Darmadağın oldum, arkamda kimse yok.. :(

Yok mod o mod değilde sadece kafam karışık bazen çocuk gibi hareketlerini ona bağlıyorum.. Tavrımı az önce koydum zaten yine baktım arıyor filan böyle pişman olmuş gibi. Çekip gideceğimi iyi biliyor bir şey olunca. Kaybetme korkusunu verdim çünkü.

Adam resmen annesi kızsın bağırsın çağırsın diye annesini aramış kızı arayıp konuşup
sorunları çözeceğine.. Zaten önce rengini belli etmiş çoluklu çocuklu olsam da seni boşarım
diye.. gerçek yüzü, hali aslında bu ama sonra konu sahibi alttan almayıp ayrılmayı düşününce
sözde fikirleri değişmiş gibi numara yapmış adam.. asla samimiyetine inanmıyorum.
Şu an imzayı atana kadar idare edecek bir şekilde..
annesi konusunda bile eminim ki evlendikten sonra kadın dese ben sizinle yaşayacağım
kesinlikle annem bizde kalıcak bitti diyecek.. adam şu an oynuyor bence bırakmasın diye..

Sadece ailene şikayet etmesi beni çok irite etti.. Bu büyük sorun olabilir ama diğer konuların çözülebilirliliği var.

Sana ayrıl demek bana düşmez. Zaten böyle bir vebalin altına da girmek istemem. Kaldıki yaşadıklarından dolayı en doğru kararı verecek olan kişi sensin.. Sadece gerçekten onu seviyorsan Allah'tan hakkınızda hayırlısını vermesini iste ikiniz için ve Allah'ın sana nasip ettiğini hayırlısıyla yaşa..

İyi düşün iyi karar ver. Sonradan pişman olacağın şeyler yapma.. Bu işler oldu bittiye gelmez. Allah yardımcın olsun..

Şimdi annem benden taraf bakalım ne olacak

Ben parlayınca yumuşuyor. Sonra arıyor sesi böyle tedirgin bir şekilde. Ailesiyle ilgili minicik bişe desem mesela sen ablanı arıyosun baya gülerek söylüyorum hemen çıkışıyor sen nankörsün sen fesatsın. Bende bugün bitirdim bitti yazma bana hadi güle güle dedim. Yarım saat sonra aradı aşkııııım napıyosun falan filan açıklamalar. Kızlar ya yola gelecek ya gelecek.
Anneme bu durumları anlattım normalde susarım yansıtmam. Çünkü beni hep haksız bulur diye. Annem dediki bunları bana önceden neden söylemedin. Arayıp konuşacak böyle alttan ayar verecek. Kadının fendi erkeği yendi umrum olmaz yani. Eksiğim yok işim gücüm güzelliğim yerinde. Ondan yaş olarak küçüğüm düşünecek kişi ben değilim bence o kızlar. Tek diyeceğim bu şuan.

Bu arada bu siteyi çok sevdim, burdaki insanlar ne tür yorum yaparsa yapsın hep dikkate almaya çalışıyorum ve benim için faydalı oluyor. Teşekkürler KK ailesi.. !

yorumların hepsini okuyamadım
ben seni yerden göğe haklı buldum
tam nişanlılık döneminde hiçbir şey öyle tatlı dille, çaktırmadan, politik yolla halledilmez, tam konu açılmışken açık açık söylemekle çok iyi yapmışsın.
altlı üstlü oturma gibi bir niyet varsa ki bence var, bu önce sana sorulmalı, dikte edilmemeli, böyle olabilir denmemeli, ister misin? olur mu? denmeli
bak mesela o şimdiden gayet net ne istediğini koyuyor ortaya
"aileme saygısızlık hissedersem çoluklu çocuklu çeker giderim" diyebiliyor açık açık
sen de isteklerini açık açık söylemelisin, kesin ve net
haaa, vereceği tepkilere de hazırlıklı olmalısın tabi
sakın bu konuları muallakta bırakarak nişanlanma, evliliğe adım atma
önce kafandaki herşeyi netleştir

