Darmadağın oldum, arkamda kimse yok.. :(

Tayin falan dedigine gore memursun. Bas git bu yasta siddet hakaret beddua. Nisanlinda tabiri caizse bana sarmadi. Ortada fol yok yumurta yok aileme saygisizlk edersen bosanirim diyor! Ailen iyi de canim senden bi cacik olmaz diyiver. Valla isin gucun yerindeyse tayinni iste aileni de zorunlu tayin diye kandir ayri eve cik. Hani kandirmasan daolur ama nolursaolsun ailedir tamamen sirtini donme diye seettim. Hakkinda hayirlisi...

ben ne yapıcam bilmiyorum.. Anne abla kuzusu birisi benim tarafıma geçsin de istemiyorum ama 31 yaşında bir adam biz olmayı sen ve ben sadece olmayı anlamalı.
Sizi gercekten cok iyi anliyorum..yani evlenmek istemememin tek nedeni sadece karsindaki kisiyle evlenmiyo olman..butun aile akrabayla da evleniyosun ve belki siz 2niz cok mutlu bi hayat surecekken o 3. Sahislr evlilign huzurun icine ediyolar..o yuzden kesnlikle en bastan sinirlarmi ciziyorum ne kendi ailemle ne de senin ailenle cok samimi olmak istemiyorum die..yani belki bazi hanmlar beni garipseyebilir ama bn boyle yetstim ve boyle yasamak istyorum karakterm 3. Sahslarla cok siki fiki olmayi kaldrmiyor.karsmda da boyle bi insan istyorum..o yuzden ne istdgni bil ve karsindaki insan buna uymuyorsa diretme bosuna.kendni en iyi sen taniyosun.seni ne mutlu eder ya da huzursuz eder

Sen annene olan sinirinden zannediyorsun ki oglandan sogudun. Oyle kolay degil bu isler. Hayat daha neler cikaracak karsina.. Cikmak zorunda cunku.. Bizde bas etmek zorundayiz.. Su ev olayini cok sert dile almissin bence, tatli dilini kullansaydin konu buralara gelmezdi... Konusurken laflar ve ses tonu cok onemli ayni kelimeleri soylerken bile ses tonun farkli olursa etkide farkli olur. Bilesin..

Az önce konuştuk, her şeye açıklama yapmaya başladı :) yok aşkım böyle yok aşkım ben seni kırmam ailem zaten gel desem bile gelmez sen takma bunları kafana falan filan.. Seviyorum kara kömürümü ^_^ biz diyor zaten biz olucaz aileler bir yere kadar ama ben tek oğlanım ailemin benden beklentisi var ( oda hasta olursa falan filan ) diyor durum bu kızlar :)
Ben dedim ki evlilik için korkuyorum evlilikten beklentim bunlar değil kafam çok karışık diyip blöf yaptım. Ailemle de konuştum bu konuyu dedim :) hemen arıycam seni Dedi Aşkımlar yalvarmalar filan durum şuan bu kızlar :) bide benim ailem zaten vıc vıc olmayı sevmez diyor.

Yok yok naza ve blöf yapmaya devam :) zaten uzağız o başka şehirde şuan :)
Sayfalarca ayrılmana dair yorumlar yapıldı ve sende ayrılmaya meyilliydin ya, şimdi nazla blöfle mi yer değiştirdi bu karar onu kastettim.
Hani ayrılmak başka, naz yapmak başka o bakımdan.

Sayfalarca ayrılmana dair yorumlar yapıldı ve sende ayrılmaya meyilliydin ya, şimdi nazla blöfle mi yer değiştirdi bu karar onu kastettim.
İşte sevince böyle oluyor, biz onunla çok zor şeyler atlattık :) darbede bile el ele savaştık diyebilirim, o bombalar altında görevdeyken.. çok özel çok önemli anlar yaşadık. Bunları yıkmak zor sağlam temeli olan bir ilişkimiz var. Ben aşırı kıskancım galiba akrep burcu olduğumdan mütevellit.

Eminim bir kez terk ettim ağlayarak yalvardı nerdeyse.

Aglayarak yalvarmak kıstas degil. Halamin kocasida aglayarak cok yalvardi zamaninda. İçip içip halami cocuklari doverdi halam evi terk edince kapida yatardi. Hic unutmam birgun gece yarisi dayak yemis yuzu gozu mosmor gelmisti halam bizim eve. Sonunda boşandilar hatta bosanma asamasinda bile yalvariyordu... Bu mu sevmek? Neyse

