Daraltma yaptırıp memnun kalan var mı? Lütfen yardım destek..

canim yaa valla Dogru benmki 6 haftada iyilesti senin dr isi iyi blimio demekki

yesim yercokla gorus canim bilgilendirsin 4 yil önceki amaliyattan söz ediyorum simdi dahada gelisti teknoloji

bu arada yarisma ya katiliup oy kullanabilirisniz katilim cogalsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala ilişkiye giremedik
Aynen maalesef bizdede durum aynı bir hafta sonra tam 3 ay dolacak bende şükür kanama falan Yok,Halis zeytin yağı temin ettim bugün,onu uygulayacağım sürekli iç kısımlara ve iliskiye girmeyi denerken bakalım nasıl olacak bugünlerde tekrar bi girişimde bulunacağız ama bence bu 5 ayida bulur yani acısız ilişkili (((::

Bende zeytin yağı ile birlikte olmayı başardım 3 aydır bu şekilde en sonda sürmeden denedik oldu şükür az acılı olsada başardık artık biraz acilida olsa bu süreci atlatacagimiza inaniyorum.

Bende zeytin yağı ile birlikte olmayı başardım 3 aydır bu şekilde en sonda sürmeden denedik oldu şükür az acılı olsada başardık artık biraz acilida olsa bu süreci atlatacagimiza inaniyorum.
Tam 5 ay oldu. Biz hala ilişkiye giremedik bana kalsa ben bı 5 ay daha beklerim. Canım aciyacak diye ödüm kopuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…