Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

inan çok bozuk moralim boyum 1.65 kilo 75:KK43: bende sabah kalkınca su içiyorum arada bi elma yogurt akşamlarıda çok az yemeklerden tadımlık...ama daha böle yapmaya yeni başladım sence verebilirmiyim?evlenmeden önce 60kiloydum 38 bedendim o halime dönmek istiyorum şimdi 44 46 beden.inan evden cıkasım gelmiyo.eşim dersen beni yanında gezdirmekten utanıyo ben öyle hissdiyorum ama kafama koydum bu defa başarıcam ama kendim için..yaza çıtı olucam senn gibi:)ondan sonrada istedigim kıyafeti giyebilcem inşallah...buarada form çayınıda geceleri içiyorum

60 kiloyla 38 çok iyi
ben şu anda 40 beden pantolon giyiyorum
üst de 38-m oluyor genelde üstüm daha ince :KK69:

genel olarak nasıl beslendiğini benim yazdığım gibi yazarsan sevinirim bi düzene oturturuz,
çünkü bütün gruplardan yemen gerek

süt ürünleri
protein
karbonhidrat
sebze
meyve

yani kilo verirsen sağlıklı vermek çok öenmli, yoksa yüzün çöker halsizleşirsin hastalık çıkar allah korusun:nazar::nazar:

maşallah diyorum sana.gerçekten tebrik ederim harika olmuşsun.bende henüz 25 yaşında bir anne olarak doğundan sonra kilo veremeyip üzerine aldıkça aldım.en son 90 kg gördüm.tabi çok mutsuzdum halada çok mutlu olduğum söylenemez.artık canıma tak edince bende diyete başladım.arada yürüyüş falanda yapıyorum.şuan 82 yim.ben de 65e düşmeyi o kadarr çok istiyorumki.umarım senin gibi başarılı olurum.ayrıca hikayen uzun olmasına rağmen soluksuz okudum.paylaştığın için sağol.sizlerin başarısını okudukça motive oluyorum.

maşallah diyorum sana.gerçekten tebrik ederim harika olmuşsun.bende henüz 25 yaşında bir anne olarak doğundan sonra kilo veremeyip üzerine aldıkça aldım.en son 90 kg gördüm.tabi çok mutsuzdum halada çok mutlu olduğum söylenemez.artık canıma tak edince bende diyete başladım.arada yürüyüş falanda yapıyorum.şuan 82 yim.ben de 65e düşmeyi o kadarr çok istiyorumki.umarım senin gibi başarılı olurum.ayrıca hikayen uzun olmasına rağmen soluksuz okudum.paylaştığın için sağol.sizlerin başarısını okudukça motive oluyorum.

teşekkür ederimm :KK16::KK16::KK16:

amacım zaten hepimizin yaşadığı şeyleri kelimelere dökerek
imkansız olmadığını göstermektii :KK69::KK69::KK69:

bende 89la başladım, bir başladım gerisi geldi zaten,
hiç anlamıyorsun belli bir zaman geçince
ben şimdi geriye dönüp baktığımda yaa diyorum bu benim başarım
ve kendimle gurur duyuyorum, oramı buramı çekiştirmeden yürüyorum
yemek yerken biri bana bakıyormu diye utana sıkıla yemiyorumm
bunlar küçük gibi görünsede şişmanların psikolojisi :KK53:
bizi bizden başkası anlayamaz :KK25::KK25:

inşallahh mutlu olduğun kiloya düşersin canım
yazaaa tiril tiril elbiselerle öıtır bir şekilde girersin :KK69::KK69:

inan çok bozuk moralim boyum 1.65 kilo 75:KK43: bende sabah kalkınca su içiyorum arada bi elma yogurt akşamlarıda çok az yemeklerden tadımlık...ama daha böle yapmaya yeni başladım sence verebilirmiyim?evlenmeden önce 60kiloydum 38 bedendim o halime dönmek istiyorum şimdi 44 46 beden.inan evden cıkasım gelmiyo.eşim dersen beni yanında gezdirmekten utanıyo ben öyle hissdiyorum ama kafama koydum bu defa başarıcam ama kendim için..yaza çıtı olucam senn gibi:)ondan sonrada istedigim kıyafeti giyebilcem inşallah...buarada form çayınıda geceleri içiyorum

