Darmadağın oldum, arkamda kimse yok.. :(

o kadar çok annemmmm, annesiiiiii kelimelerini kullanmıssınız ki kendımı verip de okuyamadım

anladıgım kadarı ile siz iki aileden de uzak olarak bır yuva kurmak ıstıyorsunuz

normali de bu zaten

bu durumu nişanlınızın ailesini kötüleyerek ya da fevrileşerek konusmayın , sakinlikle konusun alçak sesle

ama bagırıp cagırısanız ve hakımıyet kurmaya calısırsanız niyetınız iyi de olsa ters teper.

nişanlınız farklı algılamaya müsait , pek olgunlasmamıs birisi gbi gorunuyor sankı
Aynen öyle.. Ben neticeyi tam detayıyla vermek için öyle, o şekilde anlattım..

Kızlar bu mesaj atmıyor bana :KK43: resmimiz filan duruyor ama korkuyorum.. :KK43:

Arkadaşım ben bu işi anlamıyorum ya.
Korkuyorsanız rest çekmeyin rest çekiyorsanız korkmayın.

Ne biliyim.. Seviyorum ya ondan galiba :KK43:
Ama mantıklı düşünmelisiniz kendiniz için. Bir yerden sonra karşıdaki bu blöfleri farkeder blöfün kralını yapar size. Ondan sonra haklı ya da haksız her zaman özür dileyen alttan alan taraf olursunuz.
Ayrılın demiyorum ayrılmayacaksınız zaten. Ama sürekli ayrılık lafıyla blöf yaparsanız çok fena elinizde patlar.
Gerçek düşüncelerinizi söyleyin karşılıklı konuşun söyleyin. Savunun kendinizi, sizi rahatsız eden durumları ve sebeplerinizi söyleyin.
Restlere blöflere ben inanmıyorum, hiç denemedim.

Ama mantıklı düşünmelisiniz kendiniz için. Bir yerden sonra karşıdaki bu blöfleri farkeder blöfün kralını yapar size. Ondan sonra haklı ya da haksız her zaman özür dileyen alttan alan taraf olursunuz.
Ayrılın demiyorum ayrılmayacaksınız zaten. Ama sürekli ayrılık lafıyla blöf yaparsanız çok fena elinizde patlar.
Gerçek düşüncelerinizi söyleyin karşılıklı konuşun söyleyin. Savunun kendinizi, sizi rahatsız eden durumları ve sebeplerinizi söyleyin.
Restlere blöflere ben inanmıyorum, hiç denemedim.
Tamam :KK43:

