Nisanli kisisi annenin babanin nasil biri oldugunu az cok biliyordur. Zaten o yuzden onlari arkasina almak icin aramis. Sence sirf ayrilmayin diye seni huzursuz edecegini incinecegini bile bile anneni aramasi normal mi? Bu adam yrin yine ayrilmayin diye seni cocuklarinla da tehdit eder veya yine istedigi bir sey olmayinca sei uzecek herhangi birseyi yapar.
Ben sana ayril diyemem. Ama bu kadar
Keskin donusler iyi degildir. Sogudum ayrilicamdan olurum biterim moduna gectin.
Nisanli kisisi annenin babanin nasil biri oldugunu az cok biliyordur. Zaten o yuzden onlari arkasina almak icin aramis. Sence sirf ayrilmayin diye seni huzursuz edecegini incinecegini bile bile anneni aramasi normal mi? Bu adam yrin yine ayrilmayin diye seni cocuklarinla da tehdit eder veya yine istedigi bir sey olmayinca sei uzecek herhangi birseyi yapar.
Keskin donusler iyi degildir. Sogudum ayrilicamdan olurum biterim moduna gectin.
Şimdi annem benden taraf bakalım ne olacakAdam resmen annesi kızsın bağırsın çağırsın diye annesini aramış kızı arayıp konuşup
sorunları çözeceğine.. Zaten önce rengini belli etmiş çoluklu çocuklu olsam da seni boşarım
diye.. gerçek yüzü, hali aslında bu ama sonra konu sahibi alttan almayıp ayrılmayı düşününce
sözde fikirleri değişmiş gibi numara yapmış adam.. asla samimiyetine inanmıyorum.
Şu an imzayı atana kadar idare edecek bir şekilde..
annesi konusunda bile eminim ki evlendikten sonra kadın dese ben sizinle yaşayacağım
kesinlikle annem bizde kalıcak bitti diyecek.. adam şu an oynuyor bence bırakmasın diye..
İşim gücüm yerimde şükürler olsun 25 yaşındayım. İçimi dökmeye geldim. Hiç hiç iyi değilim.
Nişanıma çok az kaldı. Bugün sevdiğim adamın ailesi yemeğe çağırdı, ailecek gittik falan neyse aileler çok iyi anlaşıyor. Bizde çok sevdik birbirimizi.
Ben kendi annemi söyliyim despot birisi bana karşı. ( Dayak yerim, hakaret gırla.. Evlenmeden bu evden gideceğimi sanmıyorum.) Tek kızım 2 erkek kardeşim var.
Kayınvalide hanımın tek oğlu var 3 kızı
( kızları evli oğlan en küçük 31 yaşında ).
Bugün kayınvalide hanım dediki köydeki evi satarım şehirdeki evide gelinimle altlı üstlü otururum. ( ben şok neyse elbette filan dedim sustum, şakasına demiş öyle dedi sonra )
Eve geldim mesaj attım nişanlı adayıma. O başka şehirde çalışıyor bende orda işimi tayin yapıp yaşıycaz bunda hem fikiriz zaten onunda fikri bu.
Dedim annenin böyle bi fikri var galiba ben anlamadım öyle bir durum mu var ben yeni duyuyorum. Oda köydeki yerleri satınca olabilir filan dedi ben küplere bindim.. Ben kendi aileme bile uzak olmak isterken nasıl oluyor anlamadım dedim. Yani gelsinler gitsinler ama birlikte yaşamak ne dedim. Oda parladı eğer böyle yaparsan bu iş biter dedi.
