1

Ses kaydını yöneticilerinle konuşurken al.Telefonuna da görüşmeleri kaydeden programlar

var.Onlardan yükle.Kadın yanına falan yaklaşırsa onda da ses kaydı al.

Sen tedbirini al.Lazım olmasın ama ya olursa???Elinde olsun.

Ses kayıtları yasal olmayabilir mi acaba ? Sadece o kadını görmek dahi istemiyorum aynı ortama girip açıklama yapmak bile geriyor beni.

Back