bende sana özendim şimdi canım maşallah ben yerimde sayıyorum 62-64 arası gidip geliyorum habire yiyordum 2-3 aydır bu hafta dikkat etmeye başladım bisiklet aldım 20 dk yapıyorum zor ayarda hızlı tempoda inş. faydası olur. seni takipteyim artıkaa 8. takımdan ayşe
nasılsın canım çok sevindim seni gördüğüme....
ben 8. takıma katıldığım zaman 86 civarındaydım
sen 6lı kilolardaydın çok özeniyordum sana
evet azim ve sabır olunca gidiyor hiç inat etmiyor kilolar
benimde 5li kilolarıma çok az kaldı 56-57 gibi bırakıp korumaya geçicem
inşallah sende ideal kilona ulaşırsın canım
sen kaç beden giyiyorsun şu anda
ben üst 38 alt 40 giyiyorum
çoğu etekte 38 oluyor ama biraz basenden dolayı
pantolonlar 40 oluyor
bende sana özendim şimdi canım maşallah ben yerimde sayıyorum 62-64 arası gidip geliyorum habire yiyordum 2-3 aydır bu hafta dikkat etmeye başladım bisiklet aldım 20 dk yapıyorum zor ayarda hızlı tempoda inş. faydası olur. seni takipteyim artık
bende yeni düzene oturtmuş gibiyim 20 dk az geliyor sanki ama çok yoruyor kalbim fırlayacak gibi oluyo fazla zorlamak istemiyorum 30 dk çıkarabilsem çok faydası olur gibime geliyohemen hemen aynı kilolardayız o zaman
bende aldım bisiklet
7-8de yapıyorum ama düzenli yapmıyorum
bi düzene oturtsam çok güzel olucak
hadi bakalım yarışşşşş
teşekkür ederim çok naziksin canım
hiç damarına basılmasını bekleme, emin ol çok halbin kırılır
şişman insanlar çok işkence gibi durumlara mağruz kala kala
o kadar çok hasaslaşıyor ki belli bir süreden sonra
bu illa bir laf değil, sen yemek yerken normal kiloda olan
bir insanın imalı bakışı bile kalbini paramparça edebilir
sen neden eşini takıyorsun ideal kilona düşmek için
ihtiyacın olan güç senin içinde zaten kimseye ihtiyacın yok kii
bende hep evdeyim
ilk aşamada canın bişiy çektiğinde portakal ve yeşil elma yiyerek başla
abur cuburu eve alma bile, eşin alıyosa sen yüzüne bakma
yemek yaparken bile ağzına sakız at, farkına varmadan bişiyler
ağzına atma diye inan seni senden başkası düşünmez
eşinin yanında salına salına gezmek varken neden oranı buranı çekiştirerek
yürüyesin kii güzel güzel giyinmek varken değer mi bunlara
bir adım at gerisi gelir daha önce 15 kilo vermişsin bak ne güzel...
hadi bakim ben desteğe hazırım yaza kadar çıtır olcaksın
bende yeni düzene oturtmuş gibiyim 20 dk az geliyor sanki ama çok yoruyor kalbim fırlayacak gibi oluyo fazla zorlamak istemiyorum 30 dk çıkarabilsem çok faydası olur gibime geliyo
canım yaaaa çok haklısın...teşekkür ederim biraz daha gaza getirdin beni...ben kendimi 87.5 zannederken az önce tartıldım tam 88 olmuşum...almaya da başlamışım yani...bakalım bu hafta yapıcam haftaya cuma yazarım inşallah verdiğim kiloları..
darkolive hayran kaldım azmine canım
bende senden güç alarak öncelikle karbonhidrat diyetine başladım
arada sorduğum sorulara cevap verir beni aydınlatırsan sevinirim.
1-karbonhidrat diyeti senide susatıyormuydu?
2-diyette kendini yorgun hissediyormuydun?
3- diyetim tam 10. gününde bir gezmem var gitmem gerekiyor. ogün bozacağım sanırım ne yapayım?
evet canım bazı insanların morali bozulduğunda iştahı kaçar, hiç bişiy yiyemez, bazılarınında aksine yemeğe içmeye abur cubura sarılır...
aslında bir farkına varsa eşin
sen söylesen uygun bir dille bana böyle davrandığında ters tepiyor
moralim bozuluyor diye
belki davranışlarını dizginleyebilir seni üzdüğünün farkına varır
sen boşver nasıl olsa atıcaksın o kiloları
Cnm öncelikle seni tebrik ediyorum.Süper bir azim örneğisin cokta guzel bir kadınsın maşallah...Bende senınle aynı durumdayım su anda senın kılolu oldugun donemlerdekı resımlerını gordum benımde bacaklarım cok kalın vee oların ıncelecegıne hıc ınanmıyorum...Bacakların ıcın ozel bısey yaptınmı yoksa zayıflayınca kendılıgınden ınceldılermı...Evde konsıyon bısıkletı var basen genısletıyor dedıler korktum bınmıyorum zaten basenlerım genıs ııce buyumesınden korktum...Bana acıl cvp yazabılırmısın :)
ayyy cnm içimi rahatlattın valla dört gözle yazmanı bekliyordum.Cvp verdiğin için ayrıca teşekkür ederim :bugun ıtıbarıyle bısıklete devam oyleyse acıp acıp resımlerıne bakıyorum super motıve oluyor bana Sen başardıysan bende yapabılırım artık bunun ıstemekten gectıgını ve gereksız bahanelere sıgınmamak gerektıgını anladım...Hikayeni paylaştığın ıcın ayrıca tşk ederim öpüyorum bolcana...:90:
yapabildin cnm 30 dk ben yoruluyorum canım çıkıyo 20 dk da 30 dk zor çıkarım bide kızım zor fırsat veriyo. bisikletten inince bacaklarımı hissetmiyorum yere basmıyorum sanki öyle yoruyoabooowww 20dk az mı geliyor
ben 10. dk da sıkılıyorum
birde canım sıkılmasın diye oturma odasına tv nin
karşısına getirdim haa
bende bugün 30 yapcam, senden aşşaa kalmıyım
birde ben 100 mekik çektim dün
bugünde çekicem hergün 10-10 arttırıcam
azıcık alt göbeğim var, kıyafette belli olmuyor da
çıplakken çıkıyor az
yapabildin cnm 30 dk ben yoruluyorum canım çıkıyo 20 dk da 30 dk zor çıkarım bide kızım zor fırsat veriyo. bisikletten inince bacaklarımı hissetmiyorum yere basmıyorum sanki öyle yoruyo
tebrik ediyorum...ne kadar güzel kilo vermişsiniz.bende 82 den 58 e düştüm.şimdi 63 kg.ım.yeniden başladım diyetime... benimde hedefim 55 bu sefer.inşallah hedef kilolarımıza ulaşmak dileği ile...
ben takıldım kaldım canım 61 de
sinir oluyorum
veremiyorum yaaa:84::84::84::84: