- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam söyle yapardım. Kayinvalidenin niyeti zihnimin bir kenarinda dururdu.
Baska bir zaman olayi anlatmadan ailelerin karıştığı iliskilerde de zorlukla oluyor gibisinden dem vururdum.
Siz ne yaptınız çeyiz hazırlıklarınızı? Var mı bir gelişme
Internetten belirlemeye başladım ne zaman alirim bilmiyorum :) ablam bi evlense keske diye dua ediyorum ama hala :/ daha rahat edecegim inşallah öyle olursa.. calismaya baslayacak gibi görünüyor inşallah kabul edilir de rahatlarım bir nebze :)
Kızlar saçma gelebilir ama evlensem evlendiğimde boşansam sonra özgür olsam ? Nasıl fikir. En azından bu evede gelmem. Onuda paylamış olurum. Beni üzdü çünkü.
( neyse saçmaladım galiba )
Seviyorum ama psikolojim biraz karışık. Beklediğim şeyler yok..Senin derdin evlenmek değil
Bu adamı da sevmiyorsun önce kendinle bir yüzleş
Bence tayin isteyip evden ayrılabilirsin en temiz yolu bu
Evlen ayrıl falan bunlar sıkıntılı işler
Bu arada yazdıklarına bakarak ben seni de evlenecek olgunlukta görmedim maalesef
Burada fikir alış verişi yaparız evet ama hiç tanımadığın insanlara ayrılayım mı diye sorman kendi fikirlerinin oturmadığını düşündürdü bana. Tayinle başka bir şehre git, zaman geçsin, olgunlaş biraz, bu evlilik işlerinden uzak dur bir müddet
Nişanlı adayınla ilgili yorum bile yapmak yersiz, adam değil bu kadar net
Dediğiniz gibi aynı şekilde yazdım canım o da tamam aşkım Dedi böyle şeyler olmayacak Dedi. Barıştık.. Umarım böyle bir sorun yaşamam.. Ne zor evreymiş bu dönemler yaAilenle yaşadığın sorunlar seni tahammülsüz yapmış.
Eğer nişanlım iyi bir adamsa, kavga anlarında kriz cozucuyse, saygiliysa , karakteri tamamlanmissa ve eşinin ailesi akıllı usluysa sen mesafeni kurarak ilişkini sürdür.
Öyle ev satmak gelmek yerleşmek kolay değil. Velev ki oldu ( hiçbir evlilikte bunun garantisi yok zaten ) o zaman düşünürsün.
Şimdi bunun için tartışma.
Sadece güzelce konuş. " Ben anne babaya saygıyı bilerek büyüdüm. Meraklanma ki senin ailene asla saygısızlık yapmam zaten. Onlar beninkizlari gördüğü sürece ben onları hep ailem olarak gorurum. Benim kastim çekirdek aile kurmak istediğimi belirtmekti.. ilk duymamim şokuyla doğru degerlendiremedim.
Ben sana güveniyorum. Bizim sınırlarımızı çok doğru şekilde cizecegine güveniyorum.Alanıma haksızlık yapmayacagina inanıyorum. Ve senden ricam bir daha bana , söyle böyle yaparsan bu evlilik biter deme lütfen. Bu bize zarar verir. Bu kelimeyi ağzına hiç alma. " diyip kapatın konuyu.
Ailenizle ilgili de nisanliniza hiç bir şey anlatmayın.
Konuştum bir daha böyle bişe olmaz ben seni seviyorum annem öyle dese bile geleceğini mi sanıyorsun Dedi. Barıştık. Ne zor işlermiş bu dönemler ya :/Annen daha şimdiden ona yüz veriyor.
Damat beyi sonra tepenizden nasıl indirirsiniz bilemem.
Yazık ya üzüldüm.
Ben en çok anneni aramasından rahatsız oldum çocuk gibi o ne öyle.
Valla bitirir misin bilemem.
Ama öyle bir ayar ver, ayrıl görüşme uzun süre ki bir daha ayağını denk alsın.
Sen önce çocuk sahibi olmaya haket de sonra çoluk çocuk bakmayıp terkedersin.
Hayır küçük de değilmiş yaş 31. Benim gözüm korktu doğrusu.
Çok iyi düşünmelisin.
Konuştum bir daha böyle bişe olmaz ben seni seviyorum annem öyle dese bile geleceğini mi sanıyorsun Dedi. Barıştık. Ne zor işlermiş bu dönemler ya :/
Kafam karman çorman..Gelebilir de yani..
Gelcem diye tuttursa duruşu ne olur beyfendinin ondan haber versin..
Evlenmeyi mi dusunuyosun? Tabiki ayril.Ayrılıyım mı ? Cidden soruyorum ..
Konuştuk hallettik.. Bakalım değişik.Evlenmeyi mi dusunuyosun? Tabiki ayril.
Basın gidin, çok ciddi söylüyorum. Başka şehire gidin. memursanız tayin isteyin ve bu adamdan ve ailenizden uzak durun. Aileniz sizin arkanızda daha şimdiden durmuyor resmen sizin ileride ezilmenize ortam hazırlıyor.Kafam karman çorman..
Kızlar saçma gelebilir ama evlensem evlendiğimde boşansam sonra özgür olsam ? Nasıl fikir. En azından bu evede gelmem. Onuda paylamış olurum. Beni üzdü çünkü.
( neyse saçmaladım galiba )