ne demek ailene şikayet etmek?
31 yaşında bir adam yahu, çok saçma
büyüyememiş bu adam
ya da gerçekten çok ama çok ana kuzusu
şu anda senin anneni aranıza sokuyor, ileride kendi ailesiyle yaşarsınız tüm sorunları da, güzel günleri de vs
bence çok çok çok iyi düşünmen lazım
bu, çok ama çok önemli bir problem

senin ailene gelince
ben netice annedir, neticede babadır, yok büyütmüşlerdir vs olaylarını tasvip etmiyorum
anneyse anneliğini, babaysa babalığını bilecek
çocuk doğurmaya kendileri karar veriyorlar, yetiştirip büyütmeye de, bunun kararını çocuklar vermiyor dolayısıyla gördüğün kötü muamele karşısında diyet ödememelisin

aileni dinleme, onlara kulaklarını kapat
eğer seni döverlerse şikayet et, çok ciddiyim, sırf "annen" diye seni dövmeye hakkı yok! olamaz!
bir kere şikayet edersen bundan sonra korkarlar senden

bence hayatının iplerini eline al

önce sen varsın, sen olacaksın
gerçekleri bu kadar görebiliyorken, bile bile mutsuzluğa atma kendini

gerekiyorsa (maddi gücün varmış) aileni de bırak
herkesle restleş gerekirse
inşallah çok mutlu olursun...

Ee yelkenler suya inmiş
Tüm yorumlar boşa gitmiş öyleyse.

Yok yok naza ve blöf yapmaya devam :) zaten uzağız o başka şehirde şuan :)

Sayfalarca ayrılmana dair yorumlar yapıldı ve sende ayrılmaya meyilliydin ya, şimdi nazla blöfle mi yer değiştirdi bu karar onu kastettim.
Hani ayrılmak başka, naz yapmak başka o bakımdan.

Çoluğu çocuğu söyledim bu Nasıl bir yaklaşım dedim öyle düşünüyorsan benim evlilikten beklentim bu değil düşünmem lazım dedim. Tutuştu.

20 sayfa yorumu okuyamamıştım yukarıdaki yorumumu yazmadan önce
sonra dedim, sondan başa doğru okuyayım
şu alıntıladıklarımı okuyunca
kalan sayfaları okumaktan vazgeçtim
zaman ayırıp uzun bir yorum yazdığım için de pişman oldum

"kaybetme korkusu verdim", "tutuştu" vs vs vs vs

yalan inanma.. tek oğlan olunca ne oluyormuş hem kızlar evlattan sayılmıyor mu?? geri kafalı bir nişanlın var.. o aşkımlar yalvarmalar da evlenene kadar evlendikten sonra iyice hödüğe bağlıyorlar.. 4 yıllık tecrübe konuşuyor..

Boşa konuşuyoruz. Adami yola getirmek icin surekli kaybetme korkusu mu vereceksin. Hayir bi gun bu blofleri de yemeyecek, bunlarda bi yere kadar.

Yani bilmiyorum annesinin siddet gosterdigini biliyodur muhakkak. Anlatmiyorsa sasarim. Onu dusunmeden annesini aramis olmasi bile evlenme kararini gozden gecirmesini gerektiriyor. Ama kime anlatiyoruz iste...

Uzatalım dedim hazır değilim dedim, şuan :)

resmen başını yakmak üzeresin.
yazıdan okuduğumdan çıkardıklarım şöyle. sen bu adama aile ilişkilerini anlatmışsın belli. adamda ondan kuvvet alarak seni ezmiş. hatta tehdit bile var. bana ve aileme iyi olmazsan geldiğin yere gidersin uyarısını da vermiş.
aileyle bir arada oturmamayı tercih etmekte de haklısın. nitekim öz ailen senin gözünü iyice korkutmuş.
kesinlikle nişan falan yapma yoluna bak. ve karşına çıkan adama ailenin bu saçmalıklarını anlatma. çok seviyor, çok peşimden koştu, bana aşık bunları da unut gitsin. evlenip boşanan , şiddet gören insanların %95 nin de evliliği böyle gerçekleşmiştir.

sizi annenize şikayet eden bir adam???? iyi düşünün.

ayrıca tehditte var. bu adamın sizi çoooook sevdiğinden emin değilim.