İşim gücüm yerimde şükürler olsun 25 yaşındayım. İçimi dökmeye geldim. Hiç hiç iyi değilim. :KK43:
Nişanıma çok az kaldı. Bugün sevdiğim adamın ailesi yemeğe çağırdı, ailecek gittik falan neyse aileler çok iyi anlaşıyor. Bizde çok sevdik birbirimizi.
Ben kendi annemi söyliyim despot birisi bana karşı. ( Dayak yerim, hakaret gırla.. Evlenmeden bu evden gideceğimi sanmıyorum.) Tek kızım 2 erkek kardeşim var.
Kayınvalide hanımın tek oğlu var 3 kızı
( kızları evli oğlan en küçük 31 yaşında ).
Bugün kayınvalide hanım dediki köydeki evi satarım şehirdeki evide gelinimle altlı üstlü otururum. ( ben şok neyse elbette filan dedim sustum, şakasına demiş öyle dedi sonra )
Eve geldim mesaj attım nişanlı adayıma. O başka şehirde çalışıyor bende orda işimi tayin yapıp yaşıycaz bunda hem fikiriz zaten onunda fikri bu.
Dedim annenin böyle bi fikri var galiba ben anlamadım öyle bir durum mu var ben yeni duyuyorum. Oda köydeki yerleri satınca olabilir filan dedi ben küplere bindim.. Ben kendi aileme bile uzak olmak isterken nasıl oluyor anlamadım dedim. Yani gelsinler gitsinler ama birlikte yaşamak ne dedim. Oda parladı eğer böyle yaparsan bu iş biter dedi.
( beni deli gibi seviyor biliyorum eminim kızlar peşimden koşan oydu bende sevdim hatta aşık oldum sonradan )
Bende usulca resimleri kaldırdım, whatsabı kaldırdım resimleri. Annem sordu ne oldu niye kaldırdın. Bende yok bişe dedim sonra nişanlı adayım mesaj atmış anneme. - Sedef ne yapmaya çalışıyor anne, ailem ona kötülük mü etti istemiyor. Ben onu çok seviyorum ne olur böyle bişe olmasın. Moralimi bozdu falan filan.. Annem aradı bunu sen Seedefin kusuruna bakma cahilliğine ver saygıda kusur ederse taviz verme sakın. Mesajda atma ona şımarmasın filan dedi duydum.
Annem geldi bağırdı bana babam senden bi bok olmaz dedi bu iş olmaz dedi ellerini hava açtı öz kızına beddua etmeye başladı. ( Şuan ağlamaktan elim ayağım titriyor..)
Sonra o çocukla barış yoksa bitir yarın dedi annem. Gece oldu biz yazıştık bunla ama ben soğudum. Kızlar deli gibi sevdiğim adamdan soğuyorum.. Miğdem bulandı resmen. Sonra bu işte annem öyle dese bile şaka demiştir bizle yaşamaz gelir gider bişe olmaz. Sen merak etme ama aileme saygısızlık hissedersem çocuklu çocuklu dahi olsam çeker giderim Sefef filan dedi. Ben yatıyorum dedim git kendi annenin gönlünü de al dedi. Onlar bizi 9 ay karnında taşıdı bla bla..
Şimdi kızlar, ablalar ve anneler :KK43: belki cahil olabilirim ama bu işin sonu nereye gidiyor.. Ben ne yapmalıyım. Her şeyi bırakıp gitsem mi, yıprandım. Cidden saygısız bir insan değilim güleryüzlüyüm tek istediğim mutluluk. Evlilik zor bir şeymiş, bu aşamalar çok zor. Ana kuzusu gibi birisi ile evlenicem korkusu var kendi ailem ayrı bir muamma. Tek mutluluğum evlendiğimizde iki aileye uzak olucaz. Oda ben uzak olmak için değil mutluluk için başka şehirde yaşamak istiyorum diyor. Ben ne yapmalıyım ? Bu yaştaki bir adam.. Neyse sonum ne olacak. Stratejim ne olmalı ? Yardım istiyorum. Çok üzülüyorum :KK43: sanki beni sevmiyor yaşı gelmiş ailesine gelin arıyor gibi hissediyorum.
( Bu arada ailesi çok iyi tabi iyiler ben bişe demiyorum ama evlenince sen ben olmalı biz olmalıyız. ) düşüncem bu ama yanlış anlaşılıyorum. Açık sözlüyüm ben ne yapmalıyım kızlar ? :KK43: Bana sevgisinden şüphem yok, aşık deli gibi biliyorum ama bu hareketleri kesin biter konuşmaları sonra geri bana yazması filan bilmiyorum.. Ben özgür olmak istiyorum. Sevdiğim adamla beraber özgür.. ( Görücü usulü değil severek tanıştık.)

