- 9 Temmuz 2022
- 2.490
- 1.248
hamis oluncada agroyo aynenAyyy hadi inşallah ama karnım da ağrımaya başladı adet ağrısı gibi sırtım da ağrıyo agliycam vallahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamis oluncada agroyo aynenAyyy hadi inşallah ama karnım da ağrımaya başladı adet ağrısı gibi sırtım da ağrıyo agliycam vallahi
Valla yetti canıma yarın ilk iş gidip erken gebelik testi alicam varsa var yoksa yok stresten artık parmak uclarim bile ağrıyohamis oluncada agroyo aynen
yap bakalim cikar inşallahValla yetti canıma yarın ilk iş gidip erken gebelik testi alicam varsa var yoksa yok stresten artık parmak uclarim bile ağrıyo
İnşallah atarım buraya da zatenyap bakalim cikar inşallah
herkeste gebelik belirtisi net budur diyemeyiz olabilir ama ne kadar geçti yumurtlamanın üstünden ve adetinize ne kadar var kiminde sizin durumunuzu yaşayanlarında okudum burdaMerhaba benim bugün midem bulanmaya başladı ağzına acı su geliyor bununla ilgili olabilir mi yada gebelik varsa acaba çok mu erken bunun için
Canım gebelik var mı? Bende de ahni belirtiler varHanımlar merhaba regl günüme 4 gün kaldı normalde reglimden on gün önce göğüslerim şişer ve çok ağrım olurdu dokunmazdım dahi bu sefer sadece şişti ve arada bir koltuk altlarima bir ağı vuruyor ve benim normalde adetime yakın kasık ağrısı ve bel ağrısı olurdu fakat bu sefer sadece sol kasığımda batma var arada bir ve sol bacağıma ağrı vuruyor batma olunca 9 aydır bebek istiyoruz eşimle reglime de az kaldı kendimi umutlandirmak istemiyorum ama çok korkuyorum bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilirim lütfen test yapmak istemiyorum kaç defa denedim test yaptım sonrasında çok üzüldüm uzun tuttum okursanız çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Gebelik varmı canımAy benimde belirtilerin öyle ama iste bu ay biraz farklı oldu ondan bı şüphelendim bende
Merhaba adetim geçti bir gün ama kaverengi bir akıntım var bilmiyorum iki gün daha bekleyip öyle test yapicamherkeste gebelik belirtisi net budur diyemeyiz olabilir ama ne kadar geçti yumurtlamanın üstünden ve adetinize ne kadar var kiminde sizin durumunuzu yaşayanlarında okudum burda
Merhaba canım adetim dündü geçti mide bulantım da arttı kahverengi bı akıntım oldu iki gün sonra regl olmazsam test yapicamCanım gebelik var mı? Bende de ahni belirtiler var
Merhaba canım adetim dündü geçti belirtilerin aynı devam ediyor iki gün daha bekleyip öyle test yapicam regl olmazsamGebelik varmı canım
inşallah hayırlı haberlerle dönüş yaparsınız güzel düşünün stres yapmayınMerhaba adetim geçti bir gün ama kaverengi bir akıntım var bilmiyorum iki gün daha bekleyip öyle test yapicam
Test yaptınız mı acaba? Benim de 4 gün reglim gecikti fakat her an olacağım sanıp test yapamadım o derece adet sancısı çekiyorum ama gelmiyor bir türlü. Bugün hafif mide bulantım başladı psikolojik ya da gecikmeden kaynaklı olabilir diye düşünüyorumHanımlar merhaba regl günüme 4 gün kaldı normalde reglimden on gün önce göğüslerim şişer ve çok ağrım olurdu dokunmazdım dahi bu sefer sadece şişti ve arada bir koltuk altlarima bir ağı vuruyor ve benim normalde adetime yakın kasık ağrısı ve bel ağrısı olurdu fakat bu sefer sadece sol kasığımda batma var arada bir ve sol bacağıma ağrı vuruyor batma olunca 9 aydır bebek istiyoruz eşimle reglime de az kaldı kendimi umutlandirmak istemiyorum ama çok korkuyorum bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilirim lütfen test yapmak istemiyorum kaç defa denedim test yaptım sonrasında çok üzüldüm uzun tuttum okursanız çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
İnsallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz içininşallah hayırlı haberlerle dönüş yaparsınız güzel düşünün stres yapmayın
Ay inşallah rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin bende çok istiyorumBu belirtiler gebelik belirtisi gibi ama sizide umutlandırmak istemiyorum inşallah hamilesinizdir
Merhaba aynı belirtilerim devam ediyor reglim geçti test yapmadım yarın da bekliycem sonra test yapicamTest yaptınız mı acaba? Benim de 4 gün reglim gecikti fakat her an olacağım sanıp test yapamadım o derece adet sancısı çekiyorum ama gelmiyor bir türlü. Bugün hafif mide bulantım başladı psikolojik ya da gecikmeden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum
Anladım siz de bekleyin isterseniz biraz bende o psikolojik olabilir diye bekledim açıkçası bende de var o stres kaygı durumu sizi çok iyi anlıyorum benimde üç gündür mide bulantım var ve hala adet sancım da var o yüzden bende bekliyorum inşallah güzel haberler alırız ikimizdeTest yaptınız mı acaba? Benim de 4 gün reglim gecikti fakat her an olacağım sanıp test yapamadım o derece adet sancısı çekiyorum ama gelmiyor bir türlü. Bugün hafif mide bulantım başladı psikolojik ya da gecikmeden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum
Ben sabah test yaptım dayanamayıp pozitif çıktı, doktora gittim kan verdim o da pozitif Demek ki bebiş belirtileriymiş siz de yaptırın bakalım Allah hayırlısı nasip etsinAnladım siz de bekleyin isterseniz biraz bende o psikolojik olabilir diye bekledim açıkçası bende de var o stres kaygı durumu sizi çok iyi anlıyorum benimde üç gündür mide bulantım var ve hala adet sancım da var o yüzden bende bekliyorum inşallah güzel haberler alırız ikimizde
Yaaa nasıl mutlu oldum sizin adınıza rabbim kucaginiza aldığınız günleri görmeyi de nasip etsin darısı başıma inşallahBen sabah test yaptım dayanamayıp pozitif çıktı, doktora gittim kan verdim o da pozitif Demek ki bebiş belirtileriymiş siz de yaptırın bakalım Allah hayırlısı nasip etsin