arkadaşım bende ilk defa hayatımda hiç olmadığımkadar şişmanım eşinin sana destelk olması gerekiyor acaba o şişmanlasa sen ondan utanacakmısın erkeklerin vücudunda bizimki gibi fizyolojik değişiklikler olmuyor onlara göre atıp tutması kolay en başta sen bir annesin bu gelip geçici bir süreç çok kafana takma Allahın izniyle gidecek bu kilolar yeterki sağlığımız bozulmasın yaz bekle bizi zayıflamış olarak geliyoruz Allahın izniyle:KK55:

darkolive harikasın ya maşallah diyim çok güzel olmuşsun darısı benm başıma 75 kiloyum 23 yaşındayım 2aşında bi oğlum var emziriyorum hala ama kilo veremiyorum:KK43: eşimde sürekli şikayet ediyo çok kırılıyorum ama hakda veriyorum bazenn...kim istemezki çıtıpıtı bi eşi olsun dimi:KK43: bende başladım diyete inşşalah başarabilirim bi 60 kilo olsam yeter bana.. yaza kadar verebilirim inşallah çok istiyorum beni senden ii kimse anlamaz..

öncelikle oğlunu memeden kesmeni öneririm. yeterince emmiş. insan aman süt kesilmesin psikolojisi ile yedikçe yiyor.
ben eşimin bir iması ile 4 kilo verdim. oğlum 1 yaşında 2 hafta önce sütten kestim. şimdi beslenmeme daha dikkat ediyorum.eski kot pantolonlarımın, elbiselerimin içine girip eşime nispet yapıyorum. inan buna değer:KK61:
ama sıkı sıkı diyetler yapmanı tavsiye etmem.ben diyetsiz kalıcı zayıflama grubuna üyeyim. oradaki öneriler sayesinde fazlalıkları veriyorum.

öncelikle oğlunu memeden kesmeni öneririm. yeterince emmiş. insan aman süt kesilmesin psikolojisi ile yedikçe yiyor.
ben eşimin bir iması ile 4 kilo verdim. oğlum 1 yaşında 2 hafta önce sütten kestim. şimdi beslenmeme daha dikkat ediyorum.eski kot pantolonlarımın, elbiselerimin içine girip eşime nispet yapıyorum. inan buna değer:KK61:
ama sıkı sıkı diyetler yapmanı tavsiye etmem.ben diyetsiz kalıcı zayıflama grubuna üyeyim. oradaki öneriler sayesinde fazlalıkları veriyorum.

'diyetsiz kalıcı zayıflama grubu' nerede bu grup kk da mı?

eski kot pantolonlarının içine tekrar girebilmek için mi 1 yaşındaki çocuğu sütün varken sütten kestin...

bu kadar katı olunmamalıı... :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

arkadaşım bende ilk defa hayatımda hiç olmadığımkadar şişmanım eşinin sana destelk olması gerekiyor acaba o şişmanlasa sen ondan utanacakmısın erkeklerin vücudunda bizimki gibi fizyolojik değişiklikler olmuyor onlara göre atıp tutması kolay en başta sen bir annesin bu gelip geçici bir süreç çok kafana takma Allahın izniyle gidecek bu kilolar yeterki sağlığımız bozulmasın yaz bekle bizi zayıflamış olarak geliyoruz Allahın izniyle:KK55:

ne yazıkki böyle kocalar var canım, ne dersen de, saçını süpürge et hizmetini eksik etme, genede en küçük kusuru yüzüne vurabilir...

bu nedenle ne kadar iyi olursa olsun bir koca
insan kendine bakmalı herşeyi kararında yapmalı kızlar :KK42::KK42::KK42:

eski kot pantolonlarının içine tekrar girebilmek için mi 1 yaşındaki çocuğu sütün varken sütten kestin...

