Darmadağın oldum, arkamda kimse yok.. :(

Bir diyorsun sevdiginden eminim oyle pesimde kostu, boyle pesimde koştu sonrada diyorsun ki yasi geldigi icin evleniyormus gibi hissediyorum?

Aşkından ölen adam en ufak muhabbette bitirmeye kalkmaz anasina mi sövdün, babasina mi sövdün ne saygisizligiymis bu. Sen en ufak biseye karsi ciktiginda kapinin önüne koyulcaksın yani. Sen sevgi görmemissin ki bunu sevgi saniyorsun ama yaniliyorsun :) evlenince anlarsin askindan öluyor mu ölmüyor mu...

Annene sikayet eder gibi anlatmasi cok.sacma her kavgada araya 3.sahis sokarsa cok gitmez bu iş.
Nisan kiyafeti olayida bi enteresan geldi bana. Siz istersenz soylersinz zaten ablasina olaya bu kadar mudahalesinde bi art niyet aramali miyim diye gecmiyor degil icmdn

Çok canım sıkılıyor çok..

Eminim bir kez terk ettim ağlayarak yalvardı nerdeyse.

Eminim bir kez terk ettim ağlayarak yalvardı nerdeyse.

İşte inanmayın ağlamasına yalvarmasına.. o sevgi göstergesi değil..
Bak burda sürekli konu açılıyor aldatılan kadınların yazdığı mesela adamların %98'i ağlayıp yalvarıyor
affet diye.. Aşkından ağlayıp da sonra neler neler yapan var bunları hep çevremden yakınlarımdan biliyorum.
İnanmayın zırlamalara filan..
Sevgi nasıl olur biliyor musun? Sana saygı duyarak, senin kararlarına, isteklerine,
fikirlerine değer vererek düzgün davranarak olur. Bir adam böyle abuk sabuk laflar ediyorsa sakın düzelir
beni seviyor diye düşünme. Seven insan davranışıyla belli olur öyle yapıp edip kadını üzüp kırdıktan sonra
ağlamayla değil.

Ablasıyla gittiğimde ne yapiyim ? Nasıl davranmam lazım.. Bir de diyor ablam Moda'yı takip eder o işlerden iyi anlar uyuz oluyorum bende benimde aklım var . Sonra diyor tabi sen istersen git diyo. Kafamı duvara vurcam.. Adam 31 yaşında.

Ablasıyla gitmeni önermesinde bişey yok bence.. yani dayatmadıysa tabi öneri olarak sunduysa..
Gerçekten iyi anlıyor olabilir bu işlerden.. Bu akıl vs olayı değil zaten.. Bende mesela kıyafet alırken
kuzenimle giderim ona sorarım yakıştı mı vs diye çünkü bu konuda çok iyi bir gözü var çok zevkli anlıyor..

Ben daha önceki olay için konuştum bunu takmayın ama o tavırları lafları önemli..
Sizi annenize şikayet etmesi, yok bu iş biter filan..

Iste bu donem tanima evresi..iyi dusun tasin.evlenecegn adam bu donemde nasl bi es olacagni ufaktan gosterir.evlendgnde de boyle olacak..askim hadi bu aksam annemlere gdelim askim annemler bizim altmza tasnmak istyor.askim hadi ablamlara gdiyoruz..askim hazirlan haftasonu herkes bizde toplaniyor..ben sahsen emrivakiyle bi evlilk asla yurutemem..nisanlin kendsni bu sekilde gosteryor bana aileci ve dik durusu olmayan biri gbi geldi karari sen vereceksn.ablam bu islerden anlar onla git ama tabi istersen..sen herseyi ayarla sonra tabi istersen de..emrivakiye bak..sinsi

Tamam..

Allahtan başka şehirde olucaz ailesi benim ailemle olan şehirde.

Konustunuz mu annesinin o alt kata tasnma sakasindan dogan krizi..aileme saygisizlk yaparsan biter vs diodu.
Konuştum kabul etti. Artık öyle şeyler olmayacakmış bla bla.. İçim ısınamıyor. Ablasının birisi her boka karışıyor. Ya varya ayrılcam ben herhalde.

Allah askina kk 'dan iyice sogudum..bu ilk sayfada okudugum yorumlar ne?? Resmen acik aramak belden vurmak,yardim etmek yerine alay etmek,..ne zaman bu kadar kotu oldunuz..gayet guzel aciklamis kendini...anne baba arkasinda degil...bu kizim derdine birde siz vuruyorsunuz..ayip yahu ayip!!

Ailenle ilgili yazdıkların içimi parçaladı sana karşı davranışları hiç hoş değil maddiyatin iyiyse ne kocaya mahkum ol ne ailene ayrı eve çık ne beddua duy nede emin olmadığın biriyle evlen müstakbel es adayininda anneni arayip konuşmasıda doğru değil demeki en ufacık bir sorunda hep aileni devreye sokacak ve ayrı bir şehirde olsanda ailen evliliğinin içinde hep bulunacak allah yardimcin olsun işin zor

Bu donemde biraz politik davranmak lazm..elbet sikintilar sogumalar olablir.madem karsinizda sizden vazgecmeyecegni dusundugunz biri var.bn butun sartlarmi sunar bunda da diretirdm.biraz blof yapardm yani..hislerimde kaybolma varsa da devam etmem..dedgm gbi ben ailesine duskun pasif kimseye soz gecremeyen aman su darlmasn aman bu darlmasn die sevdgnin arkasnda duramayan adamlara katlanamyorum

ben ne yapıcam bilmiyorum.. Anne abla kuzusu birisi benim tarafıma geçsin de istemiyorum ama 31 yaşında bir adam biz olmayı sen ve ben sadece olmayı anlamalı.

O kadar doğru ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…