Dark dizisinin mantığı

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
Bu diziyi izleyip konuyu anlatmadan dizideki mantık nedir söylicek olan var mı .Ya izlemek istedim ama konu ne etrafında dönüyor anlamadım. Biri anlatsın da izlemeye başlayayım artık eşimle

bir gecit var zaman yolculugu yapiolar. mesela kadinin kizinin gelecekte bir bebegi olmus.o bebegi gecmişe gondermisler ve o bebek buyuyunce gelecekteki kadinin annesi olmus. yani kadinin kizi hem kizi hem annesi.beyin yakan bir dizi ama mukemmel bir dizi... dizideki olaylarin amaci da kimse ölmesin yok olmasin die gecmisin akisini degistirmemek ayni seylerin yasanmasini saglamak.ama bunun olmasini istemeyenlerde var

Bir saatçinin zaman Makinesi yapmaya çalışması sonucu paralel evrenler oluşturması ve bir mağaradaki geçitlerle sürekli olarak zaman yolculuğu yapan kişiler. Sürpriz sonlu bir dizi, hemen başla Sana tavsiyem kimin kim olduğunu anlamak için internetten bir şema çıkar. Geçmiş, şimdi, gelecekteki karakterlerin 3 halini anlamak için ben öyle yapmıştım, diziyi daha kolay anladım

Beyin yakan Bi dizi. Müge anlının olayları tahtada şema çizerek anlattıgı misal, elime kagıt kalem alıp öyle izlicem neredeyse

Bu diziyi izleyip konuyu anlatmadan dizideki mantık nedir söylicek olan var mı .Ya izlemek istedim ama konu ne etrafında dönüyor anlamadım. Biri anlatsın da izlemeye başlayayım artık eşimle
Ne anlatsak da spoiler olur bence hemen acip izleyon tek solukda biter.

İlk iki bölüm izledim anlayamadım
ben bu dizide 3 kere ilk bolum izleyip aman be ne ya diyip kapamistim.smonra internette bu diziyi cok ovduklerini gordum be olursa olsun kapamicam devam etcem dedim.kendime soy agaci cikardim kim kimin neyi oldugunu anladigim an dizi hayatimda izledigim en en en iyi dizi olarak yerini aldi

Olayin aslinda o oldugunu son iki bolumde ogreniyoruz. Basindan beri olayin kaynagi ne diye fikir uretip duruyoruz. Uc sezonu bir anda cope atacak bir yorum yapmissiniz. Soru sahibi bile spoiler istemedigini belirtmis.

Olayin aslinda o oldugunu son iki bolumde ogreniyoruz. Basindan beri olayin kaynagi ne diye fikir uretip duruyoruz. Uc sezonu bir anda cope atacak bir yorum yapmissiniz. Soru sahibi bile spoiler istemedigini belirtmis.
Valla izleyecektim okudum. Şimdi nasıl izleyim bu diziyi ben?! Snir oldum o yoruma ve üstündeki yoruma

Zamanda seyahet etmek, gizemleri cozmekle ilgili dizileri seviyorsaniz izleyin.
Sevmiyorsaniz izlemeyin basrol ergenlerin tripleri katlanilacak gibi degil cunku.

Daha gercekci hayattan konulari seviyorsaniz Anne dizisini izleyin.

Valla izleyecektim okudum. Şimdi nasıl izleyim bu diziyi ben?! Snir oldum o yoruma
Ben izlemis olmama ragmen, hatta ucuncu sezonu bir sene bekleyerek izlemis olmama ragmen sinir oldum. Hic izlememis biri olsam izlemezdim okuduktan sonra o yorumu. Tum dizi zaten soyledigi seyi dusunup gizemi cozmeye calismak uzere.

Uc sezon donen bir olay var. zamanda seyahat ediyorlar magara icindeki bir gecitten. Ama asil konu o nasil acildi, kim acti, hangi teknolojiyle ve uc sezon olay onu kapatmakla ilgili.. pat diye kimin neden ne yaptigini soylemis..

Bir film var oscar aldi. Sirf sonundaki bir gizemi eksisozlukte okudum diye izleyemiyorum. Muthis film ama acacak olsam aklima geliyor. Nasil unutacagim da izleyecegim bilmem.

Oscar aldığını bilmiyordum.. Çok üzüldüm şimdi ya... Yukarıdaki yorum da fena annesi kızı mızı hepsini yazmıs...

Oscar aldığını bilmiyordum.. Çok üzüldüm şimdi ya... Yukarıdaki yorum da fena annesi kızı mızı hepsini yazmıs...
bu kizi olayini ben dedim... amaaaa eyvahhh siz hemen cozdunuz gordugunuz an anlarsiniz dersiniz bu kesin bu kizin annesi diebence de siz dizi falan izlemeyin

Son düzenleme:
Ooofff arkadaşlar, hayatta sinir olunacak çok daha önemli şeyler var. Ne yorum yazsak elimizde kalacak bir dizi zaten. Sadece zaman yolculuğu yazsaydım ne olacaktı ki? Konu sahibi google’a dark nedir yazsa zaten önüne milyon tane şey çıkacak. Bu kadar önemsemeyin

bu kizi olayini ben dedim... amaaaa eyvahhh siz hemen cozdunuz gordugunuz an anlarsiniz dersiniz bu kesin bu kizin annesi diebence de siz dizi falan izlemeyin
Aklı selimlerde, kafası bi milyonlarda bugun
Şimdi sen laf mı soktun ah canım..... Akıllı bıdığım benim. Yaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…