Darmadağın oldum, arkamda kimse yok.. :(

Aynen öyle.. Ben neticeyi tam detayıyla vermek için öyle, o şekilde anlattım..

Kızlar bu mesaj atmıyor bana resmimiz filan duruyor ama korkuyorum..

Arkadaşım ben bu işi anlamıyorum ya.
Korkuyorsanız rest çekmeyin rest çekiyorsanız korkmayın.

Ne biliyim.. Seviyorum ya ondan galiba
Ama mantıklı düşünmelisiniz kendiniz için. Bir yerden sonra karşıdaki bu blöfleri farkeder blöfün kralını yapar size. Ondan sonra haklı ya da haksız her zaman özür dileyen alttan alan taraf olursunuz.
Ayrılın demiyorum ayrılmayacaksınız zaten. Ama sürekli ayrılık lafıyla blöf yaparsanız çok fena elinizde patlar.
Gerçek düşüncelerinizi söyleyin karşılıklı konuşun söyleyin. Savunun kendinizi, sizi rahatsız eden durumları ve sebeplerinizi söyleyin.
Restlere blöflere ben inanmıyorum, hiç denemedim.

Tamam

Evlilik zor evet iyi düşün bir öyle bir böyle kıvırmasın karşınızdaki iyi düşünün ben görücü usulü evlendim ama eşim birgün bile rest çekmedi kimsede çekmemeli zaten bir taraf seçilecekse aile seçilmeli eşime söylediğim hep budur arada kalmak yerine aileni seç diye böyle bakarsanız kaybeden siz olmazsınız.

Şimdide diyor ki ablamla alışverişe çıkarmayacaksın annemle sıkı fıkı olmanı da istemiyorum alışverişe tek çıkacaksın annemle ben farklı bişe Ümit etmiştim ama annemlerle samimi olmana gerek yok diyor

Dünkü yaptıklarını düşün vicdanını oynuyor kanma hani ona çok sınırlıydın onları hatırla beni rahatsız eden tek yönün üslubun ama annenin kullanıp seni ezerek iyiydi sana zulmettiklerini bildiği halde diyorsun ya gencin isim var aynen öyle o olmazsa başkası olur yeter ki senin kıymetini bilsin uzmesin

Tamam de işte Sende
Ne ümit etmiş acaba
Zaten normal olan alışverişe tek yada annenle arkadaşmla vs çıkman
Herkes sever annesini ama annesi yüzünden eşini üzüp ağlatan erkeklerin Allah cezasını versin bunlar nasıl yetişiyo çok merak ediyorum ya

ilk mesajında kendi elinle tüm gerçekleri yazmışsın. herşeyin gayet farkındasın. bile bile kendi başını yakma.

eğer uzaklaşmak istiyorsan başka şehre tayin iste.

tayin istemek için koca bulup evlenmek zorunda değilsin. "kendin" için tayin iste.

"kendin" için en doğru kararı vereceğinden eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…