Kızlar annem aramış onu bakın durumlara :
Aradı beni işte annenle konuştum çok şaşırdım, annemin ( benim annem ) bu davranışının sebebi ablamın seninle alışverişe çıkma kıyafete bakmak isteği yönünde oldu Dedi.
Eeeee dedim bilmiyorum ailelerin şimdiden bu tarzda konuşmaları hoşuma gitmiyor Dedi. :)
Eeeee dedim
sen anneme (benim annem) sakın söyleme bunları Dedi.
Bende kendi annemle konuştum sana telefonda dediklerini söyledi dedim.
Annem haklı konuşmuş benimde baştan beri sana söylemek istediğim konu buydu dedim. Ama yanlış anlaşıldım dedim.
Annem (benim annem) seninle aynı düşünüyor seninle Dedi, telefonda fark ettim bunu Dedi.
Sonra dedimki bak olay hastalanınca annene babana bakmama veya misafir istememe durumu değil dedim. Ben altlı üstlü yakın oturma olaylarını istemediğimi söyledim. Evlenince her şeyime karışma durumlarını müdahil olma olayını istemiyorum dedim. Haaaa bunlar sana zor geliyosa yol yakınken dönelim dedim. Benim evlilikten beklentilerim farklı dedim.
Oda He tmm Sedef Dedi belli ters tepiyor, hissettim. Ben ders çalışcam Dedi trip attı :) öyle bir düşünceside varsa bence şuan yok oldu.
Aklı sıra benim annemin otoritesini kullanarak yola getirmeye çalışıyor, şuan işin bu durumda olmadığını anlayınca benin annemi devre dışı bıraktı :) bana diyor ki aşkım artık aramızda çözelim kimseye bişe demeyelim bişe tamammı diyor :)
Bende sen önce yazdıklarımı oku sonra kararını ver dedim.
Bozuldu baya ama yapcak bişe yok. Öyle düşünceleri varsa yol yakınken dönerim bunu söyledim. Oda sustu.
Diyoki şimdiden böyle düşünen ilerde ailem hastalansa bile istemez diyor. (Ben öyle biri değilim kızlar onun benim ailem başına bişe geldiğinde başımın üstünde yeri var) bende git annen sana bir kız bulsun onunla evlen dedim. Sana kolay gelsin dedim. Oda Eywallah Dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
31 yaşında olgunlaşmamış ailemle evleniyorsun diye bas bas bağıran bir adam. Daha ne denir

Şuan durum sessizlik.. Bakalım ne düşünecek..

Ne düşünürse düşünsün bir daha ince ve çirkin hesaplar yapmayacağının garantisi var mı?
Annenizi de kullanarak sizi sıkıştırmak isteyen adam sizi seviyor mudur?
İlerde evlilikte farklı düşündüğünüz noktalar olacak o zaman ne yapacaksınız? Her seferinde böyle çirkinleşirse ne olacak?

o kadar çok annemmmm, annesiiiiii kelimelerini kullanmıssınız ki kendımı verip de okuyamadım

anladıgım kadarı ile siz iki aileden de uzak olarak bır yuva kurmak ıstıyorsunuz

normali de bu zaten

bu durumu nişanlınızın ailesini kötüleyerek ya da fevrileşerek konusmayın , sakinlikle konusun alçak sesle

ama bagırıp cagırısanız ve hakımıyet kurmaya calısırsanız niyetınız iyi de olsa ters teper.

nişanlınız farklı algılamaya müsait , pek olgunlasmamıs birisi gbi gorunuyor sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…