- 5 Ocak 2025
- 28
- -3
- 1
- Konu Sahibi meleklermmm
Herkese iyi akşamlar. İçime sığdıramadığım bu derdimi bi umut birileriyle paylaşmak icin buraya üye oldum. En başından başlamak istiyorum. 2 yıl çekişmeli boşanma süreci geçirmiş ve bu 2 yılın sonunda anlaşmalı boşandım. Eski eşim fazlasıyla sıkıntılı bir insandı yasaklı madde kullanımı,aldatma psikolojik şiddet vs. Ve boşanmayı bir türlü kabul etmiyordu ve bir gün tek bir şartla boşanırım çocukların velayeti bende olucak ama yine sen bakacaksın senin yanında kalacaklar dedi. Bende bi anlık gaflette bulunup kabul ettim ve boşandık. Çocuklarım çok şükür benim yanımdalar ben bakıyorum. Ve daha sonrasında hayatıma bi insan girdi saygı sevgi her şeyimiz çok güzel ilerliyor ve hayatımdaki kişiden hamile olduğumu öğrendim geçen hafta. Ne üzülebildim ne sevinebildim Araf’ta kaldım derler ya tam olarak öyle. Çünkü eski eşim bunu öğrenirse çocuklarımı benden alır direkt. Ve ben bunu asla istemiyorum. Gece gündüz sürekli ağlıyorum artık öyle doldum ki kürtaj olmayı istemeye başladım çocuklarımın benden ayrı kalması babalarının onları elimden alması beni kahreder bi tarafta çocuklarım ve yine bi tarafta bebeğim hiçbirinden vazgeçmek istemiyorum Allah askına bana bir şey söyleyin siz böyle bi durumda olsaydınız ne yapardınız artık hiç sağlıklı düşünememeye başladım birilerinden bir şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki şimdiden teşekkür ederim okuyup dinlediğiniz için…