Darmadağın oldum, arkamda kimse yok.. :(

Adamda size karsı öyle aman aman bir sevgi görmedim. Olsaydı bu şekilde abuk sabuk davranmazdı bi kere o yanlış düşünceden vazgeç. Zaten demişsin sonradan sevdim diye buyuk ihtimal annenin baskısından kurtulmak için kabul ediyorsun etme. Yagmurdan kaçarken doluya tutulma. Annenden ayrılmak o baskıdan uzaklaşmak için bence kendin çaba göster. Veya evde artık tavrını göster kendi annen baban bile olsa kimse senin kişiliğini karakterini baskı altına alamaz. İş güç sahibiymişsin sana yapılan bir yanlış tavırda göster kendini.

Benim annemle arası çok iyi..

E ikisi el ele vermiş seni eziyorlar da ondan. Senin kendi aklın yokmuş gibi senin adına konuşup kararlar alıyorlar. Bu bariz bir aşağılamadır kusura bakma. Baban da onlardan ama daha gruba katılmamış anlaşılan.

Ben olsam bu adamla evlenmem.
Hem ana kuzusu hem seni şikayet ediyor millete.
Olayların daha şimdiden ailelerin denetiminde ilerlemesi rahatsız edici.
Madem işin gücün de yerinde çık ayrı eve ailenden de kurtul doğru dürüst biri çıkınca evlenirsin.
Ailenden kurtulmak için yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın gibi duruyor.

Erkeklerin bakis acisina tukureyim ben.
He canim.he bi sizin aileleriniz var saygiya deger zaten.

Niye illa ailelerle oturuluyor, oturulmak istemyince saygsiz ilan ediliyoruz bilmiyorum.
Bunun erkek ailesinin iyi yada kotu biri olmasayla alakasi yok. Mesafe herzaman iyidir. Samimi okunca kirginliklarda cok oluyor.
Ne miaafirlikleri uzatilmali nede ayni binada kalinamli.
Nekadar iyi olurlarsa olsun yurumuyo ayni binada.
Bunaliyorsun.

Ailen basli basona bir sorun zaten. Nisanlindan ailenin senin uzerindeki baskiyi kullanmış. Ben olsam bende sogurdum.

Evlilik kumar. Kendini hazır hissetmiyorsab sakın. Bence blöf atmanın tam zamanı. Çocukla bile ayrılabilirmiş ya nişanlın bu en rahatsız edici cümle. Net ve açık ol adama beni bu cümle korkuttu de mesela benim kadar irrite olduysan. Aynı apartman vs bunlar konuşularak da çözülür. Ama ayrılmayla tehdit eden bi adam var dikkat edilemsi gereken bu bence. Biterse de biter, kısmet değilmiş der yoluna bakarsın

Canim bunu kavgasiz gurultusu halledebilridin.
Daha ordata fol yok yumurta yok koydeki ev satilacakta iki katli ev alinacakta bunlar simidilik hayal.
Kv oyle dediginde aa ne guzel olurdu ama biz farkli sehirde yasayacagiz duzenimizi ona gore planladik siz alin ikinkatli evi bize dusen daireyi kiraya veririz deseydin.
Bosa sikmissin canini kadin hayalini anlatmis

Aynen sonradan bunu fark ettim bende.. Ama işte korktum dedim alttan alttan ayar mı veriyor

Nişanlın da bir hata varsa annen de 100 baban da 200 hata var. Nişanlın zaten annenin kendisini destekleyeceğini anlamış da aramış yoksa bu kadar ergence bir davranışı aklım almıyor! Aileni değiştiremezsin evet ama Nişanlın için iyi düşün. Otur konuş. Ailemin ne düşündüğü değil benimki önemli sen ne hakla beni aileme şikayet edersin de biraz kibarlaştırarak tabi.

