Kaç gündür yazacağım ama yazamıyorum. Cümleleri toplayamıyorum .
Pazartesi günü toplantımız oldu. Sağlık bakanlığından ve insan kaynaklarından bir kaç kişi toplanıp olayı değerlendirme amaçlı. Herkes tek tek dinlendi velhasıl en can alıcı nokta ikimiz aynı odaya girince oldu. Karşı taraf "ben hiçbir şey demedim bir anda dövmeye başladı herkesin için de yetkili kişi( sevgilisinden bahsediyor) bizi ayırdı kendimi çok kötü hissediyorum darp raporu(ben şok! ) aldım şikayetçiyim işten çıkarılmasını talep ediyorum" dedi.
Ben sandım ki bana söz hakkı verilecek tabi bekliyorum hepsi konuşuyor bir şeyler anlatıyor o an anlayamadım ne olduğunu . "Bir şey sorabilir miyim? Bu şekilde mi konuşma olacak ben ne zaman söz hakkı alacağım" dedim. Sanki odaya yeni girmişim gibi anlatmamı istediler. Tabi ben her şeyi anlattım tek tek ifademde onun gibi tek kişi adı değil de 5/6 kişinin adını verdim şahit olanların onlarında tutanak vermesini talep ettim . Şaka gibi sadece bir kişiyi çağırma hakkım olduğu söylendi. Çağırdım sağolsun yalansız bir kişi anlattı tarafsız.
Diyeceksiniz ne oldu?
Tabi biz odadan çıkarıldık kendi aralarında karar vermeleri için kapının önünde kadın bana "hakaret içerikli konuşacak sen bizi ne hale düşürdün" dedi. En sevindiğim an bunları söylerken arkasındaki yetkiliyi görmedi. Neyse içeri geri çağırıldık benden istifam istendi (şaka gibi) peki karşı taraf diye soru sorduğumda yetkili kişi senin başlattığını söylediler. Daha fazla konu şirket adına zarara uğramamak için benim çıkmam diye söylediler " Hiçbir şeye imza atmıyorum ben şikayet başvurusunda bulunacağım sizin için şirket için zoraki işlemler için savunmam gözardı edildiği için" vs diye sıraladım. Sonuç 15 gün uzaklaştırma aldık karşılıklı kararlar bu süreçte açıklanacakmış. Tabi ben işkura şikayet dilekçe verdim ve adli süreç işlemini başlattım.
Karışık oldu kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyorum gerçekten kafayı yedim gibiyim .