( beni deli gibi seviyor biliyorum eminim kızlar peşimden koşan oydu bende sevdim hatta aşık oldum sonradan )
Bende usulca resimleri kaldırdım, whatsabı kaldırdım resimleri. Annem sordu ne oldu niye kaldırdın. Bende yok bişe dedim sonra nişanlı adayım mesaj atmış anneme. - Sedef ne yapmaya çalışıyor anne, ailem ona kötülük mü etti istemiyor. Ben onu çok seviyorum ne olur böyle bişe olmasın. Moralimi bozdu falan filan.. Annem aradı bunu sen Seedefin kusuruna bakma cahilliğine ver saygıda kusur ederse taviz verme sakın. Mesajda atma ona şımarmasın filan dedi duydum.
Annem geldi bağırdı bana babam senden bi bok olmaz dedi bu iş olmaz dedi ellerini hava açtı öz kızına beddua etmeye başladı. ( Şuan ağlamaktan elim ayağım titriyor..)
Sonra o çocukla barış yoksa bitir yarın dedi annem. Gece oldu biz yazıştık bunla ama ben soğudum. Kızlar deli gibi sevdiğim adamdan soğuyorum.. Miğdem bulandı resmen. Sonra bu işte annem öyle dese bile şaka demiştir bizle yaşamaz gelir gider bişe olmaz. Sen merak etme ama aileme saygısızlık hissedersem çocuklu çocuklu dahi olsam çeker giderim Sefef filan dedi. Ben yatıyorum dedim git kendi annenin gönlünü de al dedi. Onlar bizi 9 ay karnında taşıdı bla bla..
Şimdi kızlar, ablalar ve annelerbelki cahil olabilirim ama bu işin sonu nereye gidiyor.. Ben ne yapmalıyım. Her şeyi bırakıp gitsem mi, yıprandım. Cidden saygısız bir insan değilim güleryüzlüyüm tek istediğim mutluluk. Evlilik zor bir şeymiş, bu aşamalar çok zor. Ana kuzusu gibi birisi ile evlenicem korkusu var kendi ailem ayrı bir muamma. Tek mutluluğum evlendiğimizde iki aileye uzak olucaz. Oda ben uzak olmak için değil mutluluk için başka şehirde yaşamak istiyorum diyor. Ben ne yapmalıyım ? Bu yaştaki bir adam.. Neyse sonum ne olacak. Stratejim ne olmalı ? Yardım istiyorum. Çok üzülüyorum sanki beni sevmiyor yaşı gelmiş ailesine gelin arıyor gibi hissediyorum.
( Bu arada ailesi çok iyi tabi iyiler ben bişe demiyorum ama evlenince sen ben olmalı biz olmalıyız. ) düşüncem bu ama yanlış anlaşılıyorum. Açık sözlüyüm ben ne yapmalıyım kızlar ?Bana sevgisinden şüphem yok, aşık deli gibi biliyorum ama bu hareketleri kesin biter konuşmaları sonra geri bana yazması filan bilmiyorum.. Ben özgür olmak istiyorum. Sevdiğim adamla beraber özgür.. ( Görücü usulü değil severek tanıştık.)
Ee yelkenler suya inmiş
Tüm yorumlar boşa gitmiş öyleyse.
Yok yok naza ve blöf yapmaya devam :) zaten uzağız o başka şehirde şuan :)
Sayfalarca ayrılmana dair yorumlar yapıldı ve sende ayrılmaya meyilliydin ya, şimdi nazla blöfle mi yer değiştirdi bu karar onu kastettim.
Hani ayrılmak başka, naz yapmak başka o bakımdan.
İşte sevince böyle oluyor, biz onunla çok zor şeyler atlattık :) darbede bile el ele savaştık diyebilirim, o bombalar altında görevdeyken.. çok özel çok önemli anlar yaşadık. Bunları yıkmak zor sağlam temeli olan bir ilişkimiz var. Ben aşırı kıskancım galiba akrep burcu olduğumdan mütevellit.
Onlarin aski mukemmelmisyahu bu adam sana daha ilk aile gerginliginde ailemi secerim seni colugunla cougunla ortada birakirim demis. Ki daha bi gerginlik bile yok. Testi kirilmadan adam buna tekme tokat dalmis, ama onlar darbede elele savasmislar. sen asil darbeyi kv nin ilk kiskirtmasinda gor. Neyse ya bizene ki yasasin gorsun sonra accagi konulari goruruz!
Çoluğu çocuğu söyledim bu Nasıl bir yaklaşım dedim öyle düşünüyorsan benim evlilikten beklentim bu değil düşünmem lazım dedim. Tutuştu.
Yok mod o mod değilde sadece kafam karışık bazen çocuk gibi hareketlerini ona bağlıyorum.. Tavrımı az önce koydum zaten yine baktım arıyor filan böyle pişman olmuş gibi. Çekip gideceğimi iyi biliyor bir şey olunca. Kaybetme korkusunu verdim çünkü.
Ben parlayınca yumuşuyor. Sonra arıyor sesi böyle tedirgin bir şekilde. Ailesiyle ilgili minicik bişe desem mesela sen ablanı arıyosun baya gülerek söylüyorum hemen çıkışıyor sen nankörsün sen fesatsın. Bende bugün bitirdim bitti yazma bana hadi güle güle dedim. Yarım saat sonra aradı aşkııııım napıyosun falan filan açıklamalar. Kızlar ya yola gelecek ya gelecek.
Anneme bu durumları anlattım normalde susarım yansıtmam. Çünkü beni hep haksız bulur diye. Annem dediki bunları bana önceden neden söylemedin. Arayıp konuşacak böyle alttan ayar verecek. Kadının fendi erkeği yendi umrum olmaz yani. Eksiğim yok işim gücüm güzelliğim yerinde. Ondan yaş olarak küçüğüm düşünecek kişi ben değilim bence o kızlar. Tek diyeceğim bu şuan.
yalan inanma.. tek oğlan olunca ne oluyormuş hem kızlar evlattan sayılmıyor mu?? geri kafalı bir nişanlın var.. o aşkımlar yalvarmalar da evlenene kadar evlendikten sonra iyice hödüğe bağlıyorlar.. 4 yıllık tecrübe konuşuyor..Az önce konuştuk, her şeye açıklama yapmaya başladı :) yok aşkım böyle yok aşkım ben seni kırmam ailem zaten gel desem bile gelmez sen takma bunları kafana falan filan.. Seviyorum kara kömürümü ^_^ biz diyor zaten biz olucaz aileler bir yere kadar ama ben tek oğlanım ailemin benden beklentisi var ( oda hasta olursa falan filan ) diyor durum bu kızlar :)
Ben dedim ki evlilik için korkuyorum evlilikten beklentim bunlar değil kafam çok karışık diyip blöf yaptım. Ailemle de konuştum bu konuyu dedim :) hemen arıycam seni Dedi Aşkımlar yalvarmalar filan durum şuan bu kızlar :) bide benim ailem zaten vıc vıc olmayı sevmez diyor.
20 sayfa yorumu okuyamamıştım yukarıdaki yorumumu yazmadan önce
sonra dedim, sondan başa doğru okuyayım
şu alıntıladıklarımı okuyunca
kalan sayfaları okumaktan vazgeçtim
zaman ayırıp uzun bir yorum yazdığım için de pişman oldum
"kaybetme korkusu verdim", "tutuştu" vs vs vs vs
Uzatalım dedim hazır değilim dedim, şuan :)Boşa konuşuyoruz. Adami yola getirmek icin surekli kaybetme korkusu mu vereceksin. Hayir bi gun bu blofleri de yemeyecek, bunlarda bi yere kadar.
Yani bilmiyorum annesinin siddet gosterdigini biliyodur muhakkak. Anlatmiyorsa sasarim. Onu dusunmeden annesini aramis olmasi bile evlenme kararini gozden gecirmesini gerektiriyor. Ama kime anlatiyoruz iste...