Güncelleme : Kızlar annem aramış onu durumlara bakın !
Aradı beni işte annenle konuştum çok şaşırdım, annemin ( benim annem ) bu davranışının sebebi ablamın seninle alışverişe çıkma kıyafete bakmak isteği yönünde oldu Dedi.
Eeeee dedim bilmiyorum ailelerin şimdiden bu tarzda konuşmaları hoşuma gitmiyor Dedi. :)
Eeeee dedim
sen anneme (benim annem) sakın söyleme bunları Dedi.
Bende kendi annemle konuştum sana telefonda dediklerini söyledi dedim.
Annem haklı konuşmuş benimde baştan beri sana söylemek istediğim konu buydu dedim. Ama yanlış anlaşıldım dedim.
Annem (benim annem) seninle aynı düşünüyor seninle Dedi, telefonda fark ettim bunu Dedi.
Sonra dedimki bak olay hastalanınca annene babana bakmama veya misafir istememe durumu değil dedim. Ben altlı üstlü yakın oturma olaylarını istemediğimi söyledim. Evlenince her şeyime karışma durumlarını müdahil olma olayını istemiyorum dedim. Haaaa bunlar sana zor geliyosa yol yakınken dönelim dedim. Benim evlilikten beklentilerim farklı dedim.
Oda He tmm Sedef Dedi belli ters tepiyor, hissettim. Ben ders çalışcam Dedi trip attı :) öyle bir düşünceside varsa bence şuan yok oldu.
Aklı sıra benim annemin otoritesini kullanarak yola getirmeye çalışıyor, şuan işin bu durumda olmadığını anlayınca benim annemi devre dışı bıraktı :) bana diyor ki aşkım artık aramızda çözelim kimseye bişe demeyelim bişe tamammı diyor :)
Bende sen önce yazdıklarımı oku sonra kararını ver dedim.
Bozuldu baya ama yapcak bişe yok. Öyle düşünceleri varsa yol yakınken dönerim bunu söyledim. Oda sustu.
Diyoki şimdiden böyle düşünen ilerde ailem hastalansa bile istemez diyor. (Ben öyle biri değilim kızlar onun ve benim ailem başına bişe geldiğinde başımın üstünde yeri var, bu konuda yemin ederim samimiyim) bende git annen sana bir kız bulsun onunla evlen dedim. Sana kolay gelsin dedim. Oda Eywallah Dedi.
Bende sağolasın :KK66: bide ok parmak işareti yaptım.

Ve şuan acaip endişeliyim o_O:KK17: ya bitecek ya devam edecek. Ben o yazmadan bişey yazmayacağım. Bekliycem. ( Profil resminde ben ve o var durumu da kalp filan kaldırmamış bakalım neler olacak..:KK51: )
Evlilik zor evet iyi düşün bir öyle bir böyle kıvırmasın karşınızdaki iyi düşünün ben görücü usulü evlendim ama eşim birgün bile rest çekmedi kimsede çekmemeli zaten bir taraf seçilecekse aile seçilmeli eşime söylediğim hep budur arada kalmak yerine aileni seç diye böyle bakarsanız kaybeden siz olmazsınız.

Şimdide diyor ki ablamla alışverişe çıkarmayacaksın annemle sıkı fıkı olmanı da istemiyorum alışverişe tek çıkacaksın annemle ben farklı bişe Ümit etmiştim ama annemlerle samimi olmana gerek yok diyor

Dünkü yaptıklarını düşün vicdanını oynuyor kanma hani ona çok sınırlıydın onları hatırla beni rahatsız eden tek yönün üslubun ama annenin kullanıp seni ezerek iyiydi sana zulmettiklerini bildiği halde diyorsun ya gencin isim var aynen öyle o olmazsa başkası olur yeter ki senin kıymetini bilsin uzmesin

Şimdide diyor ki ablamla alışverişe çıkarmayacaksın annemle sıkı fıkı olmanı da istemiyorum alışverişe tek çıkacaksın annemle ben farklı bişe Ümit etmiştim ama annemlerle samimi olmana gerek yok diyor
Tamam de işte Sende
Ne ümit etmiş acaba
Zaten normal olan alışverişe tek yada annenle arkadaşmla vs çıkman
Herkes sever annesini ama annesi yüzünden eşini üzüp ağlatan erkeklerin Allah cezasını versin bunlar nasıl yetişiyo çok merak ediyorum ya

ilk mesajında kendi elinle tüm gerçekleri yazmışsın. herşeyin gayet farkındasın. bile bile kendi başını yakma.

eğer uzaklaşmak istiyorsan başka şehre tayin iste.

tayin istemek için koca bulup evlenmek zorunda değilsin. "kendin" için tayin iste.

"kendin" için en doğru kararı vereceğinden eminim.

X