kesinlikle haklısın cnm çocukların 2 yaşına kadar emzirilmesi gerek anne sütü insan yaşamı için vazgeçilmez bir unsur kilo vermek kolay bence kendimizden önce bebişlerimizi düşünmeliyiz ben ilk kızımı 1.5 yaşına kadar emzirdim hastalandığım için sütten kestim ama günlerce kahroldum çocuğumu yererince besleyemedim diye 2.cisini 2 yaşına kadar emzirdim hala ilk kızıma üzülüyorum

kesinlikle haklısın cnm çocukların 2 yaşına kadar emzirilmesi gerek anne sütü insan yaşamı için vazgeçilmez bir unsur kilo vermek kolay bence kendimizden önce bebişlerimizi düşünmeliyiz ben ilk kızımı 1.5 yaşına kadar emzirdim hastalandığım için sütten kestim ama günlerce kahroldum çocuğumu yererince besleyemedim diye 2.cisini 2 yaşına kadar emzirdim hala ilk kızıma üzülüyorum

canım aynen yaa, böyle fütursuzca davranan insanlara sinir oluyorum...
benim bebeğim 9 aylıkken kendi istemedi emmeyi
vee ben o kadar çok ağladım kii, günlerce hemde
zaten süt olması için kolarili şeyler yiyip içmeye gerek yok kii

bilinçsiz bilinçsiz işler... :KK47::KK47::KK47:

buda bitki çayı bardağım kızlar

sabahları 5ibiyerde çayımı demliyorum, :KK68::KK68:
kahvaltıdan önce içiyorum...
bende tatlı isteiğini kesiyor sanırım,

dün petibörleri bilem geri çevirdiğime göre :KK60::KK60::KK60:

Uploaded with ImageShack.us

umutlugunler merhaba
benim eşimde aynı senin gibi beni üzüyüyo beni kızdırarak beni zayıflatacağını düşünüyo ama yanılıyor. o bana bişey dedikçe inadına yiyesim geliyo ya da geliyordu şimdi takmıyorum kafama
sende boşver konussun dursun biz zayıflayınca onlar görür gününü:21:

umutlugunler merhaba
benim eşimde aynı senin gibi beni üzüyüyo beni kızdırarak beni zayıflatacağını düşünüyo ama yanılıyor. o bana bişey dedikçe inadına yiyesim geliyo ya da geliyordu şimdi takmıyorum kafama
sende boşver konussun dursun biz zayıflayınca onlar görür gününü:21:

evet canım bazı insanların morali bozulduğunda iştahı kaçar, hiç bişiy yiyemez, bazılarınında aksine yemeğe içmeye abur cubura sarılır...

aslında bir farkına varsa eşin
sen söylesen uygun bir dille bana böyle davrandığında ters tepiyor
moralim bozuluyor diye
belki davranışlarını dizginleyebilir seni üzdüğünün farkına varır

sen boşver nasıl olsa atıcaksın o kiloları :KK12::KK12::KK12:

hayır asla bunun için kesmedim. anne sütü konusunda son ana kadar direnen biriyim. yakında çalışmaya başlayacağım. bebekle bakıcı ilgilenecek. zaten epey azalmıştı sütüm. sadece 1 kez içmeye başlamıştı.

seni gerçekten çoookkk yürekten tebrik ediyorum...nasıl imrendim sana anlatamam...senin kadar güçlü bir iradeye sahip olmayı nasıl isterim bilemezsin...ben de 2 sene önce burda 15 kg verdim araya hamilelik girdi...aynı senin eski halin gibiyim şu an 87.5 kiloyum...birara girdim buraya sütüm azalıyor diye bıraktım...ondan sonra hem vaktim olmadı hem de pek elim gitmedi buraya uğramaya...yine yarım bırakırım diye korkumdan başlayamıyorum...eşim de hiç destek olmuyor saolsun...boşver ilerde verirsin deyip duruyor...halbuki bi damarıma bassa...süper olacak...ama kafaya koydum bu yaza kadar kesinlikle vermem lazım...benim tek sorunum sürekli evde olmam....sıkıldıkça aburcubur arıyorum...bakalım bu sefer yemin edicem 1 haftalık...yoksa yapamıyorum...
tekrar tebrik ediyorum....:KK9:

