Acill yardım edin lütfen hamilelik belirtisi mi regl belirtisi mi

Kızlar merhaba bugün akşam üstü kahve rengi bir akıntım oldu bu adet başlangıcı olabilir mi adetim geceli 3 gün oldu

Benimde adetime 6 gün var ama belim çok kötü ağrıyor göğüslerimde ağrıyor hafif şiş ama adet öncesi de göğüs hassasiyeti vardı ama karın ağrısı ve bel ağrısı çok . Daha 6 gün var test yapmakta istemiyorum çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum iki kayıp oldu benim ikisinde de adet günlerimde öğrendim aynı belirtiler var ama o kadar ilaç kullandım ki vücudumu tanıyamıyorum artık

Hanımlar merhaba regl günüme 4 gün kaldı normalde reglimden on gün önce göğüslerim şişer ve çok ağrım olurdu dokunmazdım dahi bu sefer sadece şişti ve arada bir koltuk altlarima bir ağı vuruyor ve benim normalde adetime yakın kasık ağrısı ve bel ağrısı olurdu fakat bu sefer sadece sol kasığımda batma var arada bir ve sol bacağıma ağrı vuruyor batma olunca 9 aydır bebek istiyoruz eşimle reglime de az kaldı kendimi umutlandirmak istemiyorum ama çok korkuyorum bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilirim lütfen test yapmak istemiyorum kaç defa denedim test yaptım sonrasında çok üzüldüm uzun tuttum okursanız çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Hamilelik belirtisi

Ay inşallah üç gün sonra regl olmazsam bir test yapicam buraya da atarım zaten 😅♥️
Gebelik var mı acaba bende aynı durumdayım sizinle göğüslerim koltuk altlarıma doğru ağrıyor mide bulantısı.var ve belim sırtım acayip ağrıyor

Gebelik var mı acaba bende aynı durumdayım sizinle göğüslerim koltuk altlarıma doğru ağrıyor mide bulantısı.var ve belim sırtım acayip ağrıyor
Merhaba canım çok geç gördüm kusura bkama bu konumdan bir ay sonra gebe oldugumu öğrendim fakat düşükle sonuçlandı malesef umarım sen gebesindir hayırlısı olsun hakkimkzda

X