Merhaba canim,

Öncelikle seni okdr iyi anliyorumki. Bne 6 aylik evliyim. Kayinvalimdemle komsuyuz yani yanyana evlerimiz. Esimin ailesi aslinda gayet iyi insanlar öle karisma durumlari fln yok bni severler ama insan sürekli yanyana dizdize olunca cok sorun cikiyor. Yani nekdr iyi olsalarda hep bir yerden bir sorun cikior. Mesela bn görümcemle fln sürekli sorun yasiyorum ..Bn 1 gün evimde Oturmak istesem hemen neden bize gelmedin diyorlar. Yani anlicagin mesafe herzamab daha iyidir ve inan bana esinin ailesiyle böylece daha iyi anlasirsin. Kesin birlikte yasamayi kabul etme!!!! Komsu olmayida!! Ama benden sana tavsiye bn zamaninda cok sorun yaratarak hep nisanimla kavga ederek ayri ev istedim. Ama yanlis yaptim , bastan güzellikle anlatsaydim istedigim olucakti. esim bnden önce evi vardi ztn. O evinids satmak istemedi bn kavga edince. Yani kavga ederek bi yere varamazsin. Otur ve konus. Askim ben seninle cok özel günler gecirmek istiyorum. Birak yalniz kalalim.. ailelerimizle cok yakin olursak sürekli sorun cikar.. onlar tabiki bizim iyiligimizi istiyor ama bir zamandan sonra senden bende kendi tecrübelerimizi edinmek isteyecegiz tarzi birseyler diydbilirsin. Yani bu konuyu anca kavga etmeden ve hep ailesini sevdigini belirterek konusmalisinki, ailesini istemedigini düsünmesin. Anca ozaman istedigini yaptirabilirsin. Benim esim ozamanlar beni dinlememisti ve simdi kendisi tasinmak istiyor.. ailelerimiz tabikide önemli ama biraz mesafeli olmak herkes icin daha iyi. Ama yok ben bu adamdan sogudum diyorsan ozaman hic takma kafana.. bosver.. hicbirseye mecbur deilsin . Annenide kafana takma anneler böledir.. hemen barisirsiniz. Gönlünü al annenin:)

Onlarin aski mukemmelmis yahu bu adam sana daha ilk aile gerginliginde ailemi secerim seni colugunla cougunla ortada birakirim demis. Ki daha bi gerginlik bile yok. Testi kirilmadan adam buna tekme tokat dalmis, ama onlar darbede elele savasmislar. sen asil darbeyi kv nin ilk kiskirtmasinda gor. Neyse ya bizene ki yasasin gorsun sonra accagi konulari goruruz!

Kv espri yapmamış yem atmış bu net. Tepki yoklamış.
Sizi tebrik ediyorım açık ve net bir tepki koymuşsunuz ortaya. Dürüst ve net insanları çok seviyorum.
Umarım bu çizgiyi hep sürdürürsünüz. Sonuç ne olur bilemem diyeceğim tek şey asla beni çok seviyor diye düşünüp altından kalkamayacağınız fedakarlıklar yapmayın.
Yerinizde olsam bu duruşu anneme karşı da gösterir, evlenme kararından vazgeçsem bile ayrı eve çıkardım . İşime kimseyi karıştırmazdım. Çünkü evliliği çıkış için bir çözüm olarak görüyor gibisiniz ama Malesef bu tür çıkışlar genelde hüsranla sonuçlanır
Hakkınzda hayırlısı olsun.

Çoluğu çocuğu söyledim bu Nasıl bir yaklaşım dedim öyle düşünüyorsan benim evlilikten beklentim bu değil düşünmem lazım dedim. Tutuştu.

Uffff inşallah filan :/ o derece mi
Ağlayarak annenizi anlatmışsınız o sizi annenize şikayet etmiş. Öyle olmasa bile annenizle harika Bi ilişkiniz olsa Bile İkiniz arasında kalmalı her ne yaşıyorsanız.
Ama bile bile gidip anlatması sizi incitme ve köşeye sıkıştırma isteğini gösteriyor.

Ben iyi niyet göremedim evet tutuşmuş ve bu şekilde baskı kurmak istemiş üzerinizde. ama bilemeyiz tabi hayırlısını.Allah gönlünüze göre versin

Bir karar alıcam bu karar ayrılık ya da beraberlik. Ayrılık olursa bu evdende gitmem lazım yoksa başımın etini yer annem. Evet devlet memuruyum.
yol çok yakın...
hiç de belli olmaz orasi bak işin de varmiş. o yüzden iyice düşün taşin derim hemen nişanlanmaya kalkmayin..
kvninze sinir oldum eşin olacak kişi böle desede hiç belli olmaz orasi

Nisanli kisisi annenin babanin nasil biri oldugunu az cok biliyordur. Zaten o yuzden onlari arkasina almak icin aramis. Sence sirf ayrilmayin diye seni huzursuz edecegini incinecegini bile bile anneni aramasi normal mi? Bu adam yrin yine ayrilmayin diye seni cocuklarinla da tehdit eder veya yine istedigi bir sey olmayinca sei uzecek herhangi birseyi yapar.
Ben sana ayril diyemem. Ama bu kadar
Keskin donusler iyi degildir. Sogudum ayrilicamdan olurum biterim moduna gectin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…