• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraltma yaptırıp memnun kalan var mı? Lütfen yardım destek..

ayy simdi mutlu ettin beni aynen benide düşündürüyor ınss geçer.zaten haftayada karın germe olacağım o arada bir iki ay daha ilişki yasak olur .bu süreçte biraz daha iyileşir diye düşünüyorum.benimde diş far gibi bakalım denemedim ama iyi olur ins
canim bugün bir deneme yaptikfakat çok ağrı vardi iç taraftaki dikişlerden.yarim biraktim yaa bu kadar uzun süreceğini hiç düşünmemiştimsiz de iç dikislerdemiydi.yani diş dikişler sert ve ağrı var ama etkilemedi iç daha çok yandi

Teşekkür ederim sen yaptormış mıydın?
Mrb bende hale hanıma cuma gunu amelıyat olacagım nasıp olursa. Sızın yazılarınızı okuyup karar verdım en uygun fıyat veren yer dıye. vajinoplasti ve labioplasti sız memnun kaldınız mı kac cm darlttı ve komple mı

Mrb bende hale hanıma cuma gunu amelıyat olacagım nasıp olursa. Sızın yazılarınızı okuyup karar verdım en uygun fıyat veren yer dıye. vajinoplasti ve labioplasti sız memnun kaldınız mı kac cm darlttı ve komple mı
Standart olan ıkı parmak kadar olan daraltma

Standart olan ıkı parmak kadar olan daraltma
arkadaşlar daraltma yaptırıp da çok memnunum iyi ki yaptırmışım diyen var mı? Ben daraltma ve labioplasti yaptıralı 12 gün oldu hala batmalarım var dikişlerim de düşmedi daha. Doktorum pek bilgi vermedi sadece ne yaptığını söyledi. İyileşme sürecinde neler yapmam yada yapmamam gerekiyo bilgisi olanlar yardım edebilir mi lütfen? Sonucunu çok merak ediyorum bu kadar uğraşıp da işe yaramaz diye çok korkuyorum.

4 gun once meltem hastnesıne hale uzere vajınoplastı ve labıoplastı amelıyatı oldum. Amelıytım basarılı gectı memnunum suan ıyılesme surecındeyım. .

mrb vajinaplasti operasyonu geçirmişsiniz acaba son durumunuz nedir? Ben bir buçuk ay oldu olalı cinsel iliski yasak henüz 2 ay geçmesi gerekiyormuş lütfen bilgi rica ediyorum

RacaaÜyeÜye
Yeni
mrb vajinaplasti operasyonu geçirmişsiniz acaba son durumunuz nedir? Ben bir buçuk ay oldu olalı cinsel iliski yasak henüz 2 ay geçmesi gerekiyormuş lütfen bilgi rica ediyorum

RacaaÜyeÜye
Yeni
Benım bugun 6 haftam doldu. Ama hala ıyılesemedım dr gıttım dedı havalar sıcak mantar olmussun. 2 gundur mantar ılacı kullanıyorum sıslerım ındındenılebılır ama hala hassasıyet var. Hala gazlı bezle kuruluyorum intimle taharet alıyorum ne zaman tam tamına ıyılesecem bılemıyorum

Merhaba! Leonnemo benimkide 6 hafta oldu ve cinsel perhiz hala geçerli,bende mantar Yok fakat mirena sipiral takılı idi 2 buçuk ay önce süresi dolduğu için çıkardım ve akabinde vajinaplasti operasyonu geçirdim.adet düzensizliğim var şu anda.20 gündür sürekli adet kanamam var ve şu anda alttan muayene olamadığım için tedirginim:KK17::KK17:

Benım bugun 6 haftam doldu. Ama hala ıyılesemedım dr gıttım dedı havalar sıcak mantar olmussun. 2 gundur mantar ılacı kullanıyorum sıslerım ındındenılebılır ama hala hassasıyet var. Hala gazlı bezle kuruluyorum intimle taharet alıyorum ne zaman tam tamına ıyılesecem bılemıyorum
Ben nisan ayinda olmustum sicaklarlaretkili olabilir evet

Merhaba! Leonnemo benimkide 6 hafta oldu ve cinsel perhiz hala geçerli,bende mantar Yok fakat mirena sipiral takılı idi 2 buçuk ay önce süresi dolduğu için çıkardım ve akabinde vajinaplasti operasyonu geçirdim.adet düzensizliğim var şu anda.20 gündür sürekli adet kanamam var ve şu anda alttan muayene olamadığım için tedirginim:KK17::KK17:
Nereye oldun amelıyat. Adet olduguna emın mısın. Bende de uzun sure kanama oldu ben adet sandım ama amlyttan oturu kanma oluyormus. Bnce gıt bı dojtora. Bende adetlıyım dıye utanıyordum baktım olacak gıbı degıl gıttım. Sekli duzeldı mı baya? Sıslerın falan? Benım bugun sıslerım tamamen ındı gıbı. Hassasıyette oncekı gıbı degıl. Ama ıyılesmem uzunnn surdu..

Leonnemo;;;İstanbul’da Ayşe Konaç’a oldum, fakat benimki sadece vajinaplasti ameliyatı,bayramdan sonra kontrole gidicem herşey o zaman cikicak meydana belkide dediğin gibi adet kanaması değildir

Back