Ha bu arada sende de hata var üzgünüm. Bu laf ortaya çıktığı anda net bir şekilde cevap vermeli idin ben x şehrinde yaşamayı hiç planlamıyorum. Yıllık izinlerimizin bir bölümünde geliriz ama mutlaka gibi bişey ile.

Bir kere şu 'aileme anneme saygısızlık edersen bu iş biter' demiş ya işte bu laf evlenilmemesi
gereken erkekler listesi yapılsa ilk 10'a girer çok net.

Çünkü ortada bir sorun ve saygısızlık yokken sizin birlikte yaşamama isteğinizi bile
saygısızlık olarak nitelendirecek bir zihniyette. Ha perşembenin gelişi çarşambadan bellidir
şimdi oyalama olsun diye yok canım öyle bişey bizle yaşama filan diye geçiştiriyor konuyu ama
evlendikten sonra pat diye annem bizle yaşayacak diye size diretebilir.

Sizi çok sevdiğini de düşünmüyorum bir kalemde sizi silecek ipleri koparacak laflar ediyor çünkü.
Evlenmeden önce öyle şeyler yapan adamlar var ki sanırsın dünyanın en romantik adamı yıllarca peşinden
koşup sonunda evlendiği kadını 2 aylık evliyken döven adam biliyorum. O yüzden kimsenin peşinizden
koşmasına ya da başka sevgi gösterilerine inanmayın derim.

Ayrıca ergen gibi annenize şikayet ediyor sorunu sizle olmasına rağmen konuşarak değil de
başka bir şekilde annenizin üzerinizdeki etkisine bildiği için üzerinizde baskı kurarak sindirmeye
çalışmış sizi.
Bana kalırsa bu adamla evlenmekten vazgeçin.

Ailenizle madem kötüsünüz kv bari geçinin kardeşim herkea kötü bi siz alımlı ve iyisiniz

Nişanlılık dönemi çok zordur aileler maddiyat herşey sıkıntı olabilir bu aşamada sabırlı olmak, mantıklı dusunmek önemli.. acele edip yanlış karar almayın ben nisan atacak kadar büyük bi mesele görmedim bugün kuser yarın barisirsiniz böyle böyle birbirimizi daha iyi tanır birbirinizin isteklerini anlarsınız..

Evlenirsen altlı üstlü oturursunuz bu çok net.
Şaka yollu sana gerçekleri söylemişler.
Eş adayında anneci biri işin zor.

Ailenle problemli olduğunu bile bile anneni arayıp bilgi vermesi zaten seni düşünmediginin göstergesi çünkü bunun sonucunda ailenle kavga edeceğini tahmin eder.Bugün ufacık bir olayda seni ailenin önüne atan adam yarın büyuk bir problemde seni çok kolay harcar.Ayrıyetten şimdiden ailesi konusunda göz dağı vermeside zaten aileci olduğunun göstergesi.Ailenden uzaklaşacagim diye daha beter yere sakın düşme.Biraz daha seni üzerler kırarlar ama karşına adam gb biri çıkar.

Şimdide diyoki ablam bu işlerden iyi anlar Moda'yı takip eder bi gün isterseniz gidin bakın bi gezin diyor. Bende tamam dedim. O baya biliyor aşkım Dedi. Bende benimde aklım var biliyorum dedim güldüm Sonra tamam sen mi yazarsın ben mi Dedi bende ben yazarım ayarlarız dedim. Ablasını aramış beni gece aradığı yok. Kızlar susuyorum susuyorum acaip bozuluyorum artık. Nişan kıyafetime neden karışılıyor.. Gerçekten bir gün fena patlıycam. Şuan ona yansıtmıyorum ama neyse.

Evet soğuyorum zaten tekmeyi vurmama az kaldı.

Ya ben napiyim kızlar kadınlığı mı mı kullanayım ne yapayım böyle saçma akıllar verince bana kuduruyorum yansıtmak istemiyorum ama sıktı beni artık ailesiyle bağlı olup nişan kıyafet şeyine bakmamı istşyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…