Kadın doğumcu cnm estetikçi o bölgenin anatomisine pek hakim düşüncesi ile jinekologa gittim,fakat tabı ki vajina daraltma alanında bilgili bir jinekolog herkes bu işlemi yapmıyor cunkisiz kime gitmiştiniz ? kadın doğumcumu estetikçimi ?
Cinsel hayatım bittimi acaba kara kara düşünmeye başladım valla 2 buçuk ay doldu hala cinsellik Yok çünkü cnm acıyorbence de kadın doğumcu
Adı üstünde daraltma tatlım (geniş olan biseyi daraltma )Kızlar çok cahilim ama niye daraltıyorsunuz ki?
Tamam ama normal doğum filan mı yaptınız nasıl genişledi o kadar ?Adı üstünde daraltma tatlım (geniş olan biseyi daraltma )
Normal Doğum değil fakat herkesin nasıl eli ayağı yada boyu farklı ise diğer organlarıda farklı olabiliyorTamam ama normal doğum filan mı yaptınız nasıl genişledi o kadar ?
Anlıyorum. Tabi sorun oluşturur o şekilde. Ama çevremde hiç duymadığım için tuhaf geldi.Normal Doğum değil fakat herkesin nasıl eli ayağı yada boyu farklı ise diğer organlarıda farklı olabiliyor
Aynı şeyi bende düşünüyorum ben tam 3.5 ay sonra birlikte oldum esimle yani çok ağrılı oluyordu suandafa var ama ilk gibi değil zeytin yağıyla önceden açıp sürüyorum eşimde sürüyorum yoksa hic dayanilmiyor ona rağmen hala ağrıyor rahat giremiyorum.bu durum biraz sürecek galiba zamnla açılır belki biraz.sende yağ kullan yağsız hiç olmuyor. Daha doktorada gitmedim geçmezse gel demişti ama henüz gitmedim.artik 1 ay daha beklerim olmazsa giderimCinsel hayatım bittimi acaba kara kara düşünmeye başladım valla 2 buçuk ay doldu hala cinsellik Yok çünkü cnm acıyor6 hafta cinsel perhiz yeterli diyen o doktorlar ve bazı hasta yorumları asla doğru değil
Tek kelime ile doktorların herşeyi hafife alması,meslekleri icabı bizim durumumuzdan daha vahim durumlarla karşılaştıkları için bizimkini hafife alması,görüşmeye gittiğimde 2 ay cinsel perhiz yeterli olacak dedi bende oldum ameliyatı ;iki ay doldu kontrole gittim 2 buçuk 3 ay sürer dedi.o hangi doktor 4 hafta;bir ay Yok bir buçuk yeter diyorsa yalan söylüyor 3 AY KARDEŞİM 3 AY sürüyor iyileşme benimki 2 buçuk ay oldu hala iyileşmedi ve cinsel perhiz devamAynı şeyi bende düşünüyorum ben tam 3.5 ay sonra birlikte oldum esimle yani çok ağrılı oluyordu suandafa var ama ilk gibi değil zeytin yağıyla önceden açıp sürüyorum eşimde sürüyorum yoksa hic dayanilmiyor ona rağmen hala ağrıyor rahat giremiyorum.bu durum biraz sürecek galiba zamnla açılır belki biraz.sende yağ kullan yağsız hiç olmuyor. Daha doktorada gitmedim geçmezse gel demişti ama henüz gitmedim.artik 1 ay daha beklerim olmazsa giderim
Asla 6 hafta yeterli değil, benim ki on birinci haftaya girdi hala tık Yok çünkü cnm acıyor her girişimde bulunulduğunda;doktorumda 12 haftayı bulabilir sesi6 hafta yeterli cinsel perhiz
Asla 6 hafta yeterli değil, benim ki on birinci haftaya girdi hala tık Yok çünkü cnm acıyor her girişimde bulunulduğunda;doktorumda 12 haftayı bulabilir sesi[/QUOTE
Ya ne diyorsunuz 3 ay bile yetersizmiMaalesef 3 ayda yetmiyor canım. Biz 3. Ayda denedik ben resmen ağladım. Dikiş yerimde kanama oldu. Iliskiye girmeden bile. Biraz zorlayin demisti doktor. Şimdi bir ay daha bekliyoruz. 4 ay oldu ameliyat olalı. Hala iliskiye giremedik. Çok pişmanım. Hala ne zaman ilişkiye gireriz bilmiyorum, olsa bile canimin acimasından korkuyorum. Sanki bir daha hiçbir zaman zevk alamayacakmisim gibi geliyor.
