Canım merak etmistim. Bende de bir sey var ipucu verildi mi az bir sey içerikten bahsedildi mi soğuyorum ama sunu diyeydim evet keske ben okumasaydımOoofff arkadaşlar, hayatta sinir olunacak çok daha önemli şeyler var. Ne yorum yazsak elimizde kalacak bir dizi zaten. Sadece zaman yolculuğu yazsaydım ne olacaktı ki? Konu sahibi google’a dark nedir yazsa zaten önüne milyon tane şey çıkacak. Bu kadar önemsemeyin
ahhaha şu laflarinizla Seviyesizlerde bugunnnnAklı selimlerde, kafası bi milyonlarda bugun
Şimdi sen laf mı soktun ah canım..... Akıllı bıdığım benim. Yaş kaç
İlk yorumun ile sataşan sensin. Bence kimin kendisi ile yaşaması zor bir düşünsün bakalım okey?!ahhaha şu laflarinizla Seviyesizlerde bugunnnnama yazik size uzulmeyin napcaniz e tabi sizde haklisiniz boyle yasamak zor olmali
En sevmediğim hareketlerden biri yaptığınız. Başına SPOLİER yazabilirdinizBir saatçinin zaman Makinesi yapmaya çalışması sonucu paralel evrenler oluşturması ve bir mağaradaki geçitlerle sürekli olarak zaman yolculuğu yapan kişiler. Sürpriz sonlu bir dizi, hemen başla ☺ Sana tavsiyem kimin kim olduğunu anlamak için internetten bir şema çıkar. Geçmiş, şimdi, gelecekteki karakterlerin 3 halini anlamak için ben öyle yapmıştım, diziyi daha kolay anladım
Kesinlikle katılıyorum
Profil sayfasında da yazmış oradan gördüm de geldim zaten dlfkijdgşlkjfglşKesinlikle katılıyorumbunu da gördü bu gözler
Kişi spoiler vermiş basit veya zor farketmez vermis yani
Sonra gelmiş sen dizi izleme diye laf soktuğunu sanıyor.
Tanrı aşkına
Bu diziyi izleyip konuyu anlatmadan dizideki mantık nedir söylicek olan var mı .Ya izlemek istedim ama konu ne etrafında dönüyor anlamadım. Biri anlatsın da izlemeye başlayayım artık eşimle
yukarıda yazıyor sonu :)geçende duydum oyuncular dahi anlamamış diziyi bizden kim anlatacak diziyi merak ediyorum...
bitirdim geçen hafta yeni bölümler geldi açıkçası çok izleyesim yok
yukarıda yazıyor sonu :)
Amam son 2 bölümden bir sezon daha çıkarmış öyle söyleyeyim. Bir ara dedim 4. sezon var herhalde. bu kadar spolier sayılmaz :)okumam
Amam son 2 bölümden bir sezon daha çıkarmış öyle söyleyeyim. Bir ara dedim 4. sezon var herhalde. bu kadar spolier sayılmaz :)
resmen spoiler vermişsiniz. ayıptır günahtır.Bir saatçinin zaman Makinesi yapmaya çalışması sonucu paralel evrenler oluşturması ve bir mağaradaki geçitlerle sürekli olarak zaman yolculuğu yapan kişiler. Sürpriz sonlu bir dizi, hemen başla ☺ Sana tavsiyem kimin kim olduğunu anlamak için internetten bir şema çıkar. Geçmiş, şimdi, gelecekteki karakterlerin 3 halini anlamak için ben öyle yapmıştım, diziyi daha kolay anladım
Sadece bırakmamalısın onu söyleyeyim bariısrar etme okumam, okimicam
Fazla ciddiye almayin dizi iste vs diye bir cevabi var.. onu mu duvarinda paylasmis..Profil sayfasında da yazmış oradan gördüm de geldim zaten dlfkijdgşlkjfglş
Yeni moda konu içinde hızını alamayıp duvarında paylaşmak
Yani soyle basite indirgeyeyim..arkadasim diziye baslasan zaten sende emin ol kim kimdi die pek cok yerden arastirma ihtiyaci duyacaksin ve pek cok spoilerle karsilasacaksin.milyon tane konu var dizide konudan bahsetmeden mantigini anlatmak cok zor zaten baska yorum yazan arkadaslarda mantigi nedir sorusuna cevap degil kendilerinin ilk bolumden daha sıkıldiklarini yada kim kimin nesi die şemaya bakmanizi tavsiye etmis.konu sahibi bile olayi bu kadar buyutmemisken senin bu tavrin nedir? benim yazdigim annesi vs. zaten o bolume gelmeden anlamanin hic imkani yok.bu bi spoiler deildir... ama siz durduk yere bir telasa dustunuz.kendiniz dediniz diziden sogudum nasil izleyim die bende izlemeyin dedim madem bu kadar etkileniyorsaniz herseyden hicbi yoruma bakmadan arastirmaya girmeden izleyecektiniz bu diziyi...sonra yok akilli bidik akli selim kafasi bir milyon gibi seviyesizce laflari baslatan da sizsiniz. o kadar hirsinizi alamamissiniz ki size en son cevap vermedigim halde uzatma derdine dusmussunuz.Edifar
saatci yazisi bana ait deil.arkadas isterse kendini savunur yorum yapmadim o yaziya savunmadim da... ( ama yine de sunu da soylemek isterim hic izlememis olsam ve saatci yazisini okusam benim icin bisey degismezdi.saatcinin zaman makinesi yapmasini ben son sezonda ogrenmedim yapma amacini son sezonda ogrendim) neyse ben kendi yorumuma doneyim.ben annesi kizi yazdim diye sadece' tum diziyi anlatmis' ' diziden sogudum' 'nasil izlicem simdi ben' diyip butun diziyi çozmuscesine telaşa kapilmasina yorum yaptim. dizi boyunca zaten herkes birbirinin biseysi cikio haksizmiyim tum dizi bu kimin nesi cikacak die bekliyoruz ben onu anlatmak istedim amacim spoiler vermek degildi.Yani soyle basite indirgeyeyim..
hic ama hic konusunu bilmeyen, kitabini bilmeyen bir insanin aski memnu yu izleyecegini dusun. baslayacak. Soruyor polisiye mi romantizm mi gizem dizisi mi diye..
Sen de diyorsun ki evde bir evlatlik var basrol adamin yegeni.. yengesine goz koyuyor. askinin da arkasinda duramiyor, kadin intihar ediyor. Konu bu desen.. hakikaten konu bu.. ama o kisi bu gercegi bilerek bolumleri izleyince ne zevk alir o izledigi sahnelerden?
bu dizinin olayi tam da saatcide bitiyor. onu soylemis karakterler kim kimin nesi degil dizinin meselesi. o konu icin izliyorsun karakterleri cozenemis olmanin onemi yok.