seni gerçekten çoookkk yürekten tebrik ediyorum...nasıl imrendim sana anlatamam...senin kadar güçlü bir iradeye sahip olmayı nasıl isterim bilemezsin...ben de 2 sene önce burda 15 kg verdim araya hamilelik girdi...aynı senin eski halin gibiyim şu an 87.5 kiloyum...birara girdim buraya sütüm azalıyor diye bıraktım...ondan sonra hem vaktim olmadı hem de pek elim gitmedi buraya uğramaya...yine yarım bırakırım diye korkumdan başlayamıyorum...eşim de hiç destek olmuyor saolsun...boşver ilerde verirsin deyip duruyor...halbuki bi damarıma bassa...süper olacak...ama kafaya koydum bu yaza kadar kesinlikle vermem lazım...benim tek sorunum sürekli evde olmam....sıkıldıkça aburcubur arıyorum...bakalım bu sefer yemin edicem 1 haftalık...yoksa yapamıyorum...
tekrar tebrik ediyorum....:KK9:

teşekkür ederim çok naziksin canım :KK16::KK16::KK16:

hiç damarına basılmasını bekleme, emin ol çok halbin kırılır
şişman insanlar çok işkence gibi durumlara mağruz kala kala
o kadar çok hasaslaşıyor ki belli bir süreden sonra
bu illa bir laf değil, sen yemek yerken normal kiloda olan
bir insanın imalı bakışı bile kalbini paramparça edebilir :KK70::KK70:
sen neden eşini takıyorsun ideal kilona düşmek için
ihtiyacın olan güç senin içinde zaten kimseye ihtiyacın yok kii :KK66::KK66:
bende hep evdeyim
ilk aşamada canın bişiy çektiğinde portakal ve yeşil elma yiyerek başla
abur cuburu eve alma bile, eşin alıyosa sen yüzüne bakma
yemek yaparken bile ağzına sakız at, farkına varmadan bişiyler
ağzına atma diye inan seni senden başkası düşünmez
eşinin yanında salına salına gezmek varken neden oranı buranı çekiştirerek :KK20::KK20:
yürüyesin kii güzel güzel giyinmek varken değer mi bunlara :KK19::KK19::KK19:
bir adım at gerisi gelir daha önce 15 kilo vermişsin bak ne güzel...

hadi bakim ben desteğe hazırım yaza kadar çıtır olcaksın :KK9::KK9::KK9::KK9:

hayır asla bunun için kesmedim. anne sütü konusunda son ana kadar direnen biriyim. yakında çalışmaya başlayacağım. bebekle bakıcı ilgilenecek. zaten epey azalmıştı sütüm. sadece 1 kez içmeye başlamıştı.

başarılar diliyorum
ideal kilona kısa sürde düşersin inşallah :KK71::KK71::KK71:

darkcım hikayeni zevkle okudum harikasın tebrik ederim seni..
azmine hayran kaldım benim kg ma düşmüşsün bense hala aynı hala yerimde sayıyorum 60 ın altına inemedim bir türlü şimdi okuyunca gaza geldim sanki:KK1:

darkcım hikayeni zevkle okudum harikasın tebrik ederim seni..
azmine hayran kaldım benim kg ma düşmüşsün bense hala aynı hala yerimde sayıyorum 60 ın altına inemedim bir türlü şimdi okuyunca gaza geldim sanki:KK1:

aa 8. takımdan ayşe :KK69::KK69:
nasılsın canım çok sevindim seni gördüğüme.... :KK16::KK16:
ben 8. takıma katıldığım zaman 86 civarındaydım
sen 6lı kilolardaydın çok özeniyordum sana :KK53::KK53:
evet azim ve sabır olunca gidiyor hiç inat etmiyor kilolar
benimde 5li kilolarıma çok az kaldı 56-57 gibi bırakıp korumaya geçicem
inşallah sende ideal kilona ulaşırsın canım :KK64::KK64::KK64::KK64:

sen kaç beden giyiyorsun şu anda
ben üst 38 alt 40 giyiyorum
çoğu etekte 38 oluyor ama biraz basenden dolayı
pantolonlar 40 oluyor :KK31::KK31:

X