Ben 5-6 ayda ancak diyorum. Ameliyat olalı 4 ay oldu ve hala ilişkiye giremedik. Eşim de bikti artık. Tam iyileşme olmadan denemek bile istemiyoruz. Ben parmagimla biraz deniyorum hafif kanıyor. Neden tam iyilesmiyor bilmiyorum. Offf
Ya ne diyorsunuz 3 ay bile yetersizmiben bittim, hep yalanmış doktorların söylediği kesinlikle anlaşıldı;Bu işlemi yaptıracak kişi kesinlikle 3 Aydan önce asla denemesin cinsel birlikteliği;bunları göze alıp yatın ameliyat masasına hanımlar
Geçmiş olsun size de.. boyle harika vaatlerde bulunan doktorların yatacak yeri yok.. baştan gerçekleri söyleseler.. ben sürekli kendimi suçluyorum. Kendime mi bakamıyorum, yanlış doktor mu seçtim, benim mi canim çok aciyor diye. Iki tane normal doğum yaptım. 40 gün sonra hem dikislerim iyilesmisti, hem de ilişki olmustu. Şu an gelecekten çok umutsuzum...Kızlar benim 4.5 ay oldu banada doktor 2 ay yasak koymuştu ama olmadi ağrı çok fazla olunca yapmadık ama ondan sonra yağla deneyerek girebiliyorum sizde deneyin girmeden iyileşme olmaz o zaten iyileşmiştir.sadece biraz açılma olması gerkli oda yaparak alıştırmak lazım yoksa hep öyle gidecektir .bende bikac arkadaştan fikir edindim onlar bu yola başvurmuş ve sonuç almışlar bizde böyle devam edelim belki bir süre sonra geçer yani alıştırmak lazım hele ilk olan gerçektende kötü idi sonrasında 3 5 derken en az haftada bir deneyin sonra düşürün ve zamnla alışır benimki ilk gibi değil ama hala iyi de diyemem yağla bakalım nereye kadar gideceğim, :)
Canım sizede gecmis olsun umutsuzluğa kapılmayın.bu durum bence geçicidir yaptıkça geçecektir çünkü tekrar açılması gerekli yoksa hep acı olur benim doktorumda kayganlaştırıcı kullan dedi.gecmezsede gel dedi ama ben hala gidemedim birazda azaldı ilk ke gire bakalım şayet geçmez ise gideceğim. Bu ameliyatı yaptıran herkez bizim gibi değil 3 ay sonra rahat girebilende var bu biraz yapı meselesi benceGeçmiş olsun size de.. boyle harika vaatlerde bulunan doktorların yatacak yeri yok.. baştan gerçekleri söyleseler.. ben sürekli kendimi suçluyorum. Kendime mi bakamıyorum, yanlış doktor mu seçtim, benim mi canim çok aciyor diye. Iki tane normal doğum yaptım. 40 gün sonra hem dikislerim iyilesmisti, hem de ilişki olmustu. Şu an gelecekten çok umutsuzum...
Zeytin yağımı kullanıyorsun,bildiğimiz marketten alınan yaniCanım sizede gecmis olsun umutsuzluğa kapılmayın.bu durum bence geçicidir yaptıkça geçecektir çünkü tekrar açılması gerekli yoksa hep acı olur benim doktorumda kayganlaştırıcı kullan dedi.gecmezsede gel dedi ama ben hala gidemedim birazda azaldı ilk ke gire bakalım şayet geçmez ise gideceğim. Bu ameliyatı yaptıran herkez bizim gibi değil 3 ay sonra rahat girebilende var bu biraz yapı meselesi bence
Zeytin yağı halis soğuk sıkım olursa daha iyi bebek yağlarıda kullanabilirsinizZeytin yağımı kullanıyorsun,bildiğimiz marketten alınan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?