Aklı sıra benim annemin otoritesini kullanarak yola getirmeye çalışıyor,
Şuan durum sessizlik.. Bakalım ne düşünecek..Bu kadar ince ve çirkin hesabı olan adam tamam dese bile ne farkeder.
Şuan durum sessizlik.. Bakalım ne düşünecek..
o kadar çok annemmmm, annesiiiiii kelimelerini kullanmıssınız ki kendımı verip de okuyamadımİşim gücüm yerimde şükürler olsun 25 yaşındayım. İçimi dökmeye geldim. Hiç hiç iyi değilim.
Nişanıma çok az kaldı. Bugün sevdiğim adamın ailesi yemeğe çağırdı, ailecek gittik falan neyse aileler çok iyi anlaşıyor. Bizde çok sevdik birbirimizi.
Ben kendi annemi söyliyim despot birisi bana karşı. ( Dayak yerim, hakaret gırla.. Evlenmeden bu evden gideceğimi sanmıyorum.) Tek kızım 2 erkek kardeşim var.
Kayınvalide hanımın tek oğlu var 3 kızı
( kızları evli oğlan en küçük 31 yaşında ).
Bugün kayınvalide hanım dediki köydeki evi satarım şehirdeki evide gelinimle altlı üstlü otururum. ( ben şok neyse elbette filan dedim sustum, şakasına demiş öyle dedi sonra )
Eve geldim mesaj attım nişanlı adayıma. O başka şehirde çalışıyor bende orda işimi tayin yapıp yaşıycaz bunda hem fikiriz zaten onunda fikri bu.
Dedim annenin böyle bi fikri var galiba ben anlamadım öyle bir durum mu var ben yeni duyuyorum. Oda köydeki yerleri satınca olabilir filan dedi ben küplere bindim.. Ben kendi aileme bile uzak olmak isterken nasıl oluyor anlamadım dedim. Yani gelsinler gitsinler ama birlikte yaşamak ne dedim. Oda parladı eğer böyle yaparsan bu iş biter dedi.
( beni deli gibi seviyor biliyorum eminim kızlar peşimden koşan oydu bende sevdim hatta aşık oldum sonradan )
Bende usulca resimleri kaldırdım, whatsabı kaldırdım resimleri. Annem sordu ne oldu niye kaldırdın. Bende yok bişe dedim sonra nişanlı adayım mesaj atmış anneme. - Sedef ne yapmaya çalışıyor anne, ailem ona kötülük mü etti istemiyor. Ben onu çok seviyorum ne olur böyle bişe olmasın. Moralimi bozdu falan filan.. Annem aradı bunu sen Seedefin kusuruna bakma cahilliğine ver saygıda kusur ederse taviz verme sakın. Mesajda atma ona şımarmasın filan dedi duydum.
Annem geldi bağırdı bana babam senden bi bok olmaz dedi bu iş olmaz dedi ellerini hava açtı öz kızına beddua etmeye başladı. ( Şuan ağlamaktan elim ayağım titriyor..)
Sonra o çocukla barış yoksa bitir yarın dedi annem. Gece oldu biz yazıştık bunla ama ben soğudum. Kızlar deli gibi sevdiğim adamdan soğuyorum.. Miğdem bulandı resmen. Sonra bu işte annem öyle dese bile şaka demiştir bizle yaşamaz gelir gider bişe olmaz. Sen merak etme ama aileme saygısızlık hissedersem çocuklu çocuklu dahi olsam çeker giderim Sefef filan dedi. Ben yatıyorum dedim git kendi annenin gönlünü de al dedi. Onlar bizi 9 ay karnında taşıdı bla bla..
Şimdi kızlar, ablalar ve annelerbelki cahil olabilirim ama bu işin sonu nereye gidiyor.. Ben ne yapmalıyım. Her şeyi bırakıp gitsem mi, yıprandım. Cidden saygısız bir insan değilim güleryüzlüyüm tek istediğim mutluluk. Evlilik zor bir şeymiş, bu aşamalar çok zor. Ana kuzusu gibi birisi ile evlenicem korkusu var kendi ailem ayrı bir muamma. Tek mutluluğum evlendiğimizde iki aileye uzak olucaz. Oda ben uzak olmak için değil mutluluk için başka şehirde yaşamak istiyorum diyor. Ben ne yapmalıyım ? Bu yaştaki bir adam.. Neyse sonum ne olacak. Stratejim ne olmalı ? Yardım istiyorum. Çok üzülüyorum sanki beni sevmiyor yaşı gelmiş ailesine gelin arıyor gibi hissediyorum.
( Bu arada ailesi çok iyi tabi iyiler ben bişe demiyorum ama evlenince sen ben olmalı biz olmalıyız. ) düşüncem bu ama yanlış anlaşılıyorum. Açık sözlüyüm ben ne yapmalıyım kızlar ?Bana sevgisinden şüphem yok, aşık deli gibi biliyorum ama bu hareketleri kesin biter konuşmaları sonra geri bana yazması filan bilmiyorum.. Ben özgür olmak istiyorum. Sevdiğim adamla beraber özgür.. ( Görücü usulü değil severek tanıştık.)
Güncelleme : Kızlar annem aramış onu durumlara bakın !
Aradı beni işte annenle konuştum çok şaşırdım, annemin ( benim annem ) bu davranışının sebebi ablamın seninle alışverişe çıkma kıyafete bakmak isteği yönünde oldu Dedi.
Eeeee dedim bilmiyorum ailelerin şimdiden bu tarzda konuşmaları hoşuma gitmiyor Dedi. :)
Eeeee dedim
sen anneme (benim annem) sakın söyleme bunları Dedi.
Bende kendi annemle konuştum sana telefonda dediklerini söyledi dedim.
Annem haklı konuşmuş benimde baştan beri sana söylemek istediğim konu buydu dedim. Ama yanlış anlaşıldım dedim.
Annem (benim annem) seninle aynı düşünüyor seninle Dedi, telefonda fark ettim bunu Dedi.
Sonra dedimki bak olay hastalanınca annene babana bakmama veya misafir istememe durumu değil dedim. Ben altlı üstlü yakın oturma olaylarını istemediğimi söyledim. Evlenince her şeyime karışma durumlarını müdahil olma olayını istemiyorum dedim. Haaaa bunlar sana zor geliyosa yol yakınken dönelim dedim. Benim evlilikten beklentilerim farklı dedim.
Oda He tmm Sedef Dedi belli ters tepiyor, hissettim. Ben ders çalışcam Dedi trip attı :) öyle bir düşünceside varsa bence şuan yok oldu.
Aklı sıra benim annemin otoritesini kullanarak yola getirmeye çalışıyor, şuan işin bu durumda olmadığını anlayınca benim annemi devre dışı bıraktı :) bana diyor ki aşkım artık aramızda çözelim kimseye bişe demeyelim bişe tamammı diyor :)
Bende sen önce yazdıklarımı oku sonra kararını ver dedim.
Bozuldu baya ama yapcak bişe yok. Öyle düşünceleri varsa yol yakınken dönerim bunu söyledim. Oda sustu.
Diyoki şimdiden böyle düşünen ilerde ailem hastalansa bile istemez diyor. (Ben öyle biri değilim kızlar onun ve benim ailem başına bişe geldiğinde başımın üstünde yeri var, bu konuda yemin ederim samimiyim) bende git annen sana bir kız bulsun onunla evlen dedim. Sana kolay gelsin dedim. Oda Eywallah Dedi.
Bende sağolasınbide ok parmak işareti yaptım.
Ve şuan acaip endişeliyimya bitecek ya devam edecek. Ben o yazmadan bişey yazmayacağım. Bekliycem. ( Profil resminde ben ve o var durumu da kalp filan kaldırmamış bakalım neler olacak.. )